Araba kullanmak yada kullanamamak

Anladığım kadarıyla manuel bir araç almışsınız, bence otomatik bir araca geçin, dağlar kadar fark var aralarında, bazı insanlar manuelden aldığım sürüş keyfini otomatikte alamıyorum der ama onu diyen kesim genellikle erkekler, yok öyle bir şey...
Otomatik vites bir harika

Otomatik vitesle çok rahat
manuel de ben panik oluyorum ve trafiğe çıkmak istemiyorum
bu arada ehliyetim de yok

Bende de araba konusunda kendime guven vardi. Yani hic bilmiyorken bile yolda araba suren kadinlara bakip su kullaniyorsa ben 2 ye katlarim nede yapamayim ki diye telkin ederdim hep. İlk defa direksiyone gwctigimde hocayi inandiramadim daha once kontak bile cevirmedigime. Sen usta soforsun dedi. Sende bunu dusun milletten hic bir eksigin yok hatta eminim fazlan vardir hiic boyle ezme kendini ben yapabilirim de bismillah de al arabayi mahalle arasinda 20-30 la sur bu hizla zaten kaza yapamazsin. Sehir icinde de 40-50 ile gidersin bunlada kaza falan olmaz Allahin izniyle. Oku ayetel kursiyi tamaam :)))

Ben de hala tık yok.Evet boş arazide dolap beygiri misali dönebiliyorum ama trafiğe çıkma fikri beni komaya sokuyor. Ehliyet kurslarında motor dersinin yerine trafik psikolojisi dersi koymalılar bence

ben de şehirler arası kullanıyorum yaşadığım yerde kural yok usta şoför olan kocam bile çıldırdı adam önüne geçip birden duruyor kornaya basıyorsun arkaya dönüp bakmak bile yok tınında değilsin önüne birden atlıyor sol şeritten dakikalarca gidiyor sen onu sağlıyorsun geçmek için sollama kavramı yok benim gibi dağda yaşıyosan boşver kullanma ben elimi bile sürmüyorum

Herkes de anasından doğarken süper araba kullanıyor ya...

Bence sen sivastasin :) cunku birgun birinin kafasini levyeyle kiricam burda ayni bu dediklerinden dolayi :))))))

Ben bir bayanın kesinlikle araba kullanabilmesi gerektiğini düşünüyorum.Kendimde geç kalmış biri olarak yeni yeni başlıyorum. Trafikte zor anlar olmuyor değil. Ama kimse anasının karnında öğrenip çıkmıyor. Çok çokta size korna basarlar , sellektör yaparlar, söylenirler ve direksiyonlarını kırıp sizi geçip giderler. Bu durumda bence panik olmadan onları duymadan derin nefes alarak yapabilirsiniz. Sadece direksiyonda şunu düşünün bunu ben yapacağım. Ben bu arabayı süreceğim. Sonrası zaten gelecektir.Kendinize inanmanız ve güvenmenizle yapılmayacak şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…