Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hep acıkayı anımsatıyor çemenyaprak02 bu yarışmada bilindik tarifler oy alıyor,fazla bilinen bir tarif değil çemen
Ben acukaya bayılırım ama çemeni hiç sevemedim bence görüntü olarak benzer tad olarak değilBana hep acıkayı anımsatıyor çemen
İnsanlar aşina olduğu şeyleri seviyor tutulur mu bilmem
Hahaha harbiden yaRumuzu M harfi ile başlayan arkadaşlar tariflerini yarışmaya hazırlamışlar tebrikler Huy Meselesi @Memfis Makyajkolik13 manolya1458
Daha hazır değilm canım ya fırsatım olmadıMiyav_su tarifin hazır mı? Yarışmaya katılacak mısın? Kısır tarifini gördüm
Eline saglık yaprak .bahararatla r bölümüne çemeni yazcaktım da tlf mesaj yazdırtmıyor ; Yarışmaya da zor olacak yazmam.@_Nun_ sen kavanozu açma resimler benden Eki Görüntüle 1907123 Eki Görüntüle 1907124
Rumuzu M harfi ile başlayan arkadaşlar tariflerini yarışmaya hazırlamışlar tebrikler Huy Meselesi @Memfis Makyajkolik13 manolya1458
Bütün tarifler çok güzel.
Ben katılmaktan vazgeçtim galiba, daha iyisini yapamam
Ara sıcakçıları da unutmaHayırlı haftalar olsun mezeciler
Ha oda eksik kalsın nolcekAra sıcakçıları da unutma
Leblebi ye canım, mide asidini azaltacağından biraz olsun yatıştırırÇok dertliyim çokk
Ne yersem yiyeyim midem yanıyor ,
Yemeyeyim diyorum bu seferde karnım açıkınca bulantı başlıyor
Ayva, şurup fayda etmedi
Soğuk sut ile karbonatlı sakız denicem
başka tavsiyeniz varmı
Leblebi ye canım, mide asidini azaltacağından biraz olsun yatıştırır