Araba kullanma cesaret verin

Ehliyet aldiktan sonra 13 sene gecti ilk kez bu sene otomatik arabamiz olunca niyetlendim kapida araba duruyordu o kadar mi hevessiz olur bir insan. Yasim 38. Cocuk okula basladi mecbur kaldim hatam esimle cikmak oldu. Keske hoca tutsaydim. Esimle aksamlari ciktik olduruyoduk donuste birbirimizi. Birak sen asla yapamazsin dedi. Sonra bir gun oglen cocugu okula biraktim sonrakigun aldim hala asiri yogun trafikte asla cikmam 10 dan 16ya kadar surerim ama isimi goruyorum. En kotu zorlanirsam dortluleri yakiyorum kimse yaklasmasin yanima diye. 1 ay oldu oturdugum semti geziyorum fena degilim ama benim gibi panik bir insanin yapmasi bunlari 1 ayda yapmasi mucize. hocayla calsiin sinirleriniz yipranmasin

Çok sevindim sizin adınıza.Konunuzda size yazmıştım gün gelecek ilk denemede böyle bir konu açmıştım diye düşünüp gulumseyeceksiniz filan diye Darısı bana
Yaaaaa çok teşekkür ederim. Aynen öyle oluyor. Suan hastanedeyim ve arabayı ben sürüp geldim gerçekten öyle oluyormus. Kardeşim bile senin sürebileceğine inanmıyordum suan çok iyisin diyor. Siz de yaparsınız emin olun. Sadece biraz pratik gerekiyor

2007 tarihli ehliyetim var. Şu ana kadar öyle araç kullanma ihtiyacım olmadı. Ama bu yıl çocuk dolayısıyla araç kullanmak zorunda kaldım. Çok şükür iki üç defa yalnız gidip geldim okula, hem de arabamız kapalı kasa büyük kamyonet. Amarok tarzı araç. Ben kullanıyorsam herkes kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…