- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
kurs bıtelı cok oldu beybı sınav mayısta bakalım napıcazBenim profil sayende çok düzenli
Kurs nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurs bıtelı cok oldu beybı sınav mayısta bakalım napıcazBenim profil sayende çok düzenli
Kurs nasıl gidiyor
Öyle mi hayırlı olsun inşaallah sınavın iyi geçer Çalışmaya başlarsın Çok tembel tembel oturdunkurs bıtelı cok oldu beybı sınav mayısta bakalım napıcaz
tembellıgım cokmu bellı oluyoÖyle mi hayırlı olsun inşaallah sınavın iyi geçer Çalışmaya başlarsın Çok tembel tembel oturdun
Canım uzun zamandır böyleNeden katılmıyorsunSöz vermiştin katılacaktınkatılan katılana maşallah, ben bi daha yemekteyize gelmem gözüm korktu beee
bukadar katılan varken ne cesaret katılayım nevoşum sorarım sana... nerden buldun bunca milleti.. pankartmı açtın naptın kuzum
Olmaz olur muBize bir meze bile yapamadıntembellıgım cokmu bellı oluyo
senı margaya sıkayet ettım bana yemek yapmadı benı ac bıraktı dedım tamam kanka ben onun topıgını kapatayımda gorsun gununu didiOlmaz olur muBize bir meze bile yapamadın
Artık Marga'nın arkasına mı sığınıyorsunsenı margaya sıkayet ettım bana yemek yapmadı benı ac bıraktı dedım tamam kanka ben onun topıgını kapatayımda gorsun gununu didi
kazen var marga var yetmezmıArtık Marga'nın arkasına mı sığınıyorsun
Ellerine sağlık canım şahane görünüyorAfiyet olsunMaşaallah senin kızlarına
Tolin beni siteden attıramadın gittikazen var marga var yetmezmı
valla bu aksam gıdıyodum ha arkamdan ne kına yakardınız ama kacırdınızTolin beni siteden attıramadın gitti
Benden önce sen gitme
Sagolasın nevosEllerine sağlık canım şahane görünüyorAfiyet olsunMaşaallah senin kızlarına
Ben akışta gördüm ama pek takip edemedimSen bundan sonra haber ver biz hazırlarız kınalarıvalla bu aksam gıdıyodum ha arkamdan ne kına yakardınız ama kacırdınız
cok beklersınızBen akışta gördüm ama pek takip edemedimSen bundan sonra haber ver biz hazırlarız kınaları
Çocuklar çok seviyor yardım etmeyiOnlar için eğitim bile oluyor bunlarSagolasın nevos
Sorma cok hamaratlar kalıba yag surmekten basladık her asamada beraber yaptık nerdeyse yarım saatlık pasta 2 saatte bıttı
Cok keyıflı vakıt gecırdıler ama
Bu ara çok uslu görünüyorsun hiç istemem kına gecesi yapmayıcok beklersınız
evet ya bu ara bı uslandım neden bende bılmıyorumBu ara çok uslu görünüyorsun hiç istemem kına gecesi yapmayı
MaşaallahHep böyle uslu olevet ya bu ara bı uslandım neden bende bılmıyorum