- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
oof harika ne çok sever(d)im makarna patates pilav..Makarna var köfte kızartacam yanına salata birde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oof harika ne çok sever(d)im makarna patates pilav..Makarna var köfte kızartacam yanına salata birde..
küçük nevoşAblam bizim bir umudumuz var en fazla 3 yıl içinde gideceğiz Ama alıştık buna nasıl olur onuda bilmiyorum
Küçük Nevoş mu
aynen bundan yapıcam işteeee akşama paylaşırım
Evet yine yurt disi degil senin sukret:) senede bikac kere gidersin yine bizim herzaman mumkun olmuyor bi duzenimiz var burda artik Allaha sukur gurbetlik disinda sıkıntı yok, ıkı hafta once annemler geldıler tr den uc ay burda kaldılar su gıbı gectı yaza da bız gıdıcez ınsallahSenin ülke dışıAllah kolaylık versin ben halime şükredeyim
Ablam bizim bir umudumuz var en fazla 3 yıl içinde gideceğiz Ama alıştık buna nasıl olur onuda bilmiyorum
Küçük Nevoş mu
çok güzelmiş yaa,denemeliYok canım alıntı diye yazmıştım altına
Makarna salatası yapılmış yıldız(çiçek)şehriye ile
oo paylaşta bakalımaynen bundan yapıcam işteeee akşama paylaşırım
oof harika ne çok sever(d)im makarna patates pilav..
Ablam ben yapmadımİlk resimde alıntı yazdım görünmedi galibaHarika ellerine sağlık,pilav gibi yapılıyor demi..
anlaştık ben kaçtım,sonra gelirim geneoo paylaşta bakalım
Ablam ben yapmadımİlk resimde alıntı yazdım görünmedi galiba
Çiçek şehriyeyi konuşunca ekledim
Pilav gibi yapılmış olabilir içindekiler et gibi geldi banaSalatasıda yapılıyor
Oooo çok güzel gelip kalmalarıYazın siz gelirsiniz kalırsınız hasretlik biraz giderilir..Evet yine yurt disi degil senin sukret:) senede bikac kere gidersin yine bizim herzaman mumkun olmuyor bi duzenimiz var burda artik Allaha sukur gurbetlik disinda sıkıntı yok, ıkı hafta once annemler geldıler tr den uc ay burda kaldılar su gıbı gectı yaza da bız gıdıcez ınsallah
Sen etli sevmezsin tavuk ile de yapılabilirEt var bunda belli oluyor zaten,salatasıda güzel olur bunun
Sen etli sevmezsin tavuk ile de yapılabilir
Ben biraz kaçıyorum kızları almaya gideceğim görüşürüz
Dolapta hiç birşey yok, hava soğuk çıkasımda yok :))Pinkom akşama ne yemek var
Allah sıfa versın cnm evet cocuklar olunca mecburen onlara gore ayarlanıyor hersey...Oooo çok güzel gelip kalmalarıYazın siz gelirsiniz kalırsınız hasretlik biraz giderilir..
Ben tatiller dışında gidemiyorum babam engelli o nedenle onlar gelemiyor
Kolay gelsinDolapta hiç birşey yok, hava soğuk çıkasımda yok :))
Makarna yapayım bari
Teşekkür ederim canımAllah sıfa versın cnm evet cocuklar olunca mecburen onlara gore ayarlanıyor hersey...
Insallah yaz gelsın bıran once:)