çok istedim butik pasta olayını
ama eş dost, akraba ve onların tavsiyesiyle isteyenlerin dışında hiç sipariş almadım
ciddi mesai istiyor bu iş
ama sevdiklerimi kk daki arkadaşlarımı kırmam yaparım
ahh canlarım benim, sizler ne düşünceli, ne ince insanlarsınız
beni düşünen birilerinin olması ne harika bir duygu
oy oy oy bak böyle yazdın beni yüreğimden kaptınbende eski k.k.lıyım ağustos ayının sonu miniğin doğum günü şimdiden yaz ajandana
Oyumu verdim sana gerçi birincisin çok sana katkısı olmaz ama
tabii ki de öyleyiz arkadaşlarımın sağlığı rahatı bizim için ön planda olur yoksa katıl hep kazan yanii hiç sorun değil canıımmmm
Amonra bu arada çaktırmadan hala oy almaya devam ediyorsun biz burada konuşurken bir bakıyorum hala ilerliyor ver ver bitmedi oylar yahu pazara kadar sürer bu böylee artık oylama bittiğinde göreceğim sayıyı düşünemiyorum..
maşallah de kız
darısı benden sonraki yarışmacıların başına
teşekkür ederim canım
ağustos sonu gelmeden haber et bana yeter
pastası teyzesinden
gönlü güzel insan teşekkürler
maşallah de kız
darısı benden sonraki yarışmacıların başına
Maşallah Maşallahh
Aminn İnşallah özellikle bana.
Ben katılırsam eğlence amaçlı katılcam kazanmayı herkes gibi isterim ama sorgulamam neden ben almadımm sen aldın heyytt demem yanii her zaman hakeden kazansınn..
Sunumdaki emeğin oylara yansımış insanaar tadamadıkları için göze güzel görüneni daha çok beğendiler demek ki elbette tadı da güzeldir böyle özenilen birşeyin tadının da kötü olması düşünelemeyeceği için de geliyor oylar bence.bundan sonra bir süre katılmasan bile bir süre sonra tekrar katılabilirsin.. ama bizim önümüzü bir aç yanii Amonraaa yanii yorulma diyee arkadaşımmm
sağ olsun oy verenler, beğenenler
bana 1 birincilik yeter bundan sonra izleyiciyim sadece
ohhh içim rahatladııyanii şeyy yani hep katılıp katılıp yorulacaksın diye çok korkmuştumm tatlımmm
çatlak
Ben bir daha oy kullanmayayım 100 kaplan gücü : )))
Buyrun benimmm
Valla bugün iyi çenem açıldı benimm enerji patlaması yaşıyorum hayırdır İnşallahhh
senin bu sunumlarını mutlaka denicem ama...
senin mübarek ellerinin uğuru abi kesinlikle
bir oy verdin 100 oy aldım
diğer kategoriyi merakla bekliyorum:)
bendeee sevgililer günü konsepti konuşuldu ama bilemiyorumm..
hiç farketmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?