- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.883
ver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumdaTolin sana burda 1. olacağın tüyo vercem
1 ay şeflik yapacağını düşünsene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumdaTolin sana burda 1. olacağın tüyo vercem
1 ay şeflik yapacağını düşünsene
Sen birşey yapamazsınver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumda
vınnnnnnvınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nevoşşşşşSen birşey yapamazsın
Ben mi kaçayım sendenSen mi kaçıyorsunvınnnnnnvınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nevoşşşşş
sen kork benden hain nevoşBen mi kaçayım sendenSen mi kaçıyorsun
Ayyy çok korktumsen kork benden hain nevoş
nene nevoş nene nene nene nene neneAyyy çok korktum
Tamam o zamanver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumda
Çok dürüst kız ya :))
En çok bana çektirir
Sen ver tüyoyu sonra başımıza şef olsunSen bu söylediğine inanıyor musunÇok dürüst kız ya :))
Tüyoyu ben vercem, seni de koşturcam diye yazmaktan çekinmiyor
Harbi Hanım bizi unuttun hiç uğramıyorsunEllerinize sağlık,yarışmada başarılar
Bak şimdi yere muz kabuğu atarm,kayar düşersin kovalarken.ver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumda
Anaa ben bunu yeni gördüm. Nevosummm yok kizzz istanbuldayim ben giremiyorum nete. bugün dönüyorum mersinyayaHarbi Hanım bizi unuttun hiç uğramıyorsun
ver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumda
günaydın burdada her taraf kar ve yagmaya devam ediyor..Günaydınlar hava buz gibi ufaktan kar serpiştiriyor burada .
günaydın burdada her taraf kar ve yagmaya devam ediyor..
Ankara :) ya orası?Günaydınlar,neresi orası öyle kar hala yağıyor
Ankara :) ya orası?
yaaaa :) özlüyor musun peki? bazıları sevmez Ankarayı ama benim de memeketim,seviyorum burayı,tabi sevdiklerim ve anılarım burda olunca..İstanbul burasıda,orada kar yağması normal ama,nede olsa memleketim benim:))