Faydası olur mu ki aslında gidiyorum psikoloğa da ama sanki bende bi yeteneksizlik varmış gibime geliyo bazen aynı anda iki işi yapamıyorum bu araba kullanmaya da yansıyo direksiyon çevirip vites değiştirip yola bakmak çok zor geliyoPsikolojik destek alsanız bu korkuyu yenmek üzerine. Belki faydası olur .
Peki trafik yoğunlaşınca neden panik oluyosunuz. Kaza mı yaparim diyosunuz. Ben ders alırken arkamdan bi adam zart zart yüz kez kornaya basıyodu yavaş gittiğim için. Ben de panik yaptım. Hocam sakin ol bilge, Üstünden atlayamıycağına göre istediğin hızda gidebilirsin dedi. Arkadan da çarpsa suçlu dedi. Eğer böyle düşünüyosanız herkesin hakkı aynı olduğunu düşünün trafikte.30 küsür yaşındayım, akademisyenim, çocuğum da var ev iş arası çok uzak ama tüm bu zorunluluklara rağmen araba kullanamıyorum. Çok canım sıkılıyor, kullananları gördükçe imreniyorum, utanıyorum. Çok denedim çok ama olmayınca olmuyor. Özel ders de aldım. Çok stres oluyorum. Vites mi değiştireyim yola mı bakayım direksiyonu mu çevireyim hepsini aynı anda yapamıyorum, bocalıyorum. Trafiğe çıktım defalarca eşimle sürdüm hiç stop ettirmiyoum orda sıkıntım yok ama trafik birazcık yoğunlaşsa panik oluyorum, eşimin yönergeleriyle devam ediyorum, tek süremiyorum.
Eşimde artık bıktı sabahları beni bırakmaktan otobüsle çok uzak en az 1,5 saat yani bana şart ama çok stres oluyorum, trafik için tehlike gibiyim. Ne yaparım, nasıl yaparım kızlar. Tonla para verdim ders aldım ama olmadı çok üzgünüm
Faydası olur mu ki aslında gidiyorum psikoloğa da ama sanki bende bi yeteneksizlik varmış gibime geliyo bazen aynı anda iki işi yapamıyorum bu araba kullanmaya da yansıyo direksiyon çevirip vites değiştirip yola bakmak çok zor geliyo
Dinlemiştim konuşmasını, teşekkür ederim yorumunuz içinBir deneyin bence, cozebilirsiniz belki psikologla. Theta Healing diye bir psikolojik yöntem daha var ama bu konuda ona dahil olur mu bilmiyorum, bir araştırın.
Bir de Betûl Mardin hanım da araba kullanamadığını , bunun sebebinin çocuklukta bakicinin kafasına çok vurması olduğunu ve beyninde mekanik sistemlerle ilgili kısmın bundan etkilendiğini söylüyordu . Yıllar sonra çok araba sürmek istemedim, suremedim, sonra öğrendim ki sebep buymuş diyordu bir röportajda.
Yani çok çeşitli sebepleri olabilir.
30 küsür yaşındayım, akademisyenim, çocuğum da var ev iş arası çok uzak ama tüm bu zorunluluklara rağmen araba kullanamıyorum. Çok canım sıkılıyor, kullananları gördükçe imreniyorum, utanıyorum. Çok denedim çok ama olmayınca olmuyor. Özel ders de aldım. Çok stres oluyorum. Vites mi değiştireyim yola mı bakayım direksiyonu mu çevireyim hepsini aynı anda yapamıyorum, bocalıyorum. Trafiğe çıktım defalarca eşimle sürdüm hiç stop ettirmiyoum orda sıkıntım yok ama trafik birazcık yoğunlaşsa panik oluyorum, eşimin yönergeleriyle devam ediyorum, tek süremiyorum.
Eşimde artık bıktı sabahları beni bırakmaktan otobüsle çok uzak en az 1,5 saat yani bana şart ama çok stres oluyorum, trafik için tehlike gibiyim. Ne yaparım, nasıl yaparım kızlar. Tonla para verdim ders aldım ama olmadı çok üzgünüm