- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
Gunaydın kızlar hayırlı cumalar
Hanım abla mejanı cennet olsun babacıgının
Basin sagolsun abla bende babami kaybedeli 27 sene olmuss Allah sabir versin mekanini cennet etsin
gunaydin ablam rabbim mekanini cennet etsin inşallah
Uyusunda buyusun kuzucuk:)
merakımdan sormustum ılk bebegın mı dıye
oyle ablam ya zaman su gibi akip gidiyorTeşekkürler hanımlar sağolun,çok çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi herşey .
tilki uykusuba yatiyor mübarek hemen uyanıyor o uyusada bende uyusam diye bakiyorum seninle tanismadik sanki ben mi hatırlamıyorum yoksa
oyle ablam ya zaman su gibi akip gidiyor
Rabbim geride kalanlara, sana ve sevdiklerine hayırlı uzun ömür versin Ablacım. Babacığının mekanı cennet olsun İnşaAllah. Ben de anneciğimi kaybedeli 10 sene oldu ama halâ acısı, hasreti dün gibi taze, zaman zaman yokluğunu hissettiğimde ağlarım halâ. Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin(amin)...Günaydınlar hayırlı cumalar hanımlar,bugün babamın vefatının 1.senesi nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun inşalllah..Daha sonra yasin okuyacağım,içim bir tuhaf hiç aklımdan çıkmıyor,gerçi rahatsızlığı vardı çok sıkıntı çekti.
,Yüce rabbimin takdiri tabiki,yinede indsan konduramıyor ölümü..
Aynen ablam benimde 3sene oluyo arkadsimi oldurduler gecen ozgecan haberini duydugum an bende oyle dedimHep diyoruzya zaman herşeyin ilacı diye,ne kadar doğruymuş bu laf.
Iclı kofte aldı goturdu ezdı bızı
Tebrıkler cnm sımdıden
ayyy sorma diyorumya odul bize icli kofteyle ezme yapicak valla sozu aldimm
tarz yarismasi kadar fark yok Allahtan iyi idare eder oylarimizz
Tesekkur ederimEstagfurullah ezmek ne demek.
Canim valla istedigin icli kofte olsun yapmazmiyim ama nasil yediricem sana mesele o
Sen yap yeterki konum bildir ucar gelirimm.
oohh supersin valla.yurtdisindayim ben canim
hangisini en cok cann cekti bakimmm :))(Mukfaktayım yemek yaparken yarışma geldi aklıma,tek tek gözümün önünden resimler geçti
Günlerdir çektiğim iztirabı bugün sonlandırmak istiyorumçok güzel bir yarışma turu oldu çok zor durumdayım oyumu kullanmaya gidiyorum hayırlı uğurlu olsun
olsun bebemmn benim.mide sinir tanimazzz pasaport var ucarimm
Mekani cennet olsun Ablam nur icinde yatsinGünaydınlar hayırlı cumalar hanımlar,bugün babamın vefatının 1.senesi nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun inşalllah..Daha sonra yasin okuyacağım,içim bir tuhaf hiç aklımdan çıkmıyor,gerçi rahatsızlığı vardı çok sıkıntı çekti.
,Yüce rabbimin takdiri tabiki,yinede indsan konduramıyor ölümü..
Geçen gün yemek programında gördüm bunu.Sen de çok güzel yapmışsın.Nefis görünüyor.Kızlar geçen bu tarifi yaptım kuzu gömleğinde ciğerli pilav. ilk kez yaptım osmanlı mutfağında çok yapılırmış . birebir uyguladım tarifi çok lezzetli bi yemek tam misafire çıkacak olanlardann..Eki Görüntüle 1432486
Ellerine saglik canimKızlar geçen bu tarifi yaptım kuzu gömleğinde ciğerli pilav. ilk kez yaptım osmanlı mutfağında çok yapılırmış . birebir uyguladım tarifi çok lezzetli bi yemek tam misafire çıkacak olanlardann..Eki Görüntüle 1432486
Selamm
selammmSelam kızlar.
Birinci belli galiba.Oylar almış başını gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?