Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
Ben de rakı+şalgam isterim, hatta kapıp geldim sayabilirsiniz...

Egeli olarak elbette en sevdiğimiz şey mezedir

Kazen birşeyi merak ediyorum tabiki emeğe kesinlikle saygım var ama aynı yarışmada iki aynı menü yarışabilir mi? yarışırsa ben başka bişeyler yapmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Kazen birşeyi merak ediyorum tabiki emeğe kesinlikle saygım var ama aynı yarışmada iki aynı menü yarışabilir mi? yarışırsa ben başka bişeyler yapmayı planlıyorum.

Bence yarışmasın.
Öyle birşeyolduğunda ikinci ekleyenin tarifi iptal edilsin.
Sen ilk yapansan neden seninki iptal edilsinki.

Daha önce yazmıştım senin konuna bende aynısını düşünüyordum baktım yayınlandı vazgeçtim insanların kafası karışır gibime geliyor

Sen iste abla yeter ki, kendim çıkartırım denizden

Deniz börülcesi, radika, cibes, kuşkonmaz ne istersen var.

karahindiban(radika) ve kuşkonmazı bende severim
özellikle hindiba yı haşlayıp limon ve zeytinyağ ile salata yapıyorum nefis oluyor
deniz börülcesini yemedim bak onu bilmiyorum işte

Bence yarışmasın.
Öyle birşeyolduğunda ikinci ekleyenin tarifi iptal edilsin.
Sen ilk yapansan neden seninki iptal edilsinki.

Daha önce yazmıştım senin konuna bende aynısını düşünüyordum baktım yayınlandı vazgeçtim insanların kafası karışır gibime geliyor

evet hanımlar ben yaparken çok kez siteyi kontrol ediyordum bi yandan yapıyordum yapılmış olsaydı eklemezdim oturur yerdim ne kadar üzülsemde, ertesi gün başka bişey denerdim şahsım adıma, kesinlikle emeğe saygım var arkadaşada haksızlık etmek istemem bu yüzden kazene sormak istedim.

Simdi benimde kafam karisti 2 menüyle mi katilacaktik, ben ve benim gibi bazi arkadaslar tek menüyle katilmislar.
2-3 kisi 2 menüyle katilmis. Simdi ne olacak :/

Simdi benimde kafam karisti 2 menüyle mi katilacaktik, ben ve benim gibi bazi arkadaslar tek menüyle katilmislar.
2-3 kisi 2 menüyle katilmis. Simdi ne olacak :/

yok canım isteyen istediğini yapıyor ben sadece iki ayrı üye aynı menüyü yapabilir mi diye sordum kazene?

evet bende kızarttım ,kızartırken korktum ama yerken bayıla bayıla yedım

Sorma ben de bayıla bayıla yedim zaten nasıl canım istiyordu kaç haftadır yapabilir miyim diyordum ama çok kolaymış. Bundan sonra dondurucumda eksik olmaz

kendimi ne kadar kaptırmışım ki yarışmaya rüyalarıma girdi

rüyamda bi cadde de yemek yarışması yapılıyo, herkez yemeğinin tarifini kocaman bez afişlere yazıp mahalleye asıyo
işin garibi ünlüler de katılıyo, sretap erener, nil karaibrahimgil

herkesde yorumunu pankartın altna yazıyo, ben nil karibrahimgilin pankartına , höyttt yazıyom, ne alakaysa:44:
sonrada ben katılacak olsam afişi nerden bulcam diyom

sanırım bi yerler açık kalmış

Hayır olsun inşallah

yarın son gün,menüm kafamda hazır ama hala neyi bekliyorsam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…