• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara Sınavları Nasıl Geçti?

ben 1.5 aydır düzenli olarak çalışıyorum kitaplardan çalıştım soru bankasından çalıştım kötü geçmedi süperde değildi ortalama bi not bekliyorum bende

sınav sitemine gelince 20 soru olmasının iyi yanıda var kötü yanıda ama sonuç olarak puan aynı 100 puan 30 luk sorudada doğru yaptığına 3 puan alıyosun bundada 5 puan alıyosun soru çok olduğunda puan az az ilerliyodu bide çok soruda yoruluyodun bence fena olmamış

konulara gelince aöf konuları iyice öğrenmemizi istiyor sanırım üniteye sağlam çalışmamız lazım ki incik cincik sorularada cevap verebilirim hiç yoktan ünite sayısını azaltmışar bu sistemde 4 üniteye çalışıyoruz mesela bu 4 üniteyi bu sınavda öğrendiysek final sınavında kalan 4 üniteye çalışıp diğerleirni kısaca gözden geçirmek yeter öteki sistemde 8 üniteden birden sorumlu oluyoduk o da beyni yoruyodu

tabi benim hala sistemde anlamadığım şeyler var

mesela bu dönem 1 dersten kaldım ama 2. dönem o dersi verdim ne olacak ? o dersi seneye sadece güz dönemimi lıcam
bide benim 2. sınıftan istatistik dersim var yapamıyorum mesela zor geliyo 3. sınıfın dersleirni verirsem ama yine 2. den kalan bu dersi veremezsem 4 e geçemiycem mesela

bi acil bakın kızalr finaller hangı konulardan ıtıbaren olcak gecen bırı yazmıstı bulamadım ya :/

tabi benim hala sistemde anlamadığım şeyler var

mesela bu dönem 1 dersten kaldım ama 2. dönem o dersi verdim ne olacak ? o dersi seneye sadece güz dönemimi lıcam
bide benim 2. sınıftan istatistik dersim var yapamıyorum mesela zor geliyo 3. sınıfın dersleirni verirsem ama yine 2. den kalan bu dersi veremezsem 4 e geçemiycem mesela

Sistem şöyle.
1.dönem (güz) aldığın derslerin vizeleri ve finalleri ayrı oluyor.
2.dönem (bahar) aldığın derslerin vizeleri ve finalleri ayrı oluyor.
Dersler farklı..

bu demek oluyor ki güz döneminde veremediğin dersi bir sonraki güz döneminde... bahar döneminde veremediğin dersi de bir sonraki bahar döneminde verebileceksin.
Yani 1-3, 2-4, 3-5, 4-6 ... kuralı var.

Vizelerde 1-4. ünitelerden sorumluyduk,finallerde 1-8.üniteleri yani tüm kitabı çalışacağız...
off olamaz ya lanet olsun. vızelere giremedim smdı fınallerde napsamda boş but ne zaman olcak fınalden ne kdr zaman sonra olcak bılıomusunuz :50:

Herkes,doğal olarak kendine göre bir değerlendirme yapıyor.Alışık olduğumuz sistemden sonra,yadırgamaların olması da gayet normal...Şu sınav sonuçları bi belli olsun bakalım...Neyin nasıl ne şekilde olacağı ortaya çıkar.Ben kendime bir hafta izin verip sonra çalışmaya başlıyacağım..İşimi şansa bırakmadan, bu sene Allah'ın izniyle okulu bitirmek istiyorum.

Rabbim cümleye çalışma kolaylığı ve azmi,emeklerininde karşılığını versin..

off olamaz ya lanet olsun. vızelere giremedim smdı fınallerde napsamda boş but ne zaman olcak fınalden ne kdr zaman sonra olcak bılıomusunuz :50:

Kötü haber...Bu sistemde bütünleme yok deniliyor.Dersi geçmek için vize ve finallerin dışında sınav yok maalesef..İnşaallah değişiklik yaparlar:((

Kötü haber...Bu sistemde bütünleme yok deniliyor.Dersi geçmek için vize ve finallerin dışında sınav yok maalesef..İnşaallah değişiklik yaparlar:((
off ne dıosun yaaa :18: 3 e tamamlicam kesin ınanmıyorum ya of :50:

Back