- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Hayır her kategoriye bir aday gösterebiliyorsunuzBir kategoriye birden fazla aday gosterebiliyormuyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır her kategoriye bir aday gösterebiliyorsunuzBir kategoriye birden fazla aday gosterebiliyormuyuz
Benim 3 ablam var nasil olcak peki ucunu bir nick gibi yazsam olur muHayır her kategoriye bir aday gösterebiliyorsunuz
Olur yazabilirsin ama geçersiz sayılırBenim 3 ablam var nasil olcak peki ucunu bir nick gibi yazsam olur mu
Peki o zman bende nanayi yazarimOlur yazabilirsin ama geçersiz sayılır
Sen kaç yaşındasın ki,belki nanadan büyüktürsün?Peki o zman bende nanayi yazarim
Şimdi senden 1 kilo zayıf olduğumu yazmayayım ,ortak olalım dedim
30a yakin :) yok nanaya saka edeyim diye sey ettim :)Sen kaç yaşındasın ki,belki nanadan büyüktürsün?
Tamam olurPeki o zman bende nanayi yazarim
İyi geceler30a yakin :) yok nanaya saka edeyim diye sey ettim :)
Neyse ben kacar iyi geceler hanimlar :)
Ben abla miyimPeki o zman bende nanayi yazarim
Daha 26 bile olmadımTamam olur
Ama senden küçük bir sürü kk daşımız var..Onlar seni seçmek isterse ne yapabilirimDaha 26 bile olmadım
Evet, nevroş ablasin senAma senden küçük bir sürü kk daşımız var..Onlar seni seçmek isterse ne yapabilirim
Ben kaç yıldır aday oluyorum..Ben ablamıyım
Tamam ablayım kabul ediyorumEvet, nevroş ablasin sen
Ben aday değilim canımNevoşum niye seni aday gösteremiyoruz .
İşte kk nın ablasıNevoşum niye seni aday gösteremiyoruz .
Sağol canımNevroşumuzsun sen, senden olsa olsa pamuk şeker edi miz olur
Kendinden küçük olan olsa da N Nana bekar olduğu için abla olmak istemez,ben olsam ben de istememAma senden küçük bir sürü kk daşımız var..Onlar seni seçmek isterse ne yapabilirim
Ben kaç yıldır aday oluyorum..Ben ablamıyım
aeben benden büyük olsa da abla olarak değil,arkadaş dost olarak görüyorum Onuİşte kk nın ablası