- 15 Şubat 2015
- 13.343
- 47.037
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendine güven ve bas gaza :)Kızlar 2011 yılında ehliyet almıştım
aracımız Fıat Palıo, manuel vites haliyle, küçük araba tam bana göre, lpg li de fazla masrafı olmuyo
sizce nasıl kullanmaya başlayabilirim, otomatik vitesle değiştirme şansımız da yok şu an hem manuel öğrenmek istiyorum, öğrenirsem işe arabamla gidip gelirim çok iyi olur benim için
tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı akıllarınızı veeee gazlarınızı bekliyorum yaparsın diyin![]()
bu iyiymiş kendi arabamla versinler bence deKendi arabanla surucu kurslari egitim veriyor. Bikac ders alabilirsin. Babayla esle arkadaşla calismak olmuyo malesef herseye karisiyolar
Kızlar 2011 yılında ehliyet almıştım
aracımız Fıat Palıo, manuel vites haliyle, küçük araba tam bana göre, lpg li de fazla masrafı olmuyo
sizce nasıl kullanmaya başlayabilirim, otomatik vitesle değiştirme şansımız da yok şu an hem manuel öğrenmek istiyorum, öğrenirsem işe arabamla gidip gelirim çok iyi olur benim için
tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı akıllarınızı veeee gazlarınızı bekliyorum yaparsın diyin![]()
Bas gaza gitsin,kendine güvenolsun bitsin,
önce güvenmek lazım evet![]()
her ehliyet alan kullanmayı çok iyi öğreniyo mu? sizce?Kullanmaya bilmiyorsan ehliyeti nasil aldin?
kadıköy bana uzak buralardan bakarımGüven evet şart. Ancak tek şart değil.
İstanbul görünüyor yaşadığınız yer.
Her yer sürücü kursu dolu. Yakın birine gidin konuşun. Saatlik özel ders verir hepsi. Kadıköy tarafında uygun iyi bir yer biliyorum. Ama kendinize yakın bir yerde çok rahat bir şekilde halledebilirsiniz.
babamla aramızdaki konuşma.haklısın babamdan öğrenmeye çalıştım bi zamanlar hevesim kırıldı![]()
emin ol ben direksiyon sinavindan 1 gun once sadece 2 saat araba kullandim ve sinava girdim 70le geciliodu 71 aldim gectim. dolayisiyla kurslarda hele ki benim aldigim zamanlarda (2007) iyice savsakti isler. yani ben seni anliorm ehliyet almakla araba kullanilmak ogrenilmio moralini bozma cesaret etmis olman bile super manuelle ogren otomatigi zaten kullanirsin oyuncak gibi gelio insanaher ehliyet alan kullanmayı çok iyi öğreniyo mu? sizce?
işte böyle yapınca babalar gel de öğrenbabamla aramızdaki konuşma.
-baba bana vitesleri öğretirmisin
-aha vites bu
-öle değil ben süreyim pratik yapayım
-direksiyonla 200 metre ya gittim ya gitmedim
-in ülen aşağı şanzımanı indirecen itoğlu it.
evet keyifli bence de ama hepsini birden yönetmek zor geliyo işteotomatik araba sevmiyorum vites atmak çok keyifli :)
az kaldı bende arabamı alıcam sonra hep dışardayım sarı çalışsın ben gezcem :)
direksiyon sinavina 1 gun kala sadece 2 saat direksiyon dersi aldim ertesi sabah sinava girdim 70le geciliodu 71 aldim gectim. ertesi gun trafige cik desen sence cikabilme imkanim olabilirmiydi tabi ki hayir. ehliyeti aldiktan sonra direksiyon icin babamla ekstra calistim ozel ders aldim vs. daha onceden araba kullanmamissan eger surucu kurslari sana araba kullanmayi ogretmio zaten. ben bu sekilde aldim ayni donemde direksiyon sinavina girmeden gecti gosterilen bi cokda tanidiim vardi onlar nasi aldilar? sanki cok duzgun isleyen bi sistem varmis gibi sorgulayip arkadasinda hevesini kirmayin. pratik yapmadigi surece isterse 100le direksiyon sinavini gecsin farketmez.Kullanmaya bilmiyorsan ehliyeti nasil aldin?
evet keyifli bence de ama hepsini birden yönetmek zor geliyo işte