• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araba kullanmak

Kendi arabanla surucu kurslari egitim veriyor. Bikac ders alabilirsin. Babayla esle arkadaşla calismak olmuyo malesef herseye karisiyolar

Kızlar 2011 yılında ehliyet almıştım
aracımız Fıat Palıo, manuel vites haliyle, küçük araba tam bana göre :KK71:, lpg li de fazla masrafı olmuyo
sizce nasıl kullanmaya başlayabilirim, otomatik vitesle değiştirme şansımız da yok şu an hem manuel öğrenmek istiyorum, öğrenirsem işe arabamla gidip gelirim çok iyi olur benim için
tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı akıllarınızı veeee gazlarınızı bekliyorum yaparsın diyin :KK52:
kendine güven ve bas gaza :)

Kızlar 2011 yılında ehliyet almıştım
aracımız Fıat Palıo, manuel vites haliyle, küçük araba tam bana göre :KK71:, lpg li de fazla masrafı olmuyo
sizce nasıl kullanmaya başlayabilirim, otomatik vitesle değiştirme şansımız da yok şu an hem manuel öğrenmek istiyorum, öğrenirsem işe arabamla gidip gelirim çok iyi olur benim için
tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı akıllarınızı veeee gazlarınızı bekliyorum yaparsın diyin :KK52:

Kullanmaya bilmiyorsan ehliyeti nasil aldin?

önce güvenmek lazım evet :KK54:

Güven evet şart. Ancak tek şart değil.

İstanbul görünüyor yaşadığınız yer.
Her yer sürücü kursu dolu. Yakın birine gidin konuşun. Saatlik özel ders verir hepsi. Kadıköy tarafında uygun iyi bir yer biliyorum. Ama kendinize yakın bir yerde çok rahat bir şekilde halledebilirsiniz.

Güven evet şart. Ancak tek şart değil.

İstanbul görünüyor yaşadığınız yer.
Her yer sürücü kursu dolu. Yakın birine gidin konuşun. Saatlik özel ders verir hepsi. Kadıköy tarafında uygun iyi bir yer biliyorum. Ama kendinize yakın bir yerde çok rahat bir şekilde halledebilirsiniz.
kadıköy bana uzak buralardan bakarım
teşekkürler :KK25:

bi hafta ozel hoca tut kendi aracinla trafige cikin sonra yavas yavas kendi kendine cikmaya baslarsin sonra zaten alisirsin.

her ehliyet alan kullanmayı çok iyi öğreniyo mu? sizce?
emin ol ben direksiyon sinavindan 1 gun once sadece 2 saat araba kullandim ve sinava girdim 70le geciliodu 71 aldim gectim. dolayisiyla kurslarda hele ki benim aldigim zamanlarda (2007) iyice savsakti isler. yani ben seni anliorm ehliyet almakla araba kullanilmak ogrenilmio moralini bozma cesaret etmis olman bile super manuelle ogren otomatigi zaten kullanirsin oyuncak gibi gelio insana

babamla aramızdaki konuşma.
-baba bana vitesleri öğretirmisin
-aha vites bu
-öle değil ben süreyim pratik yapayım
-direksiyonla 200 metre ya gittim ya gitmedim
-in ülen aşağı şanzımanı indirecen itoğlu it.
işte böyle yapınca babalar gel de öğren :KK25:

GERÇEKTEN GARANTİLİ PROFESYONEL EĞİTİM VERİYORUZ. KESİNLİKLE ARACINIZI KULLANIR HALE GELECEKSİNİZ.
DERS SÜRESİNCE OLASI KAZALARDAN VE CEZALARDAN SİZİ SORUMLU TUTMUYORUZ.
İKİNCİ DERSTEN İTİBAREN ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİNDE ARAÇ KULLANDIRIYORUZ.
HER TÜRLÜ PARK EDEBİLMEYİ SORUN HALİNDEN ÇIKARIYORUZ.
BİRÇOĞUNUN 10 SAATTE ÖĞRETECEKLERİNİ, 6-7 SAATTE ÖĞRETME GARANTİSİ VERİYORUZ.
ADRESTEN ALIP ADRESE BIRAKIYORUZ.
YEDEK PEDALLI ÇALIŞMA İZİN ONAYLI ARAÇLARLA EĞİTİM, KENDİ ARACINIZLA EĞİTİM İMKANI

direksiyon dersi için aradım burayı bakalım gayet ikna edici yazmışlar 2. dersten itibaren trafiğe çıkar hale geliyomuşuz

otomatik araba sevmiyorum vites atmak çok keyifli :)
az kaldı bende arabamı alıcam sonra hep dışardayım sarı çalışsın ben gezcem :)

zor ama imkansız değil.
zamanla iyice öğreniyosun ben şu an baya iyi durumdayım.
azimle ol hiç bir şeyin yıldırmasına izin verme.

Bence en önemlisi kendine güven ve kesinlikle uzman bir hocadan ders al.İlk başlarda sürücü kursu arabasıyla,alışınca kendi arabanla trafiğe çık.
Kesinlikle "ay ben o yola giremem,kalabalık,ben orada park edemem" deme.Cesaretini topla,her trafiğe gir.
Bol bol pratik yap,arayı soğutma.
Benim kurs hocamın bir lafı vardı "Trafikte hiç araba yokmuş gibi,ama her tarafın arabaymış gibi sür".
Asla arkandan gelene önünden gidene takılma,dikkatini dağıtma ama onları da hep takip et

Kullanmaya bilmiyorsan ehliyeti nasil aldin?
direksiyon sinavina 1 gun kala sadece 2 saat direksiyon dersi aldim ertesi sabah sinava girdim 70le geciliodu 71 aldim gectim. ertesi gun trafige cik desen sence cikabilme imkanim olabilirmiydi tabi ki hayir. ehliyeti aldiktan sonra direksiyon icin babamla ekstra calistim ozel ders aldim vs. daha onceden araba kullanmamissan eger surucu kurslari sana araba kullanmayi ogretmio zaten. ben bu sekilde aldim ayni donemde direksiyon sinavina girmeden gecti gosterilen bi cokda tanidiim vardi onlar nasi aldilar? sanki cok duzgun isleyen bi sistem varmis gibi sorgulayip arkadasinda hevesini kirmayin. pratik yapmadigi surece isterse 100le direksiyon sinavini gecsin farketmez.

Back