- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
Ya akşam uymuycam dedim, odaya geldim forumu açtım uyuyakalmışım
Biz de burada uyku sorunu yaşayalım. Çok imreniyorum
koltukta kanepede sızanlara. Biz yatağa girince bile dön babam dön saat 3-4 oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya akşam uymuycam dedim, odaya geldim forumu açtım uyuyakalmışım
Gündüz 4 saat akşam 4 saat uyuyunca kafanı koyduğun gibi uyuyorsun Denesene bi günBiz de burada uyku sorunu yaşayalım. Çok imreniyorum
koltukta kanepede sızanlara. Biz yatağa girince bile dön babam dön saat 3-4 oluyor.
Gündüz 4 saat akşam 4 saat uyuyunca kafanı koyduğun gibi uyuyorsun Denesene bi gün
Çekiyor çekiyorUyku uykuyu çekiyor demek ki Bir deneyelim bakalım.
Çekiyor çekiyor
Bizde eşim kafasını yastığa koyuyor, ben uyuyorum
Çok manidar demiKazen nevresim takımı göndererek
çok iyi yapmış o zaman canım.
Çok manidar demi
Bakalım yeniler neler kazanacak
İyi gecelerOnu ben de çok merak ediyorum.Ben
yatıyorum canım.İyi geceler. Sen uyudun tabi gez
bakalım o topik senin bu topik benim.
yok canım önemli degil hemen bakıyorum linkine o göbek birazsa,yemek sonrası göbektir benceBurada canım. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cevizli-susam-helvasi.797461/
Aniden çıktım geç yazdım kusura bakma.Şanslıyım
da göbek var biraz işte ya.
gerçekmii.. ben o sızanlardanım kafam yastık görsün anında cozz..ama pinko daha uykucu beyaa. uykucu güzel.prenside var kim öpüp kaldıracak onu bilmemki..Biz de burada uyku sorunu yaşayalım. Çok imreniyorum
Gecmıs olsun cnmOy oy herifim grip oldu..bir naz bir naz oylemi dedim göturdüm onu doktora kol kadar iğneyi yedi aneyy ne nazlı oluyor bu erkek milleti..
gerçekmii.. ben o sızanlardanım kafam yastık görsün anında cozz..ama pinko daha uykucu beyaa. uykucu güzel.prenside var kim öpüp kaldıracak onu bilmemki..
Teşekkür ederim çok şıklar demi.. bende beğendimm..Gecmıs olsun cnm
Hedıyelerını cok begendım gule gule kullan
aynen canım zar zor işe geldik bakalım eve nasıl gidicezzz.. acaip hızlandı..cümbür cemaat işyerinde yaticiz..Gunaydın kızlar
Tr kar altında
Allah dısarda olanların yardımcısı olsun...
yok canım önemli degil hemen bakıyorum linkine o göbek birazsa,yemek sonrası göbektir bence
Oy oy herifim grip oldu..bir naz bir naz oylemi dedim göturdüm onu doktora kol kadar iğneyi yedi aneyy ne nazlı oluyor bu erkek milleti..
gerçekmii.. ben o sızanlardanım kafam yastık görsün anında cozz..ama pinko daha uykucu beyaa. uykucu güzel.prenside var kim öpüp kaldıracak onu bilmemki..
KOL kadar iğneyi yedi zatii..grip işte nazlanmaları beter..bilmemki valla uyuyorum yastık görsün yeterki kafamm..Keşke öyle olsa canım spor şart.
Çok geçmiş olsun.İğne yaptırdıysanız kendine gelir
hemencik.Hemen nasıl uyuyorsunuz
bakalım sen bize de söyle.
Selamm.kardan dolayı erken çıktık isten bende azıcık tatlı yapayım dedimmm.
Ellerine saglik canimAfiyet olsunSelamm.kardan dolayı erken çıktık isten bende azıcık tatlı yapayım dedimmm.Eki Görüntüle 1421841 Eki Görüntüle 1421842 opuldunuz beybilerr..