- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Kızı sallıyorum uyusun diyebir yandan da buraya bakınayım dedim,bu kategori sessiz sedasız bitecek herhaldedeynepnaz ablos napiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızı sallıyorum uyusun diyebir yandan da buraya bakınayım dedim,bu kategori sessiz sedasız bitecek herhaldedeynepnaz ablos napiyon
Senin kiz sallanacak kadar kucukmuyduKızı sallıyorum uyusun diyebir yandan da buraya bakınayım dedim,bu kategori sessiz sedasız bitecek herhalde
4 yaşında olacak yakında ,kendi haline bırakınca geç uyuyor,sabah erkenden bir yere gitmem lazım ,o yüzden uykusunu alması için erken uyutayım diyorum.Senin kiz sallanacak kadar kucukmuydu
Hee isin var heralde :)) amaaan minnnakmis daha :)) size bir damat buldum bu arada4 yaşında olacak yakında ,kendi haline bırakınca geç uyuyor,sabah erkenden bir yere gitmem lazım ,o yüzden uykusunu alması için erken uyutayım diyorum.
Damat mı?,kimmiş O bakayımHee isin var heralde :)) amaaan minnnakmis daha :)) size bir damat buldum bu arada
Sana demedimSen katılmazsınNeye katiliyoruz
Tanıyorsun canım çok uzak degil yani tam sana yakisir bi dunur Nevreste ablanin ogluna aliriz senin kizi. Bence kacirma derim. Nevreste abla muthis yemekleriyle besliyor hemde tosununuDamat mı?,kimmiş O bakayım
Sana demedimSen katılmazsın
Üstteki mesajı okuyunca benim oğlumdan bahsettiğini anlamıştımTanıyorsun canım çok uzak degil yani tam sana yakisir bi dunur Nevreste ablanin ogluna aliriz senin kizi. Bence kacirma derim. Nevreste abla muthis yemekleriyle besliyor hemde tosununu
Katılacak mısın yoksa
Peki Nevreste nin haberi var mı bu durumdan?Tanıyorsun canım çok uzak degil yani tam sana yakisir bi dunur Nevreste ablanin ogluna aliriz senin kizi. Bence kacirma derim. Nevreste abla muthis yemekleriyle besliyor hemde tosununu
Anasına bak kızını al durumuPeki Nevreste nin haberi var mı bu durumdan?
Duyduğuma göre Nevreste madalyası olmayanın kızını almam diyormuş
Lafin gelisi tosun dedim :) hehe akilli kadinin hali baska oluyor tabi ee bide deynep ablanin kizi yabanciya gidecek degil ya siz alacaksiniz yaneÜstteki mesajı okuyunca benim oğlumdan bahsettiğini anlamıştım
Oğlum pek tosun değil ama
Benim oğluma talip çok bakalım kısmetLafin gelisi tosun dedim :) hehe akilli kadinin hali baska oluyor tabi ee bide deynep ablanin kizi yabanciya gidecek degil ya siz alacaksiniz yane
Kimselere vermem ben kuzumuiç güveyi alacağım benLafin gelisi tosun dedim :) hehe akilli kadinin hali baska oluyor tabi ee bide deynep ablanin kizi yabanciya gidecek degil ya siz alacaksiniz yane
O zaman bu iş baştan bitttiKimselere vermem ben kuzumuiç güveyi alacağım ben
Onemli degil olsun ya da olmasin. Senin kizi almicakda kimi alcaklar hem ben yapicam aralarini tabi nevos abla kaynanalik yapip aralarini bozmazsaPeki Nevreste nin haberi var mı bu durumdan?
Duyduğuma göre Nevreste madalyası olmayanın kızını almam diyormuş
Nevoş yapmaz da ,ben yapabilirimOnemli degil olsun ya da olmasin. Senin kizi almicakda kimi alcaklar hem ben yapicam aralarini tabi nevos abla kaynanalik yapip aralarini bozmazsa
Vay vay vay havalara bakinBenim oğluma talip çok bakalım kısmet
ic guvey miKimselere vermem ben kuzumuiç güveyi alacağım ben