- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Böyle daha kıymetli olunuyor aslında.İlişkileri gayet iyi.Oda fena gaddarlik yapmis ya yazik cocuklara uzuldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle daha kıymetli olunuyor aslında.İlişkileri gayet iyi.Oda fena gaddarlik yapmis ya yazik cocuklara uzuldum
Tolin sana burda 1. olacağın tüyo vercemben hamur işi falan yapamam kolay bişey olursa söz mezeler olur mesela
Canım sistem bu deyip kapatıyor yoksa ben sınıf annesi olduğum için diğer velilerin ortak fikirleri doğrultusunda çok konuştum..Ben olsam şimdiye konuşmuş azarlamıştım öğretmeni dersi derste öğrensinler bu kadar ders verilir mi diye. Kuralcı olmak iyidir evde.
Sadece yemek konusunda değil.Televizyonu da kaldırmış evden.Nasıl vakit geçiriyorsunuz dedim.Masa tenisi oynuyoruz,sohbet ediyoruz dedi.
Cok dusunceli bir annesin ne kadar guzel :) bence zorluga alistirmak en iyisi bizimkilerde bana hic yardim etmezdi kendim ugrasrak geldim biyerlere sendogru yoldasin ilerde onlar da anlicak :) odev yapan velileri cok gordum yarar yerine zarar veriyolarAllah iyilik versin canım
İyi o zaman daha varmış
Canım ben de üzüldüğüm için onlara yardım ediyorum.Onların aklı kalmasın diye tv ye bile bakmıyorumSevdikleri programları izlemiyorum
Zorluğa alıştılar umarım ilerdeki hayatlarında yardımcı olur
Ben yemek konusunda hic kiyamazdim heraldeBöyle daha kıymetli olunuyor aslında.İlişkileri gayet iyi.
Şans Ablacım ben her gittiğimde birşeyler oluyorHastalık olmasaydı iyi olacaktıda neyse artık olan oldu..
İyi yaptın gezmekle sık sık gidilmiyor zaten..
Bakayım yine tariflere yollarım kısmetse
Donları paçalımı ister yoksa diğerinden mi bilemedim şimdi
Şefimiz üzgün üzgün bize bakıyorYedek şef mi hiç düşünmemiştikDemin mesaj yazıyordu ne olmuş ki.Yedek şef yok mu Nevoş?
Çok sağol canım benimBen onlar için elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi onlara kalmışCok dusunceli bir annesin ne kadar guzel :) bence zorluga alistirmak en iyisi bizimkilerde bana hic yardim etmezdi kendim ugrasrak geldim biyerlere sendogru yoldasin ilerde onlar da anlicak :) odev yapan velileri cok gordum yarar yerine zarar veriyolar
Tolin bize yemek yapacakBir börek saramıyor mu yaYanına bir yoğurtlu havuç salatasıTolin sana burda 1. olacağın tüyo vercem
1 ay şeflik yapacağını düşünsene
Hiç insancıl bir tavır değil.Canım sistem bu deyip kapatıyor yoksa ben sınıf annesi olduğum için diğer velilerin ortak fikirleri doğrultusunda çok konuştum..
Bizim tv ve pc ortada ben izin vermediğim sürece 1 dk bile bakmazlarKaldırmadan çözüm bulmak en doğrusuAyrıca ben de izlemiyorum onların sevdiği programları İzleseydim sorun olurdu
Bana da ver.Tolin sana burda 1. olacağın tüyo vercem
1 ay şeflik yapacağını düşünsene
Ama sen 1. olursan sadece bana çektirirsin tolin olursa ayırt etmeden hepimize çektirirBana da ver.
Kesinlikle katiliyorumÇok sağol canım benimBen onlar için elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi onlara kalmış
Tabiki canımÇok saçma yaptıkları ödev onların pekiştirmeleri ve daha iyi anlamaları için veriliyor.Ayrıca ödevlerden dolayı konuyu daha iyi anlıyorlar yazılılara 1-2 saat bir göz atarak girdiler
Yok canım onlarda çok iyi biliyorlar ödevleri ancak yetiştirebildikleriniVakitleri kalırsa baksınlar ona asla karışmıyorum.Hiç insancıl bir tavır değil.
İzinsiz bakmıyorlarsa çok iyi.Ama işin de çok zor.Bence de kaldırmadan çözüm bulmak en iyisi.Sizin dünyadan haberiniz yoktur dedim.Radyo dinliyorlarmış.
Diyorsun.Ama sen 1. olursan sadece bana çektirirsin tolin olursa ayırt etmeden hepimize çektirir
Katılmaya mı karar verdin
Ama sen 1. olursan sadece bana çektirirsin tolin olursa ayırt etmeden hepimize çektirir
Katılmaya mı karar verdin
Havaya sokalım istersenDiyorsun.
Yok katılmayacağım.Havamda değilim.
Emeklerimi ve emeklerini boşa çıkartmasın rabbimKesinlikle katiliyorum
Amin ablacimm tum ogrencilere ve velilere insallahhEmeklerimi ve emeklerini boşa çıkartmasın rabbim
Allah sanada kolaylık versin canım
Yok Nevoş bir kaç kategori benden ümidinizi kesin.Havaya sokalım istersen
Dün gece tolin geldi birşeyler söyledim gaz verme gaza gelmem dediSonra bir baktım meze yapmaya karar vermişOysa birşey yapmadım
Tamam canım sen bilirsinYok Nevoş bir kaç kategori benden ümidinizi kesin.
Tolin`in gönlü varmış demek. Ya da aşka geldi.