- 21 Mart 2019
- 1.652
- 601
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Maddi durumu arabayla ölçersen çok kazık yersin diyeyim sana. Adam çok iyi arabaya biner, kredisini ödemekten ay sonunu zor getiriryordur, başkasının kenarda parası vardır arabaya ilgisi yoktur. Tecrübesizliğin buradan belli.
İşte böyle bir yoruma ihtiyacım var. Çevrenizde benzer deneyimi olmuş vb varsa diye buraya yazdım. O dediğiniz özellikleri de evlenmeden önce göremiyorum ki malesef. Cafede buluşuyoruz hani.Bir sorun çıkıp çıkmaması icin yeterli degil ki. Mercedes sahibi annecidir mesela. Para asla mutlu etmez. Clio sahibi eli açıktır, surekli ailesine para yedirir vs.
Her sey maddi durum denkliği degil ki. Sizin için her şey bu ise Mercedes'ten yürüyün.
Araba mı alacaksiniz
Başlıği okuyunca arabada fanfinifinfon zannettim
Evlilikte maddi debkli çok önemli, bu konuda haklısın ama bu arabayla, kıyafetle ölçülmez .İşte böyle bir yoruma ihtiyacım var. Çevrenizde benzer deneyimi olmuş vb varsa diye buraya yazdım. O dediğiniz özellikleri de evlenmeden önce göremiyorum ki malesef. Cafede buluşuyoruz hani.
Bunları nasıl görebilirim
Kesinlikle böyle yoruma ihtiyacım var.Bizim kuzen biriyle evlendi yıllar oncee.. Aile de Villa da oturan ilk kişiydi... Mercedese biniyorlardi. Maddi durum desen para akiyordu resmen her yerden... Gel zaman git zaman. Şuan otobüse akbil basiyorlar toki de oturuyorlar. Kuzen bırakmadı ama kocasını. Varlıkta da yoklukta da yanında masallah diyeyim.
İlk zamanlar için araba, ev, parayla iyi mutlu olursun seni tatmin eder ama sen sonrasında yaşanacak her türlü zorluğa ve yokluğa var misin? Yoksun gibi duruyor, hayırlısı..
Aman konu sahibi icin bir onemi yok djsks çok da şey etme fjdjdkdksLotus tam tersi de olabilir
Mercedesi olan aşırı pinti olup almış cliosu olan eli açık,yiyip içen gezen biriyse ucuz araba almış olabilir
Nasil olcebilirim acaba?Evlilikte maddi debkli çok önemli, bu konuda haklısın ama bu arabayla, kıyafetle ölçülmez .
Bu denklihi araba,ev ile olcseydik herkes boşanmak zorunda kalırdıAynen ya, arkadaşım var kıçına dön almaz, araba falan hakgetire ama hayatındaki kadına prenses hayatı yaşatır.
Hayır asıl ben boyle yorumlar icin actim. Yukarıda biri de kuzenini ornek verdi. Gercek tecrubelere ihtiyacım var.Aman konu sahibi icin bir onemi yok djsks çok da şey etme fjdjdkdks
Orasını ben bilemicem, bilsem züğürt almazdım kendimeNasil olcebilirim acaba?
Niye alıntıladığınız herkese aynı yorumu yazıyorsunuz kafayı yicem fkdlslaİşte böyle bir yoruma ihtiyacım var. Çevrenizde benzer deneyimi olmuş vb varsa diye buraya yazdım. O dediğiniz özellikleri de evlenmeden önce göremiyorum ki malesef. Cafede buluşuyoruz hani.
Bunları nasıl görebilirim
Geri kalanları da ben almışımKonuya yorumum:
Memleketin çulsuzunu, donsuzunu tüm kardeşler olarak biz topladik.
Millet araba markalarına bakıp koca seçiyor
Vay anam vay!
Müge diyor ya "Geldim gidiyorum şöyle bir kadın olamadim."Konuya yorumum:
Memleketin çulsuzunu, donsuzunu tüm kardeşler olarak biz topladik.
Millet araba markalarına bakıp koca seçiyor
Vay anam vay!
Sorunuz hiç mantıklı bir soru değil bana göre. Bu şekilde insan ayırt edilemez ki. Hızlı bir şekilde evlenmek mi istiyosunuz anlamadım , tanıma flört süreçlerinde az çok anlarsınız zaten karşınızdaki insanıYok hayır tabi ki. Geniş çaplı düşünmeye çalışıyorum. Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik bence
Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorumBizim kuzen biriyle evlendi yıllar oncee.. Aile de Villa da oturan ilk kişiydi... Mercedese biniyorlardi. Maddi durum desen para akiyordu resmen her yerden... Gel zaman git zaman. Şuan otobüse akbil basiyorlar toki de oturuyorlar. Kuzen bırakmadı ama kocasını. Varlıkta da yoklukta da yanında masallah diyeyim.
İlk zamanlar için araba, ev, parayla iyi mutlu olursun seni tatmin eder ama sen sonrasında yaşanacak her türlü zorluğa ve yokluğa var misin? Yoksun gibi duruyor, hayırlısı..
20 yasinda misin?Hayır asıl ben boyle yorumlar icin actim. Yukarıda biri de kuzenini ornek verdi. Gercek tecrubelere ihtiyacım var.
Hayir 27. İliskim hic olmadi desem yeridir tecrübesizim20 yasinda misin?
İnsanlığla olcersin,içindeki askla,saygıyla,sevgiyle olcersin.Nasil olcebilirim acaba?
Bence açık değil..Yok hayır tabi ki. Geniş çaplı düşünmeye çalışıyorum. Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik bence
Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorumİnsanlığla olcersin,içindeki askla,saygıyla,sevgiyle olcersin.
Sana hissettiriyor olcersin.
Arabayla olcmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?