- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Ay gercekten mi cok zor gecmistirMecburen yaptı canımKimse olmayınca Ben de 9 ay yatmıştım yapacak halim yoktu
Hanımlar
Bugün akşama ne yemek yapacaksınız
Ben fırın makarna düşünüyorum
Ablam onu yapmalarına asla izin vermiyorum
Tarzami katildin abla kac no bakabiliyomuyuzAcilen çıkması lazımmm,norveçli bilim adamı amcalar el atsalar gariiii
Allah razı olsun eşinden canımAy gercekten mi cok zor gecmistir
Bende son uc ay yattim sadece wc izni vardi ve birde kizim vardi ilgilenmek zorunda oldugum
Allahi var esimin hakkini yiyemem o ara ne gerekirse elinden geleni yapmisti
Iyi gunde kotu gunde iste onemli olan
Ellerine sağlık AblamDğnden makarna var,köfte kızartacam birde salata tamamdır,ben tok gelecem nasılsa pek yemem.
Yarışmaya bağımlılık işime geliyor olabilir mi?İthal aşı diyemi yoksa
ben domates çorba , bezelyeli karnabahar bir de bulgur pilavı yapıcam üşenmezsem,üşenmezsem diyorum iki gündür yapmayı planlıyorumHanımlar
Bugün akşama ne yemek yapacaksınız
Ben fırın makarna düşünüyorum
yalancısı mı gerçegi mi?selamlar
dün akşam bisküvili tavuk göğsü yaptımtadı çok güzeldi de tipi biraz kayık oldu o yüzden çekmedim yoksa buraya koyacaktım tarifiyle
Tarzami katildin abla kac no bakabiliyomuyuz
Ellerine sağlık Ablam
Yarışmaya bağımlılık işime geliyor olabilir mi?
Evet gercekten yasamayan bilemez ailenden kimse olmamasida daha zor olmustur, benim akrabalar esimin ailesi falan var onlarda cok yardimci oldular allah razi olsun..Allah razı olsun eşinden canım
Benim ilk hamileliğim ikiz olduğu için çok ama çok zor geçtiAileden kimse yakın olmayınca her işi eşim yaptı
selamlar
dün akşam bisküvili tavuk göğsü yaptımtadı çok güzeldi de tipi biraz kayık oldu o yüzden çekmedim yoksa buraya koyacaktım tarifiyle
bende bu yemek işinde kıvamı tadı tutturuyorum şekli sunumu tutturamıyorum sanırsam
Ellerine sağlık canımben domates çorba , bezelyeli karnabahar bir de bulgur pilavı yapıcam üşenmezsem,üşenmezsem diyorum iki gündür yapmayı planlıyorum
Ellerine saglik cnm..yalancısı tabi canım
sağol ablaKremasını biraz yumuşak olduysa ondan olmuştur,ellerine sağlıkk
daha güzel (tavuk yemem deyalancısı tabi canım
Tadı daha önemli Mickeyselamlar
bende bu yemek işinde kıvamı tadı tutturuyorum şekli sunumu tutturamıyorum sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?