- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Yapma yaa ben seni istanbulda sanıyodumm..Yok canım Samsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma yaa ben seni istanbulda sanıyodumm..Yok canım Samsun.
Tabii canim ortak bir hayatimiz var sonuçta. Herşeye yetisemem ben. Karnı doysun istiyosa kusura bakmasin bulasikta yikayacak,evi de supurecek,yemekte yapacak. Ben kadınlarda suç buluyorum. Baştan yaptirsalar öyle alışır gider. Oy paşam,oy kocam diyolar tepelerine cikariyolar hiç acimam valla vurrum kirbaci
accuweather'dan baktım da cumartesi hem ankara hem istanbul da havalar düzeliyor hanım ablaAnkara'da feci herhalde,buralarda öyle
accuweather'dan baktım da cumartesi hem ankara hem istanbul da havalar düzeliyor hanım abla
Evet kar sıkıntı amaaa harika manzaralarında kucağı..
Ayyy inşallahhh..accuweather'dan baktım da cumartesi hem ankara hem istanbul da havalar düzeliyor hanım abla
istanbul haftaya 10 derece ve üstü gösteriyor ama güven olmaz tabiiiAyyy inşallahhh..
Yaa kış ayı olacak tabi ama istanbulda kabus yollar çamur oluyor. işe giderken kaç kere kaza atlatıyorsun.. vıcık vıcık yollar..bu durumlar bezdirdi bizi..yoksa lapa lapa yağan karı kim sevmezz..istanbul haftaya 10 derece ve üstü gösteriyor ama güven olmaz tabiii
evdeyken güzel sadece,ama dışardakiler için tam bir kabus benim en sevdigim mevsim ilkbahar.. nasılda canlanır doga,kuşlar,güneş,yagmurYaa kış ayı olacak tabi ama istanbulda kabus yollar çamur oluyor. işe giderken kaç kere kaza atlatıyorsun.. vıcık vıcık yollar..bu durumlar bezdirdi bizi..yoksa lapa lapa yağan karı kim sevmezz..
canım, istersen tek istersen iki tarif ile katılabiliyorsun iki tarifle katılırsan,biri arasıcak biri meze az kaldı pazar günü son gün sanırım..merhaba arkadaşlar, bu yarışmaya bende katılmak istiyorum yalnız anlamadım 2 tarif mi vermek gerekiyor
canım, istersen tek istersen iki tarif ile katılabiliyorsun iki tarifle katılırsan,biri arasıcak biri meze az kaldı pazar günü son gün sanırım..
pazar 23:00 son başvuru zamanıymış canım aklında olsun.. ilk sayfada tüm ayrıntılar yazıyor..süper olur,bekliyoruz :)canım ctesi bebişimin doğum günü, ondan ancak pazara resim yükleyebilirim :) bakalım güzel bir tarifle gelmeyi düşünüyorum.