%80 i 20 saatte öğerenmiş oluyor diyorlar. bende çalışan bir insanım gerizekalı değilim heralde o %80 in içine girerim diye düşünüyorum ama biraz dağınım unutkanım ondan acaba kaza yapar mıyım aynalara bak vites değiştir vs20 saat bile sürmez bence.
Bana kalırsa kullana kullana alışırsın.
Yolun açık olsun inşallah.
%80 i 20 saatte öğerenmiş oluyor diyorlar. bende çalışan bir insanım gerizekalı değilim heralde o %80 in içine girerim diye düşünüyorum ama biraz dağınım unutkanım ondan acaba kaza yapar mıyım aynalara bak vites değiştir vs
2-3 ders al sonrası yoldasın keyfini çıkart keyifli sürüşlerMerhaba
Bugüne kadar erteledigim bu işi artık halletmem lazım çünkü eşim beni ise bırakıyordu şimdi işi değiştiği için böyle bir imkan yok ve benim 3 vesait değiştirmem lazım, yani işkence.. arabamiz manuel. Direksiyon dersi verenlerle konuştum 20 saatte kullanırsın diyorlar. Keşke geçen sene pandemi zamanı baslasaydim çok pişmanım. Ne dersiniz kullanabilir miyim her gün işe gidecek kadar ne kadar sürede öğrenirim ki
Not ehliyetim var
Kesinlikle bir eğitmenden ders alın. Eş dostla pratik yapmayın. Bağırış çağırış, stresle demoralize oluyor insan öteki türlü.Merhaba
Bugüne kadar erteledigim bu işi artık halletmem lazım çünkü eşim beni ise bırakıyordu şimdi işi değiştiği için böyle bir imkan yok ve benim 3 vesait değiştirmem lazım, yani işkence.. arabamiz manuel. Direksiyon dersi verenlerle konuştum 20 saatte kullanırsın diyorlar. Keşke geçen sene pandemi zamanı baslasaydim çok pişmanım. Ne dersiniz kullanabilir miyim her gün işe gidecek kadar ne kadar sürede öğrenirim ki
Not ehliyetim var
Çok iyi yapmışsın keşke o zaman borca girip araba alsaydım çok hataliyimbi kere manuel ile başlamak kısmına kesinlikle taraftarım. otomatik vites ile arabayla temas halinde olamazdınız..
ilk başta tabi ki takılacaksınız ama sonra arabayı dinlemeyi öğreneceksiniz. kendiniz otomatikleşeceksiniz.
ben 15 yıldır araba kullanırım 18ime girer girmez aldım ehliyeti ve bilfiil hep kullandım.. araba özgürlüktür... tadını alınca bugüne kadar neden başına geçmemişim diyeceksiniz..
İlk başta direksiyon dersi alicam direk trafiğe cikariyolarmis. İşe gidip gelmeyi de o kadınla yapayım diye düşünüyorum eşim de en son aşama iyice pekisince.Ev ve iş arasında eşinizle 3-4 kere gidip gelin. Eşiniz o yolda kavşakta, caddeye çıkarken, bağlantı yolunda ne yapmanız gerektiğini size iyice öğretsin. Ev- iş arasını bi halledin önce. Sürekli gidip geleceğiniz için alıştırma yapmış olursunuz. Zaten bundan sonra cesaret gelir rahat rahat kullanmaya başlatsınız. İmkanı olan her kadın mutlaka araba kullanmalı. İnanılmaz bir kolaylık ve özgürlük sağlıyor insana.
Benim de bununla ilgili konularım varMerhaba
Not ehliyetim var
Eşiniz sabırlı biriyse uygun bi yerde çalıştırsın sizi. Zaten ehliyetiniz varmış. Pratikle halledersiniz. Ben ehliyet alırken şöyle düşünmüştüm. Erkekler bile kullanıyosa ben hayli hayli kullanırımMerhaba
Not ehliyetim var
Ozel hocadan ders alip 1.5 ayda trafige ciktim. Ders alin derim.Merhaba
Not ehliyetim var
Tam benlik konu,üstte kalsın da yorumları okuyayımMerhaba
Not ehliyetim var
ehliyetiniz olduğu için hocayla direkt trafiğe çıkarsınız.bir kere işe de gidin onla beraber.korkunuz geçerİlk başta direksiyon dersi alicam direk trafiğe cikariyolarmis. İşe gidip gelmeyi de o kadınla yapayım diye düşünüyorum eşim de en son aşama iyice pekisince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?