- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Napsinlar beni seviyolarTam uykuya daldım benim ki kahve yapayım mı diye bağırınca uyandım Naptınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napsinlar beni seviyolarTam uykuya daldım benim ki kahve yapayım mı diye bağırınca uyandım Naptınız?
Ağlayan pasta demi? Bi ara çok yapıyordum bıktık yemekten bıraktım yapmayıHoyttt yaptım tarifini beybi Eki Görüntüle 1414616 Eki Görüntüle 1414617 tarifin birebir tuttu. Enfes bir tat
Hayırdır nerden geliyor bu aşkNapsinlar beni seviyolar
Bütün gece uyuyamazsın artıkTam uykuya daldım benim ki kahve yapayım mı diye bağırınca uyandım Naptınız?
E çok tatliyim,napsinlar vahşi cazibeme dayanamiyolarHayırdır nerden geliyor bu aşk
Sayesinde tüm kk bakım yapmayı hatırlıyor sevilmez miHayırdır nerden geliyor bu aşk
Tabi bu ayrı bir konuE çok tatliyim,napsinlar vahşi cazibeme dayanamiyolar
Bakcaz artık Çok uyumadım ki, kahve engellemez uyumamıBütün gece uyuyamazsın artık
Orası doğru haklısın sormamam gereken bir soruyduE çok tatliyim,napsinlar vahşi cazibeme dayanamiyolar
Ben hiç sevmiyorum yapmayı, uğraşmak zor geliyor, babamın yaptığı krem car bi onu sürerimSayesinde tüm kk bakım yapmayı hatırlıyor sevilmez mi
2 saat daha dayansan iyi olur sonra uyursunDüzene girer uykunBakcaz artık Çok uyumadım ki, kahve engellemez uyumamı
Orası doğru haklısın sormamam gereken bir soruydu
Ben arada yaparım maskeAma krem çok nadir kullanırımBen hiç sevmiyorum yapmayı, uğraşmak zor geliyor, babamın yaptığı krem car bi onu sürerim
ÇıkarcılarSayesinde tüm kk bakım yapmayı hatırlıyor sevilmez mi
yaa nevosummmTabi bu ayrı bir konu
Seni kınıyorum pinkoOrası doğru haklısın sormamam gereken bir soruydu
Bizim düzenimizden ne olur, hafta içi düzene sokup hafta sonu bozuyoruz2 saat daha dayansan iyi olur sonra uyursunDüzene girer uykun
Vay beÇıkarcılar
yaa nevosummm
Seni kınıyorum pinko
Vay be
Pinko kıskanacak şimdiDayak yemeyelimÇıkarcılar
yaa nevosummm
Seni kınıyorum pinko
Benim de çok dengesiz dün 4'te zorla uyudumBizim düzenimizden ne olur, hafta içi düzene sokup hafta sonu bozuyoruz
Oldu muSon dürtmeme cevap ver dürtemiyorum deli oldum :)
Sen neyi yapmaman gerektiğini bilirsin nevoşumPinko kıskanacak şimdiDayak yemeyelim
Oldu oldu çok sıkışıpta wc ye büyük bir heyecanla giren ben kadar mutlu oldum :)Oldu mu
Sen neyi yapmaman gerektiğini bilirsin nevoşum