• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
:) Hepimizin kafasi karisti :) Benim merak ettigim su bir ara sicak bir meze mi sunacagiz. yoksa sadece bir ara sicak ya da sadece bir meze mi sececegiz. Menü mü olusturacagiz?

Ama tahminim sadece bir tane secim yapmak, öyle degil mi?

ara sıcak ve ya meze yapılacak sanırım. Sadece bir tarif ekleyebiliriz.

Bence sadece bir ara sıcak olacak meze olarakta adlandırıldığından dolayı:26: Ama keşke ara sıcak olmasaydı çok çeşit yok gibi:44:

canım sanırım ara sıcak ve soğuklar kategorimiz anladığım kazarıyla çünkü mezeler de yazıyor. yani ana yemekten önce ikram edilenler. mezeler de bunlara dahil oluyor. Bu şekilde çok geniş bir seçenek olur :56:

konu başlığımız açılmış hepimize hayırlı olsun:23::23::23::23::23::23:

evet benim de aklıma takıldı. geri katılmıcam etmicem bana noluyorsa:)

:1::1::1:
Olsuunnn, katilmasan da aklinda takilani yazmis oldun :)

Ara sicaklar ile mezelerin ayni kategoride olmasi, büyük ihtimalle meze ya da ara soguklar basligi altinda tekrar yarisilmasi gereksiz görüldügünden. Böyle olunca secenekler cok genis bir alana yayiliyor ama sonucta yarismanin can alici kisimlarindan birisi de güzel bir tarif secmek, ara sicak ya da meze biri baskin gelip, secim yapmali :)

Ben katilacagim saniyorum cumartesi günü katilabilirim ancak. :)

Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

olarak revize edilmiştir....

merakla bekliyorum neler çıkacak bayılırım mezelere :56::16::16:

başlığın kendini bile iştahımı açtı.
çok fazla seçenek var, çok nefis tarifler geleceğine eminim. :56:

ben katılamayacağım(karar vermem ve uygulamam uzun sürer, yetişmez) ama takipte olacağım.

Lambrusco;
bu kategorilere giren yemeklerden sadece 1 tane tarifle katılacağız, diye anladım.

Son düzenleme:
Bakaılım ne güzellikler çıkacak meydana:56:
Büyük ihtimal bu akşam için yaptığım şeyi ekleyeceğim ama düşünmedeyim karar veremedim tam.:26:
Yapmayı ve yemeyi çok sevdiğim şeyleri eklemeyi düşünüyorum katıldığım kategorilere. Bakalım neler neler göreceğiz yepyeni tarifler için sabırsızlanıyorum:56:

oooooo ama olmadi ki o zaman bi ara sıcak bi ara soğukla katılma hakkımız olsunnnnnnnnn....

Bakaılım ne güzellikler çıkacak meydana:56:
Büyük ihtimal bu akşam için yaptığım şeyi ekleyeceğim ama düşünmedeyim karar veremedim tam.:26:
Yapmayı ve yemeyi çok sevdiğim şeyleri eklemeyi düşünüyorum katıldığım kategorilere. Bakalım neler neler göreceğiz yepyeni tarifler için sabırsızlanıyorum:56:

AAAAA yeter sana 1.tane birincilik :21: Şaka merakla bekliyorum ara sıcağını :56::16:

benim eşim bu konuda çok iyidir ona yaptırıp katılabilirim belki :9:

başlığın kendini bile iştahımı açtı.
çok fazla seçenek var, çok nefis tarifler geleceğine eminim. :56:

ben katılamayacağım(karar vermem ve uygulamam uzun sürer, yetişmez) ama takipte olacağım.

Lambrusco;
bu kategorilere giren yemeklerden sadece 1 tane tarifle katılacağız, diye anladım.

İşin aslı min 1 max 2 daha mantıklı bence 2 meze çok daha mantıklı gibi geliyor

kurallara ekleme yaptım dileyen 2 meze ile katılabilir. Lakin bu ciddi risk bunu d aunutmasın

Back