- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
kendimle çelişmiş gördüm kendimi :))):))) hiç bişi gelmedi aklıma, aslında bu dalda hiçte fena sayılmam.ben bir kaç gün düşüneyim ne yapacağıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendimle çelişmiş gördüm kendimi :))):))) hiç bişi gelmedi aklıma, aslında bu dalda hiçte fena sayılmam.ben bir kaç gün düşüneyim ne yapacağıma
:))) hiç bişi gelmedi aklıma, aslında bu dalda hiçte fena sayılmam.ben bir kaç gün düşüneyim ne yapacağıma
kendimle çelişmiş gördüm kendimi :)))
yine kazanamam gibime geliyor.benim gibi pozitif düşünen biri bile demek ki karamsarlığa kapıla biliyormuş.kaçıncı yarışmam hep en az oy bende.aslında en az oy alan kazansa kaç tane birinciliğim olurdu vayy bak pozitife bağladım yine sondan birinciyim ben oleyy :)Yapmışken en iyisini yapalım diye düşünüyoruz aslında ondan bu düşünmeler.
yine kazanamam gibime geliyor.benim gibi pozitif düşünen biri bile demek ki karamsarlığa kapıla biliyormuş.kaçıncı yarışmam hep en az oy bende.aslında en az oy alan kazansa kaç tane birinciliğim olurdu vayy bak pozitife bağladım yine sondan birinciyim ben oleyy :)
:)) nasipten ötesi yok belki bu sefer 2 oy alır ve oy oranımızı %100 arttırırızÖyle düşünme canım bakarsın bu kategoride birinci
olursun.Ben de 1 oy aldım kurabiyelerde hiç karamsarlığa kapılıyor muyum.
Hahah aynen canım.:)) nasipten ötesi yok belki bu sefer 2 oy alır ve oy oranımızı %100 arttırırız
sana iyi geceler ben uyuyayım azıcık :)Hahah aynen canım.
sana iyi geceler ben uyuyayım azıcık :)
Egunal'cim biz seni yormayalimkimse katılmasın bir ben katılayım tek ben sadece ben
ayrı ayrı 5 tarifle katılıp katılımcı limitini doldururum kategori iptal olmasın diye..
1.liğimde garanti olur
Ooooo güçlü rakip hadi bakalım gelsin mezeler ve ara sıcaklarrrr.:))) hiç bişi gelmedi aklıma, aslında bu dalda hiçte fena sayılmam.ben bir kaç gün düşüneyim ne yapacağıma
Hahh canım şöyle öpüyorumm nanaktanÖyle düşünme canım bakarsın bu kategoride birinci
olursun.Ben de 1 oy aldım kurabiyelerde hiç karamsarlığa kapılıyor muyum.
bencede yormayalım tırstım valla..Egunal'cim biz seni yormayalim
OY oy kıyamamm bayağı yorulacaksınn.Selamlar hanımlar ancak gelebildim,usta geldi balkonun ölçüsünü aldı gitti,cam kaplanacak balkona tadilat şleri var bittim ben varya bittimmm
günaydınn güne bu şarkıyla başladım
OY oy kıyamamm bayağı yorulacaksınn.
her sefanın bir cefası oluyor.. yoruluyor insan ama değiyorOlacak o kadar artık,bitincede güzel olur herhalde kapanır balkon iyi olur
biz kadınlar kendi evimiz için yorucuda olsa güzel şeyleri isteriz..Olacak o kadar artık,bitincede güzel olur herhalde kapanır balkon iyi olur