- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
Canım benim hiç sorma iş yeri tatil berdi memlekete falan gittik eve döndüm temizlik derken günlerim geçti gitti .. Çok şükür iyiyim sen nasılsın bebişle durumlar nasıl ?Selam naber canim koyboldun yine
Selamm
nevoos dedini yaptim gercekten acildi kizcemin burnu teşekkür ederim
Geçmişler olsun canımSelam naber canim koyboldun yine
Selamm
nevoos dedini yaptim gercekten acildi kizcemin burnu teşekkür ederim
Burası benim senide hiç tanımamBen buralarin agasiyam gardas sen kimsen hele de bakayim
Burasi kazenin dolayisiyla da benim nerden senin oluyomusBurası benim senide hiç tanımam
Kazen sohbete pek gelmiyorBurasi kazenin dolayisiyla da benim nerden senin oluyomus
Oh ne guzel aileni gorup gelmissin bende iiyim bebisle artik alistik iyyiz sukurCanım benim hiç sorma iş yeri tatil berdi memlekete falan gittik eve döndüm temizlik derken günlerim geçti gitti .. Çok şükür iyiyim sen nasılsın bebişle durumlar nasıl ?
tamadir canim amin inşallahGeçmişler olsun canımSen tıkanmasını bekleme ara ara temizlenmesi için damlat Şifa olsun inşaallah
benı gonderıyo ıste benım yerıme sen sohbet et benım topıgım senın topıgındır benım forumum senın forumundur aramızda lafı bıle olmaz dıyoKazen sohbete pek gelmiyor
Tabi tabi kesin öyledirbenı gonderıyo ıste benım yerıme sen sohbet et benım topıgım senın topıgındır benım forumum senın forumundur aramızda lafı bıle olmaz dıyo
nevos bak delırme benı senı kazene bı sıkayet edersem atar sıteden haaaaTabi tabi kesin öyledir
Atarsa çok sevinirsin zatennevos bak delırme benı senı kazene bı sıkayet edersem atar sıteden haaaa
asıl sen aglarsın gerı doneyım nollluurrrr dıyeeeeAtarsa çok sevinirsin zaten
Ben aslında gidip gelmeyeyim bir zaman bakalım ne yapacaksınSonra ağlarsın geri dön diye
Nevoşu yalnız bulmuşsunpınkooo
Dersine çalıştın mı sen? Nasıl zayıflatcan bizi :)tenhada kıstırdım onu
Hazir yufkayla yapiversne bacim ne ugrasiyonGözleme tarifi istiyorummmmümkünse mayasız:)
benım ona vaktım yok gencler topıgı kendınız acıcanız mecburDersine çalıştın mı sen? Nasıl zayıflatcan bizi :)
Dışarı çıkasımız yok :)) Olmadı öyle yapcam artıkHazir yufkayla yapiversne bacim ne ugrasiyon
ama hamur yapcam dersen bizim buralarda una su ve tuzdan baska bisi koymadan hamur yaparlar sende ole yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?