- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Gel canım beklerimSen buraya yemek tarifi ekleme zaten canım çekerse
kapında biterim ona göre.
Bu arada yuvalama favorim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel canım beklerimSen buraya yemek tarifi ekleme zaten canım çekerse
kapında biterim ona göre.
Bu arada yuvalama favorim
Yok şimdi nasıl bilmiyoruz bir ara hasta diyorduNerelerdesinHanım ablanın kızımı hastaymış..
Geçmiş olsun
Ben burdaydım bekledim bekledim, gelmediniz. Eşim geldi yine erkenden çıktım. Uyuduk sonraYok şimdi nasıl bilmiyoruz bir ara hasta diyorduNerelerdesin
Ben genelde buralardaydım görmedin galibaBurası sakin olunca buraya yazmadımBen burdaydım bekledim bekledim, gelmediniz. Eşim geldi yine erkenden çıktım. Uyuduk sonra
Iyiyim çok şükür sen nasılsınBen genelde buralardaydım görmedin galibaBurası sakin olunca buraya yazmadım
Nasılsın
İyiyim canım çok şükürHediye konusuna baktın mı resim ekledimIyiyim çok şükür sen nasılsın
Yok görmedim ara ara baktım zaten, işim vardı onla uğraşıyordum. Kaç tarif oldu?
Yokk bakmadım bakim bi. Sana hediye mi geldiİyiyim canım çok şükürHediye konusuna baktın mı resim ekledim
17 oldu 18 olacak yakında
Evet canımYokk bakmadım bakim bi. Sana hediye mi geldi
çok beğendim bendeEvet canım
Teşekkür ederim canımçok beğendim bende
Benimkilerin hepsi pembe ve tonları
Hiç akıllı olmuyorsunaz kaldı sıteden şutlanıyodum
ama yanlıs anlasılmaymısHiç akıllı olmuyorsun
ama yanlıs anlasılmaymıs
cok popilerimde ondan
Hep senin başına geliyor neden acaba
Kıskanıyorum elimde değilcok popilerimde ondan
kıskanma nevos
Aaaaa ben hic senin konularini profilini dagittimmi cok ayipKıskanıyorum elimde değil
Bizi ihmal ediyorsun gelip senin konuyu dağıtacağım haberin olsun
Yok canım hiç dağıtır mısınAaaaa ben hic senin konularini profilini dagittimmi cok ayip
yapmam ben oyle kaka seylerYok canım hiç dağıtır mısın
Benim profil sayende çok düzenliyapmam ben oyle kaka seyler