Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam gençlerrrr
napıyosunnSelamm
canım içli köftede hiç fena olmaz yani, çok severim zaten kocaman bir midem var, hepsini sığdırırım verecen mi içli köfteöhhöö öhhöö lahmacun promosyonu yapmayalim lutfen hazir iyi gidiyorum surda
Görüyor beybi.. oylama yazan yere tıkla sana kim oy vermiş görülüyor. sen bilmiyorsun kurabiyeler yarışmasında resimler vardı çok daha güzeldi o oylama biçimi bide verilenler görünmüyordu bence de o sistem güzeldi ama nevreste kaldırdı o sistemi..hımmm rüşver haaa! belki vericem oyumu, nereden biliyor ki?
selam gençlerrrr
huuGörüyor beybi.. oylama yazan yere tıkla sana kim oy vermiş görülüyor. sen bilmiyorsun kurabiyeler yarışmasında resimler vardı çok daha güzeldi o oylama biçimi bide verilenler görünmüyordu bence de o sistem güzeldi ama nevreste kaldırdı o sistemi..
Çldım simileyinii.napıyosunn
napıyosuun canımm
kız ne güzel şeyler bunlar
Görüyor beybi.. oylama yazan yere tıkla sana kim oy vermiş görülüyor. sen bilmiyorsun kurabiyeler yarışmasında resimler vardı çok daha güzeldi o oylama biçimi bide verilenler görünmüyordu bence de o sistem güzeldi ama nevreste kaldırdı o sistemi..
Burdayım napam işten fırsat buldukça giriveriyorum burayaa..sen naptın doktora gidicektin ne dedilerr.
napıyosuun canımm
Kurabiyeler yarışması çok güzeldi resimler bir sayfadaydı ve verilen kişiler görünmüyordu nevresteye o sistemi istediğimizi bildirirsek dikkate alır canım..yok daha oy vermedim ya ondan öyle dedim, oyların görünmesi bence de iyi değil, bundan sonra görülmese daha iyi olur gibi
bende iyiyim aynen işteyim bendeiyiyim teşekkür ederim, iş yerindeyim, burada takılıyorum, oylarımı sayıyorum
Burdayım napam işten fırsat buldukça giriveriyorum burayaa..sen naptın doktora gidicektin ne dedilerr.
Evettttt
kıskandın dimi
Ay inşallah canım şifalar olsunn...bende iyiyim aynen işteyim bende
gittim ilaç verdi 10 gün sonra geçmezse endoskopi dedi iyi şu an ama yanmıyor artık inşallah bakalım
bende iyiyim aynen işteyim bende
gittim ilaç verdi 10 gün sonra geçmezse endoskopi dedi iyi şu an ama yanmıyor artık inşallah bakalım
Evettttt
sağol canımmmAy inşallah canım şifalar olsunn...