Keşke bütçeniz biraz yüksek olsaydı, biz sıfır SUV tarzı araba almak için kendi aracımızı ilana koyduk. Hiçbir sorunu sıkıntısı, kazası yok. Eşim arabayı çok sever , çok özenli ve dikkatli tertemiz kullanır asla bakımlarını aksatmaz .İlana koydu ama içi de burukModel 1.2 jump. 2014 model 133 bin kilometrede. Güç 84 hp. Tork 121 nm. Sağ ön arka çamurluk boya, sağ ön kapı boya diğer kısımlar orijinal. Tramer yok. 515 bine olur dedi.
Hyundai önermemesinin sebebi neydi?Biz bakarken altı ay önce en az 750den başlıyordu sorunsuz üzmeyecek otomatikler.
Mesela hyundai yada Fransız arabalarını önermediler.
Biz 900 bine 90 binde Seat leon aldık otomatik. Hasar kaydı da yoktu. Biz memnunuz şimdilik
Güvenli bir araç değilmiş.Hyundai önermemesinin sebebi neydi?
Renoyu mu tavsiye etmiyorlar yollarda 10 araçtan 6sı RenoReno'nun araçlarını pek tavsiye etmiyorlar ama sanırım tutulan bir modeldi clio. Kaç yaşa ne kadar fiyata bulabilirim? Birkaç clio rastlamıştım ama kaput falan değişen olduğu için hiç bakmadım.
Dacianın bir farkı var Avrupa'da çarpışma testinden geçememiş olması bizde de Dacia var memnunuz ama Reno bambaşka tabiiDacia Renault'un yan markası mı denir artık, öyle bir şeyi.Dacia motoru, parçaları ile Renault aynı. Ama Dacia Renault'a göre daha ucuz. Biz yıllardır Dacia'nın farklı modellerini kullandık, memnunduk.
Kesinlikle öyleGüvenli bir araç değilmiş.
Satması da zormuş
Kia nın Suvlarını öneririm sağlam araba.Bana fiyatlar çok geldi ama bilemiyorum.. ben de bu ara araba bulma pesindeyim. Benim 2008 model sirion 1.0 araban vardi 140 bindeydi. 280 e verebildiğime şükrettimsasesinde oynama olup olmamasi en önemlisi. Motorda sıkıntı yoksa iyidir. Benim arabam Toyota motordu. Daihatsu japon arabası. Akü ve acemilik çıkarma kazalarım dışında bir kere bile gitmedi servise. Bakimi bile esim yağını vs koyuyordu o kadar zerre sorun çıkartmadı. Ah güzel kızım... Yazın sattım 3 aydır araba bakıyorum. Arabalar asiriiiii pahalı asiriiii. 1 milyon 300 e kadar düzgün bir SUV arıyorum ama .. cin arabası alacak gibiyim. Chery omoda 5 güzel geliyor ama sıkıntı çıkarırsa alışık değilim servis görmek sorunda olacak bir arabaya. Allah denk getirsin inşallah hepimize
Onlarda tipleri çok gıcık yaaKia picanto lar ne kadar ki acaba. Güzel araba onlar da. Minnos minnos
SUV u alican sen belliBana fiyatlar çok geldi ama bilemiyorum.. ben de bu ara araba bulma pesindeyim. Benim 2008 model sirion 1.0 araban vardi 140 bindeydi. 280 e verebildiğime şükrettimsasesinde oynama olup olmamasi en önemlisi. Motorda sıkıntı yoksa iyidir. Benim arabam Toyota motordu. Daihatsu japon arabası. Akü ve acemilik çıkarma kazalarım dışında bir kere bile gitmedi servise. Bakimi bile esim yağını vs koyuyordu o kadar zerre sorun çıkartmadı. Ah güzel kızım... Yazın sattım 3 aydır araba bakıyorum. Arabalar asiriiiii pahalı asiriiii. 1 milyon 300 e kadar düzgün bir SUV arıyorum ama .. cin arabası alacak gibiyim. Chery omoda 5 güzel geliyor ama sıkıntı çıkarırsa alışık değilim servis görmek sorunda olacak bir arabaya. Allah denk getirsin inşallah hepimize
Ben konu sahibine bir sürü Opel ilanı bulup attım.Bana fiyatlar çok geldi ama bilemiyorum.. ben de bu ara araba bulma pesindeyim. Benim 2008 model sirion 1.0 araban vardi 140 bindeydi. 280 e verebildiğime şükrettimsasesinde oynama olup olmamasi en önemlisi. Motorda sıkıntı yoksa iyidir. Benim arabam Toyota motordu. Daihatsu japon arabası. Akü ve acemilik çıkarma kazalarım dışında bir kere bile gitmedi servise. Bakimi bile esim yağını vs koyuyordu o kadar zerre sorun çıkartmadı. Ah güzel kızım... Yazın sattım 3 aydır araba bakıyorum. Arabalar asiriiiii pahalı asiriiii. 1 milyon 300 e kadar düzgün bir SUV arıyorum ama .. cin arabası alacak gibiyim. Chery omoda 5 güzel geliyor ama sıkıntı çıkarırsa alışık değilim servis görmek sorunda olacak bir arabaya. Allah denk getirsin inşallah hepimize
Yeni baslayip acemilik çıkartacağı için olabilir aslında. Benim ki 1.0 di. Motordan hallice ama çok memnundum. Sadece yokuştan kalkarken klimayı kapatiyordum1.2 1.3 motorlardan da uzak durun.
Yokuşta vs bayılır.
1.4 veya 1.5 olsun.
Ay onu bir arkadaş aldı. Çok güzel bayıldım asker gibi araba. Ama pahalı yaSUV u alican sen belliazcık daha ekle Renault Duster geliyor bak mithişşş Chery nedir ya
Ya araba öyle ha dedim mi değiştirilen bişey değil ya,ondan dedim almışken iyi birşey alsın bütçesine görece.Yeni baslayip acemilik çıkartacağı için olabilir aslında. Benim ki 1.0 di. Motordan hallice ama çok memnundum. Sadece yokuştan kalkarken klimayı kapatiyordum
Ne kadara aldı arkadaşın sen Suv alican belli nasil aklımda kalmışsa artık seni görünce Suv geliyor aklımaAy onu bir arkadaş aldı. Çok güzel bayıldım asker gibi araba. Ama pahalı yahiç kredi işine girmek istemiyorum. Alacam o SUV u
Tövbeler olsun klimayı kapatmak nedirYeni baslayip acemilik çıkartacağı için olabilir aslında. Benim ki 1.0 di. Motordan hallice ama çok memnundum. Sadece yokuştan kalkarken klimayı kapatiyordum
İçim dişim araba oldu .. onlara da bakıyorum çok güzel stonik olanı Sportage i filan. Ama yılı 2022 filan olsun istiyorum en kotu. Onda da fiyatlar vuhhuuuhuuuuKia nın Suvlarını öneririm sağlam araba.
Muadillerine göre de bir tık daha uygun oluyor.
Bir bakın isterseniz...