- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Anladım gerçekten,yediğim önümde,yemedigim mutfakta hazirdiAnanın kıymetini şimdi anladın dimi.Olan kocana olmuş tabi.
Iyi gecelerBen çıkıyorum size iyi geceler
Yaa işte şimdi ararsın ananın yemeklerini.Anladım gerçekten,yediğim önümde,yemedigim mutfakta hazirdieve geliyodum "anneeee yemekte ne varrr?" " tavuklu pilav,çorba,salata" "offff yine mı tavuklu pilavvv " olsada yesem simdi her gün yemek yüzünden kadının ömrünü yerdim.isten Eve gelince yemeğin hazır olması ne büyük nimetmis meger şimdi de kocam yapiyo gerçi,bana bişey olduğu yok
Sen de gece yap yat uyu bekleme.Iyi geceler
Canım pasta istiyor, sırf soğumasını beklemek zor diye yapmıyorum
Ya hiç yapmiyor değilim,bende yapiyorum tabii. Eşim her zaman yardımcım sagolsun. o yaparken oturmuyorum bende. Ya salata yapıyorum,ya sofra hazırlıyorum. Benm yemek yapinca da o salata yapar,sofra hazırlar.Yaa işte şimdi ararsın ananın yemeklerini.Kocan iyi yemek yapıyor o zaman.Arada da sen yap da göze batma bari.
Sen de gece yap yat uyu bekleme.
Ne pastası yapacaktın.
Ne güzel işte hayatı paylaşıyorsunuz.Keşke her erkek yardımcı olsa eşine.Çalışan kadınlara yardım şart.Yan gel yat olmaz.O çalışıyorsa,sen de çalışıyorsun.Ya hiç yapmiyor değilim,bende yapiyorum tabii. Eşim her zaman yardımcım sagolsun. o yaparken oturmuyorum bende. Ya salata yapıyorum,ya sofra hazırlıyorum. Benm yemek yapinca da o salata yapar,sofra hazırlar.
Tabii canim ortak bir hayatimiz var sonuçta. Herşeye yetisemem ben. Karnı doysun istiyosa kusura bakmasin bulasikta yikayacak,evi de supurecek,yemekte yapacak. Ben kadınlarda suç buluyorum. Baştan yaptirsalar öyle alışır gider. Oy paşam,oy kocam diyolar tepelerine cikariyolarNe güzel işte hayatı paylaşıyorsunuz.Keşke her erkek yardımcı olsa eşine.Çalışan kadınlara yardım şart.Yan gel yat olmaz.O çalışıyorsa,sen de çalışıyorsun.
Yaa işte şimdi ararsın ananın yemeklerini.Kocan iyi yemek yapıyor o zaman.Arada da sen yap da göze batma bari.
Sen de gece yap yat uyu bekleme.
Ne pastası yapacaktın.
Yürü be Harbi kim tutar seni.Tabii canim ortak bir hayatimiz var sonuçta. Herşeye yetisemem ben. Karnı doysun istiyosa kusura bakmasin bulasikta yikayacak,evi de supurecek,yemekte yapacak. Ben kadınlarda suç buluyorum. Baştan yaptirsalar öyle alışır gider. Oy paşam,oy kocam diyolar tepelerine cikariyolarhiç acimam valla vurrum kirbaci
Ben hiç acimam valla gerekirse terlikle doverim bileYürü be Harbi kim tutar seni.Onlar değil sen kıymetli olursun bu bir gerçek. Hiç acımayacaksın erkek milletine.
Harbi senden ders almaya geliyorum adres verir misin?Ben hiç acimam valla gerekirse terlikle doverim bile
İdolümsün.Ben hiç acimam valla gerekirse terlikle doverim bile
HahahaHarbi senden ders almaya geliyorum adres verir misin?
VayyyyHahahagel nevosum mersin merkez adam olsun herkes
Iyi geceler canimBen gidiyorum.İyi geceler.
Annemi babam çok eziyodu nevos. Ev hanimi,sessiz bi kadin. Ben annem gibi olmuycam,kendi parami kazanacak,ezilmiycem ezicem dedimVayyyy
Canim sen en dogrusunu yapiyorsun
Eee etkilemiyormu bu durum seni baş ağrısı yapmiyormu..
Oluyor mu oyle beb cok severim kari keske yagsaHaklisin sizin orda kar yokBiz hepsini size yollayalim
Sizin orda nasil hava bura gibidir diye tahmin ediyorumBenden de iyi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?