- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Tamamdır buralar bana emanet sen keyfine bak saygılar.Şefim saygılar
Ben bugün kv'ye gidiyorum fırsat buldukça uğrarım Sonra Nevreste nerelere kayboldu demeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır buralar bana emanet sen keyfine bak saygılar.Şefim saygılar
Ben bugün kv'ye gidiyorum fırsat buldukça uğrarım Sonra Nevreste nerelere kayboldu demeyin
evet yaaa bu açıklama çok iyi oldu ben bir ara sıcak ve bir tane meze yapicimmm.Ablam
1 seçenek: 1 çeşit meze ve sunumu
2.seçenek:1 çeşit ara sıcak ve sunumu
3. seçenek:1 meze -1 ara sıcak ve sunumları
2 meze veya 2 ara sıcak yapanların tarifleri kabul edilmeyecek
hahahaBekletirmiyim
evet yaaa bu açıklama çok iyi oldu ben bir ara sıcak ve bir tane meze yapicimmm.
Ablam 2-3 gün kalırımYok yle bir imkanİkisi olursa resim eklemede sorun olur bence,bildiğim 10 adet resim ekleniyor.
Nevoşş kalacanmı orada,çok kalma kapıdan merhaba de geri dön annnem olurmu
Ablam albüm yaparsın 20 resim ile ordan URL ile sayfaya eklersin..O zaman 10 dosya 20 url ile 30 resim ekleniyor...Ben denedimPeki 2 tane yaparsak resim eklemede sorun olmazmı,10 tane değilmi..
İkisi olursa resim eklemede sorun olur bence,bildiğim 10 adet resim ekleniyor.
Nevoşş kalacanmı orada,çok kalma kapıdan merhaba de geri dön annnem olurmu
Çok iyi düşündün canım.Adaletli olsun diye öyle düşündüm.
ne oldu kızzz niye güldün böyle iştahlı iştahlııı..
Ablam 2-3 gün kalırımYok yle bir imkan
Ablam albüm yaparsın 20 resim ile ordan URL ile sayfaya eklersin..O zaman 10 dosya 20 url ile 30 resim ekleniyor...Ben denedim
Evet o sıkıntı ablam ya.
Çok iyi düşündün canım.
mickey34 tarif bulamicak haa ..hayatta inanmamm o şeftaliyi yapan neler yapmazkii..napıyım işteyim müzik dinliyorum sen canımm
dinlen tabi
bilemiyorum güzel bir tarif bulursma anca
bilmem ki içimden geldine oldu kızzz niye güldün böyle iştahlı iştahlııı..
sağol cnaımm tuzlularda tatlılar kadar başarılı değilim de ondanmickey34 tarif bulamicak haa ..hayatta inanmamm o şeftaliyi yapan neler yapmazkii..
Selam söyle kaygana hazretlerine
Bir bakayım olmazsa ..
Resimler fazla oluyor haliyle içinden seçip koymak lazım
Bu sefer resimleri birleştirip öyle eklemeyi düşünüyorum ben ablam.Becerebilirim inşallah.
O zamanda resimler küçük oluyor ya,gerçi denemek lazım önceden bende çok fazla teknik bilgide yok yani yan yana yapılaqcak artık..
Evet bira küçük olur iki resim birleştirmek en iyisi.Teknik
konularda kızın yarımcı olsun ablam sana.
Ufak resimleri birleştirim sorun değil zaten,en sıkıntılısıda resm boyutlarını ayarlamak çok oyalıyor bazen,kızımda yardımcı olur sıkıntı olmaz o konuda..
Kızlar şöyle yapsak mezeyi yapsak resimlesek arasıcağı yapsak resimlesek sunum olarak ikisini bir yapıp çeksek. ve sunsak olur gibi..ben öyle denicemmTarifleri yapıp konuyu açsak da rahatlasak ablam.Resim kısmı gerçekten sıkıntı.
Kızlar şöyle yapsak mezeyi yapsak resimlesek arasıcağı yapsak resimlesek sunum olarak ikisini bir yapıp çeksek. ve sunsak olur gibi..ben öyle denicemm
Benim elimde ana maddesi patates bir tarifim var çok kolay ama görsel olarak çok güzel onu yapicimm..
Tarifleri yapıp konuyu açsak da rahatlasak ablam.Resim kısmı gerçekten sıkıntı.
Kızlar şöyle yapsak mezeyi yapsak resimlesek arasıcağı yapsak resimlesek sunum olarak ikisini bir yapıp çeksek. ve sunsak olur gibi..ben öyle denicemm
Benim elimde ana maddesi patates bir tarifim var çok kolay ama görsel olarak çok güzel onu yapicimm..