- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Kim demişHarbi kaçtı galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim demişHarbi kaçtı galiba
Sorma hepsi tembel bunların.Buraya yanlışlıkla düştüler herhalde.Adra'cim en tembelimiz o
Nerde meze yapacak bize
Biliyorsun mesajlari istediğim yone çekmekte üstüme yokturYapacağım için değil,msjina katıldığım için begendim farklı anlamlar cikarmayalim lutfen
neden bana 1 tane makul bir sebep soyle adracim
Nakoorrrrr senin icin kurabiyeler yaptim,çorbalar yaptim yine yaranamadim
Bakim yapabiliyormusun.neden bana 1 tane makul bir sebep soyle adracim
2-3 tarif yaptı daha ne yapayım diyorSorma hepsi tembel bunların.Buraya yanlışlıkla düştüler herhalde.
Yapmayi bilmiyor kıvırıyorBakim yapabiliyormusun.
Daha ne yapayım.Rekor kırdım bir plaketim bile yok.Plaket isterim.Yapmayi bilmiyor kıvırıyor
Ama aklına siz niye yapmiyorsunuz demek gelmiyor
Yok kizz ne anlarim benBakim yapabiliyormusun.
Yooo benim öyle bi kaygım yok ki,evet bilmiyorum yapmayi sevmiyorum da bilmiyorum da amaaannnnnYapmayi bilmiyor kıvırıyor
Ama aklına siz niye yapmiyorsunuz demek gelmiyor
Sana ozel plaket yaptıralımDaha ne yapayım.Rekor kırdım bir plaketim bile yok.Plaket isterim.
Annem.görse şükür namazı kilardi biliyo musun sen anamin evinde bir tane yumurta kirmisligim yoktu,kiymetimi bil2-3 tarif yaptı daha ne yapayım diyor
Aman umrumda değil diyorsunYok kizz ne anlarim ben
Yooo benim öyle bi kaygım yok ki,evet bilmiyorum yapmayi sevmiyorum da bilmiyorum da amaaannnnn
Çok teşekkür ederimAnnem.görse şükür namazı kilardi biliyo musun sen anamin evinde bir tane yumurta kirmisligim yoktu,kiymetimi bil
Söyle Kazen`e yaptırsın. Yoksa katılım yok daha.Sana ozel plaket yaptıralım
Vay tembel.Hangi sarayda yaşıyordun senAnnem.görse şükür namazı kilardi biliyo musun sen anamin evinde bir tane yumurta kirmisligim yoktu,kiymetimi bil
TamamSöyle Kazen`e yaptırsın. Yoksa katılım yok daha.
Vay tembel.Hangi sarayda yaşıyordun sen
He kocamin işine geldi,simdi yalan yokÇok teşekkür ederim
Sayemizde evde bayram oldu
ya ben ergenlikte gotiktim,isyankar style anca kavga ediyoduk anamla,daha sonra ise başladım hiç bişeye elimi surmedimöyle geçti yillarVay tembel.Hangi sarayda yaşıyordun sen
İyi geceler canım.Ben çıkıyorum size iyi geceler
Iyı geceler canım nevosuummmBen çıkıyorum size iyi geceler
Ananın kıymetini şimdi anladın dimi. Olan kocana olmuş tabi.He kocamin işine geldi,simdi yalan yok
ya ben ergenlikte gotiktim,isyankar style anca kavga ediyoduk anamla,daha sonra ise başladım hiç bişeye elimi surmedimöyle geçti yillar