çok kötü değil ama karıştırdığım sorular çok oldu
ben de 5 dersten girdim,nerde ara cümle var onları sormuşlar
ortalamayı tutturamam heralde:26:
bnmde pek umudum yok dün heyecandan yapamadığımı düşünüyorum bugünde heyecan yoktu ama saçma sapan sorular vardı
Bayanlar sınavlar nasıl geçti? Ben 4. sınıf kamu yönetiminde 5 dersten girdim.Maliye politakası hariç diğerleri iyi geçti...Yeni sisteme göre sonuçlar nasıl olacak bakalım? Yalnız soru sayısını 20 ye indirmeleri iyi olmamış.30-36 soruluk sınavlarda, konuların değişik yerlerinden çıkan sorulardan bilinen soru sayısı yüksek oluyordu..Bu arada bütünleme olup olmayacağı konusunda kesin bilgisi olan var mı?
bende kamu yönetimi 3.sınıf
nasıl hazırlandın sınava konu mu çalıştın soru mu çözdün
öyle sorulardıki ben artık nasıl çalışacağımı bilemez derecedeyim
evet saçma sorular vardı
bu soruları da nerden bulmuşlar dediğim oldu
bende işletme 4.sınıftayım sorular eski yıla göre basitti ama basit diye üstünde durmadığım yerlerden geldi hep :/
finallerde en azından soru sistemlerine göre çalışıp iyi not alırız inşallah
kaliteyii artıracakbir sistem getirmişler
çıkkmış soruları ezberleyip girmek hiçte mantıklı değil
örgün eğitimden bi farkımızın olmaması için
bu tip sisteme ihtiyaç vardı
soru sayısıının azaltılması, dönemlik olması
bazı bölümlere kontenjan sınırı konması
insanlarda ki " aa açıköğretim mi?" algısını değiştirecek
çokta iyi olur...
Niyetlerinin tam olarak kalite düzeyini artırmak olduğu hissini,kitapları elime alınca kaybettim.Öğrencinin bilgiye ulaşması, kavraması adına bu kitaplar;sağ elinle sol kulağını tutmak gibi birşey...Kafa karıştırıcı,anlamaya çalışırken yorucu ve bıktırıcı...Bu benim görüşüm.
Bu zamana kadar soru ezberleyerek sınavlara girmedim zaten..Yardımcı kitaptan üniteleri çalışır ardından pekiştirmek adına bol bol soru çözerdim.Soruları bilerek anlayarak çözerdim.
Yeni sistemle beraber yapılan bu değişikliklerin;öğrencilerin okulu uzatması dışında,açıköğretim algısını değiştireceğine de inanmıyorum.Örgün eğitimde okuyan öğrencilerden zaten büyük bi farkımız var.Onlar gibi hocanın karşısında dersleri dinleyip, not tutup sınavlara girmiyoruz.Sosyal hayatta sorumluluklarımızın içinde zaman ayırıp oturup bize verilen "bu kitaplardan" öğrendiklerimizle sınavlara giriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?