Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları araba secımınde yardım..

arkadaslar pekı bu nasıl hem hafıf hemde rahat gozukuyor

evet buda rahat bır arabaya benzıyor özellıklerı hemen hemen aynı hatta bunun özellıgı daha fazla sanırım bende karar veremıyorum bı turlu dedıgım gıbı özellıklerı tamamen bana hıtap edıyor ama kuması hosuma gıtmıyo nedense:çok üzgünüm:

boyle guzel gozukuyor eger gozumle gordugumdede begenırsem bunu alabılırım dıye dusunuyorum:CüvCüv:
napalım kumasada bakmayacagız fazla dıger ozellıklerı ıstedıgım gıbıyse onu es gececegım mecbur:1no2:

bu pierre cardinin katlanışı hakınnda bilgi sahibi olan yokmu çok yer kaplıyormu acaba katlanınca

cnm bizim arabamızda chicco ben çok memnunum yağ gibi kayıyo tekerlekleri, sürmesi çok rahat,travel set değil ama içine puset takabiliyosun

piere carden in bu modelini bende kullanıyorum benimki çift yönlü olandan ,çok memnunum ,acayip hafif ,çok yer kaplamayan ayrıca katlanınca tekrar ikiye katlanıp baston şeklini alan bir araba,her yerde rahat ediyorum ,biyere girip çıkarken acayip manevra yapıyo ,şiddetle tavsiye edilir..

bende cihco aldım ama genelde konuştuğum herkes 3 tekerlekliler daha hafif diyor sonradan bi daha aldık diyenler bile var ama olsun ben bi deneyeceğim

kızlar fıkırerınız ıcın tesekkurler dun carsıya cıktım 390mılyona kampanyaya gırmıs ve bunu aldım sımdılık tam ıstedıgım gıbı ama kullanımda ne olur bılemem

geöen yıl chicconu ikiz arabasını almıştım nasip olmadı ikizlerime bu senede hamile kalınca tek değiştirmeye gittim ve bununla değiştirdik
kullanımı gösterdiler çok rahat pratik özellikleride güzel aldık aslında çok erken ama mecburen değişim olduğpu için inşallah Rabbim kullanmaytı nasip eder bu sefer ayrıca fiyat indirimi yapıyo burası değişim yaptığım yer

http://www.mertbebe.com/productDeta...7;C3%87ift+Y%C3%B6nl%C3%BC+Bebek+Arabas%C4%B1

http://www.mertbebe.com/productDeta...name=Pierre+Cardin+PS+372+Anakucağı+0-13+Kg++

canım iyi günlerde kullansın bebişin..emin ol çok memnun kalacaksın ben de bunu kullanıyorum çok çok memnunum..çok hafif..

ben de bu aralar bebek arabası araştırmasındayım.genelde herkes chicco tavsiye ediyor ama benim için öncelik CE belgesi olması. birde kolay kullnabilmeme. baston pusetler eminim dah hafifdir ama kolları 2 yönlu olmuyor ya o yuzden düşündürücü ruzgar ve yagmur düşünürsek..ama birde tek başıma bi yere giderken minibüse falan nasıl binerim diye düşünüyorum açıkcası...ufff çok kararsızım saaraçhane gerçekten çok uygun fiyat açısından ama ben gitmeden karar vermek istiyorum çünkü satıcılar satmak istediği malı çok iyi pazarlayıp aklında olmayan bişeyi bile aldırabiliyor.şimdilik pierrecardın ve chicco arasında gidip geliyorum...ayrıca travel sistem olması konusundada çok farklı görüşler var bazı arkadaslr kesinlikle ana kucagı olanlardan memnun kimileride onu hiç kullanmadıklarını söylüyorlar....

kaliteli bişey alıp senelerce kullanmak en ideali..

canım bende cıft taraflı taraftarıydım ama travellerın hıcbırı cıft taraflı dgıl
ama ruzgarlıgı tamamen kapanan arabalara bakarsan ısın daha kolay olur ben pıercardınınkını aldım tamamen kapanıyor ve travel ve hafıf tam ıstedıgım gıbı
chıcco ılk dusundugum ve hep omodel alıcam dedgım aabadandı fakat katlanınca cok hantal gıbı oldugundan kararımı degıstırdım cunku dedıgın gıbı tek basımıza kullandıgımızda cok zorlanacagımızdan hafıf olması en mantıklısı

benim düşüncelerimi yazmışsın arkadaşım bende cihicco baston modeliyle pierrecardin 2020 modeli arasında kaldım bebeğim çok ufak çift yönlü olması lazım onu görmem gerekiyor kullanırken bir yandanda minibüs filan çok kullanırız hafif katlanınca yer kaplamayan bişey olsun istiyorumki birde arabanın hamallığını yapmayalım ben travel sistem istemiyorum sadece raba alıcam bu pierrecardin 2020 modeli tam istediğim gibi aslında ama katlanışı hakkında bir fikrim yok katlanıncan çok yer kaplıyormu birde hafifmi

bu pierre cardinin tarvel sistemi modelini bilmiyorum ben 2020 modelini sitiyorum oda buşekildemi katlanıyor yoksa normal arabalar gibimi bilen veya kullanan yokmu yaa

beyaz bulut ben kullanıyorum..2020 yi.çok memnunum.katlanınca çok yer kaplamıyor.bagaja sığıyor..biraz bekle sana katlı hani göndereyim..6,5 kilo bu arada.tek elle taşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…