Ama şunu da söyleyeyim biz 2019 32 bine aldığımız düz vites C3 kullandık bu seneye kadar. Sonra onu 350 bine sattık. Üstüne ekledik aldık. Üç dört sene sonra da hedefimiz sıfır almak bunu satıp. Birden alamıyorsanız azar azar yükseltmeniz de çok mantıklı.Biz bakarken altı ay önce en az 750den başlıyordu sorunsuz üzmeyecek otomatikler.
Mesela hyundai yada Fransız arabalarını önermediler.
Biz 900 bine 90 binde Seat leon aldık otomatik. Hasar kaydı da yoktu. Biz memnunuz şimdilik
Yani iki marka da bence iyi değil ,servis konusu da sıkıntılı,arkadaşım da, eşi de Peugeot kullanıyordu geçen yıla kadar,eşi yolda aracın altını sürtmüş(kamyondan düşen metal bir parca yola sacilmis,gece karanlık görmemiş)araba hala iflah olmadı,servise gitti 3-4 aya yakın parca beklediler,o ara aracsiz kaldılar tabi,neyse parca geldi takıldı aldılar arabayı,bir kac gün sonra araba yine arıza verdi,yanlis parca takilmiş yine servise gitti araba. 2011 model o araçta. Bir dolu masraf yaptılar ,beklediler vs.Km bana da normal gelmedi ama çok kolay anlaşılıyor orijinal mi değil mi hani o işlere girerler mi bilemedim. Evet genç araba olsa çok daha iyi olacak ama bütçem yetmiyor o yüzden bilemedim ki.
Kaput değişen olsun o sorun değilReno'nun araçlarını pek tavsiye etmiyorlar ama sanırım tutulan bir modeldi clio. Kaç yaşa ne kadar fiyata bulabilirim? Birkaç clio rastlamıştım ama kaput falan değişen olduğu için hiç bakmadım.
Seat Ibiza'ya bir akrabanın tanıdığı satışa çıkartmıştı bana önerdiler. 1.2 2016 model manuel 184 bin kilometrede motor kaputu ve sağ ön çamurluk değişen. Hasar kaydı on üç bin liraydı. 585 bin dediler. Ben kilometresi yüksek olduğu için işte kazalı araba tramer falan yüksek diye hiç bakmadım bile. Aslında bakımları düzenli yapılmış temiz görünümlü bir araçtı ama dediğim gibi sıkıntılar vardı. Değerlendirse miydim sizce?Biz bakarken altı ay önce en az 750den başlıyordu sorunsuz üzmeyecek otomatikler.
Mesela hyundai yada Fransız arabalarını önermediler.
Biz 900 bine 90 binde Seat leon aldık otomatik. Hasar kaydı da yoktu. Biz memnunuz şimdilik
Evet öyle yapmayı düşünüyorum da tüm tecrübeli kişiler bu yaştaki araba için sanayiden çıkamazsın dediler şimdi konuda. O yüzden nereden başlamalıyım şu an o kafamı karıştırdı. Babama da kesin konuştum.Ama şunu da söyleyeyim biz 2019 32 bine aldığımız düz vites C3 kullandık bu seneye kadar. Sonra onu 350 bine sattık. Üstüne ekledik aldık. Üç dört sene sonra da hedefimiz sıfır almak bunu satıp. Birden alamıyorsanız azar azar yükseltmeniz de çok mantıklı.
Anladım teşekkür ediyorum. Aslında bir tane Polo bulmuştum ama manueldi ve beş yüz bine yakındı. Otomotik peşinden gittiğim için kaçırdım onu.Yani iki marka da bence iyi değil ,servis konusu da sıkıntılı,arkadaşım da, eşi de Peugeot kullanıyordu geçen yıla kadar,eşi yolda aracın altını sürtmüş(kamyondan düşen metal bir parca yola sacilmis,gece karanlık görmemiş)araba hala iflah olmadı,servise gitti 3-4 aya yakın parca beklediler,o ara aracsiz kaldılar tabi,neyse parca geldi takıldı aldılar arabayı,bir kac gün sonra araba yine arıza verdi,yanlis parca takilmiş yine servise gitti araba. 2011 model o araçta. Bir dolu masraf yaptılar ,beklediler vs.
Eşinin arabası değişecek mecbur. İflah olmuyor,ayda 1 serviste. Ben nereden mi biliyorum,kız arayıp rica ediyor bizim araba serviste benim cocuğu da sen alırmısın okuldan diye,günlerce sürüyor.
Illaki eski model alınacaksa,
Volkswagen bakın genelde sağlam oluyor araçlar,yine ford olabilir onlarda sağlam oluyorlar
Benim polo aracım vardı,keyifli bir araçti,servisi sorunsuz calışır,aracın kendisi zaten sağlam ve güvenlidir. Fokus arkadaşım kullanıyor,2010 model onun aracıda,km'side baya var ama sorun ćıkarmiyor araba çok memnun.
Anladım. Teşekkür ediyorum. Aracın en önemli yeri motor olduğu için ben motor kaputu değişen araçlardan uzak durdum şimdiye kadar. Ama onlara da bir bakarım tekrardan. Bütçeyi kaça çıkartmam lazım peki en az?Kaput değişen olsun o sorun değil
Ağır hasarlı değilse.
2013 model di ilk Clio muz.
Kaput değişen di...
Ama km 65 binde idi mesela.
5 yaşında idi o zaman.
Kolay da sattık.
Şuanki aracımız da ford onunda kaput değişen.
Ama sorun değil dediğim gibi ağır bir kazası yoksa.
2000 trameri var sadece.Değişen yok.
Tavsiye m 2014 2015 model
Ford fiesta,Kia Rio ,veya Clio manuel.
Zamanla alırsınız manuele.
Hepside hatback yani arkası kısa modeller.
Şirin park ederken vs kolay.
Şahsen otomatik alıp paramı çöp edeceğime, böyle yapardım.
Satarken de en çabuk Ford ve Clio satılır,
Ama Kia ve Ford oldukça konforludur.
Bu 5nci arabamız.Hepsini de deneyimledim.
Fiat ı asla tavsiye etmiyorum.2 arabamız da fiattı mesela.
Benim de planım bu.Ama şunu da söyleyeyim biz 2019 32 bine aldığımız düz vites C3 kullandık bu seneye kadar. Sonra onu 350 bine sattık. Üstüne ekledik aldık. Üç dört sene sonra da hedefimiz sıfır almak bunu satıp. Birden alamıyorsanız azar azar yükseltmeniz de çok mantıklı.
Yani o şekilde söylediler, Exper de kolay anlaşılır zaten yalan söylemeyi tercih ederler mi bilemedim. Başka bir şeyleri de olabilir tabi.2008 peugeot'da değişen, boya, tramer vs nasıl hiçbir şey yok çok inanamadım. Yaşı o kadar büyük araba sorun olacak. Yani yalnız yaşıyorsan sürekli sanayiye gitmek falan bir kadın için çok kolay değil. Zaten araba masraf çıkarıyor eski araba daha da çok çıkaracak. Bence biraz daha para biriktirip 700 bandına çıkmaya çalışsan daha iyi olur.
İlla otomatik istiyorsanız 700 falan olmalı bence.Anladım. Teşekkür ediyorum. Aracın en önemli yeri motor olduğu için ben motor kaputu değişen araçlardan uzak durdum şimdiye kadar. Ama onlara da bir bakarım tekrardan. Bütçeyi kaça çıkartmam lazım peki en az?
Evet otomatik,ilana koyulduğu gün aldık..Mazda istediğimiz için sürekli ona tek bakıyordum düştüğü an farklı şehirden gidip aldıkMazda severim ama o fiyatlara hiç rastlamadım. Otomotik miydi?
Exper e gitmek, baktırmak ,aksi çıkarsa zaman kaybı vs bunları da düşünün.Yani o şekilde söylediler, Exper de kolay anlaşılır zaten yalan söylemeyi tercih ederler mi bilemedim. Başka bir şeyleri de olabilir tabi.
Bence kaput değişen alınmaz yaSeat Ibiza'ya bir akrabanın tanıdığı satışa çıkartmıştı bana önerdiler. 1.2 2016 model manuel 184 bin kilometrede motor kaputu ve sağ ön çamurluk değişen. Hasar kaydı on üç bin liraydı. 585 bin dediler. Ben kilometresi yüksek olduğu için işte kazalı araba tramer falan yüksek diye hiç bakmadım bile. Aslında bakımları düzenli yapılmış temiz görünümlü bir araçtı ama dediğim gibi sıkıntılar vardı. Değerlendirse miydim sizce?
Yaptığı kazaya göre değişir bir durum.Bence kaput değişen alınmaz ya