Malatya küçük ama güzelHayırlısı olsun canım malatya güzel şehirr. Rabbim gönlüne ve gönlümüze göre versinn.. malatyalı insanlar çok var arkadaşım ve mutfağınız çok bereketlidir..
Evett zor bir şehirr. ne onla yaşanılıyor nede onsuzzzz..belki ileride senemin çoğunu geçirmek için memleketime giderim babamın çayları var diyorum babama bir arsa..alacağım senden yaptıracağım bir prefabrik.çok güzeldir bizim oralarda..uzun gölü duymuşsundurr..Büyük şehir güzel ama yaşaması zor
İstanbul çok güzel bir şehir ama çok büyük
Haklısınn inşallah canımmözlem bayağı var sizdee..Malatya küçük ama güzelVallahi şehir artık çok önemli değil eşim 19 yıldır,ben 13 yıldır dışardayız Artık ailelerimizin yanına gitmek istiyoruz.
Mutfağımız çok bereketlidir..
Tabi çok güzeldir duymaz olur muyum.Evett zor bir şehirr. ne onla yaşanılıyor nede onsuzzzz..belki ileride senemin çoğunu geçirmek için memleketime giderim babamın çayları var diyorum babama bir arsa..alacağım senden yaptıracağım bir prefabrik.çok güzeldir bizim oralarda..uzun gölü duymuşsundurr..
Özlem değilde yalnızlık zor canımHaklısınn inşallah canımmözlem bayağı var sizdee..
Ayy kıyamam canımcım sana anlıyorum seni ah o yalnızlık..Özlem değilde yalnızlık zor canım
Aminnn..Tabi çok güzeldir duymaz olur muyum.Hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında
Sağol canımAyy kıyamam canımcım sana anlıyorum seni ah o yalnızlık..
Sen yeni kategoriye hazır sayılırsın o zamanKızlarrr eğer ankette sütlü tatlılar çıkarsa bir tane tarifim var onu yapicimm geçen yaptım misafirlerimee..
He valla baksana bana biri bitmeden öbürünü araştırıyorumm..ne olcak benim bu halimm..geçen yaptım canım evde misafirlerim gelmişti ilk denedim ..arkadaşlarımda durmuyorki ayşenurcum bu çok güzel olmuş bununla katıl yarışmaya veriyorlar bana gazıı..Sen yeni kategoriye hazır sayılırsın o zaman
Ellerine sağlık canımHe valla baksana bana biri bitmeden öbürünü araştırıyorumm..ne olcak benim bu halimm..geçen yaptım canım evde misafirlerim gelmişti ilk denedim ..arkadaşlarımda durmuyorki ayşenurcum bu çok güzel olmuş bununla katıl yarışmaya veriyorlar bana gazıı..Eki Görüntüle 1424415
teee bu nevrestem bu siteden almıştım denedim yaptım aynısı birebir oldu .
kimsecikler yokki görmemişlerdir.aneyyy görmemişlerdir demi nevrestemmEllerine sağlık canımAma bu olmadı rakiplerine kopya verdin
Umarım görmezlerkimsecikler yokki görmemişlerdir.aneyyy görmemişlerdir demi nevrestemmne yapayım dayanamadımm
Selam PinkomSelam millett
Resim bekliyorum akşamaHayyy ben o akşam yaptım paylaşmamıştım bunu yaparım diye gördünmü şimdi paylaştımolsun beybi onemli değil ama bak bunu yapacağım bu akşam paylaşırım 9 ..9 buçuk gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?