Bence sadece bir ara sıcak olacak meze olarakta adlandırıldığından dolayı:26: Ama keşke ara sıcak olmasaydı çok çeşit yok gibi:44:
ara sicak meze olarak mi adlandiriliyor?
Meze soguktur ama :)
Ben anlayamadim hala yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sadece bir ara sıcak olacak meze olarakta adlandırıldığından dolayı:26: Ama keşke ara sıcak olmasaydı çok çeşit yok gibi:44:
Ben anlayamadim hala yaa
:) Hepimizin kafasi karisti :) Benim merak ettigim su bir ara sicak bir meze mi sunacagiz. yoksa sadece bir ara sicak ya da sadece bir meze mi sececegiz. Menü mü olusturacagiz?
Ama tahminim sadece bir tane secim yapmak, öyle degil mi?
Ben anlayamadim hala yaa
evet benim de aklıma takıldı. geri katılmıcam etmicem bana noluyorsa:)
Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler
olarak revize edilmiştir....
oooooo ama olmadi ki o zaman bi ara sıcak bi ara soğukla katılma hakkımız olsunnnnnnnnn....
Bakaılım ne güzellikler çıkacak meydana
Büyük ihtimal bu akşam için yaptığım şeyi ekleyeceğim ama düşünmedeyim karar veremedim tam.:26:
Yapmayı ve yemeyi çok sevdiğim şeyleri eklemeyi düşünüyorum katıldığım kategorilere. Bakalım neler neler göreceğiz yepyeni tarifler için sabırsızlanıyorum
başlığın kendini bile iştahımı açtı.
çok fazla seçenek var, çok nefis tarifler geleceğine eminim.
ben katılamayacağım(karar vermem ve uygulamam uzun sürer, yetişmez) ama takipte olacağım.
Lambrusco;
bu kategorilere giren yemeklerden sadece 1 tane tarifle katılacağız, diye anladım.