Ara öğün tercihleriniz nelerdir?

evet cnm o ekmekler biraz pahalı en son 3.90 mıydy 4.90 mıydı öyle bişey ama ben zaten şuanda sadece akşam yemeklerinde bir dilim onlardan yiyorum dolayısı ile bir paket bana çok uzun süre gidiyor diğer öğünlerde normal kepekli ekmek tercihin :)bide değin gibi bizde hiç yaygın değil bu ekmekler sanırım bizim doyma anlayışımıza uymadığı için kilo vermek isteyen kişiler tercih etmiyor.birde fiyat durumu var tabi.
süt için evet laktozsuz süt iyi bir seçenek olur dokunuyorsa kalsiyum önemli zaten şimdilerde bol bol alalım ki Allah korusun sonradan pişman olmayalım dimi

aslında sağlık için ilaçlara para vermektense mesela evde değişik ara öğün olması için ben de bir deneyeyim, labnede kalori de az oluyor hem de peynirle alındığında karbonhidrat şeker düzeyini çok etkilemediği içni benim hipoglisemi sorunuma da yardımcı olur.

laktozsuz süt sayesinde süt içebilmeye başladım. ben kahve içinde bile tüketemiyorum. nedenini araştıramadım henüz ancak başka arkadaşlar da varsa sorun yaşayan diye özellikle yazmak istedim. bir reklamda görmüştüm sanırım dediğin gibi kemiklerimize yatırım yapmalıyız ki ileride sorunlar yaşamayalım, gençlikte idare ediyor insan ama yaşlılıkta bir de kemik erimesi hayatı çok zorlaştırıyor.

süt içemiyordum ama peynir ve yoğurdu çok tüketiyordum. bunun farkı ne bilmiyorum ama araştıracağım ilk fırsatta.

yoğurt da peynirde çok faydalı besinler ve kalsiyum kaynağı kilo verme ve kilo koruma döneminde aslında sağlıklı bir yaşam için süt ve süt ürünlerini bolca tüketelim arkadaşlar mesela birde ara öğün alternatifi olarak arkadaşım eti form pirinç patlağının yanında light ayran içerdi bunuda denemedim ama denemeyi düşünüyorum değişiklik olur ve hemde çok sağlıklı

Pirinç patlağıyla birlikte ayran'ı bende denicem bidahaki ara öğünümde. Sadece meyve yiyince bende çok acıkıyorum. O yüzden meyvemi yarım kase light yoğurda karıştırıp yiyorum.
:1closedeyes:

arkadaşlar okulda yiyebileceğim ara öğünler var mıdır yani herkesin gözüne batmayacak yiyecekler?

arkadaşlar okulda yiyebileceğim ara öğünler var mıdır yani herkesin gözüne batmayacak yiyecekler?

2 dilim kepekli tost ekmeğinin arasına tost kaşarı koyarak sandviç yapıyorum. ama sıcak havalarda değil, kışın! bozulmasından korkuyorum. kahvaltı olarak kullanıyorum genelde bunu, ama kahvaltı etmişsem de öğle yemeğine kadarki arada ara öğün olarak yarısını yiyorum, gerisi serin bir şekilde saklayabileceksem, sonraya kalıyor ya da bahçedeki kedilere ziyafet oluyor kaydirigubbakcemile3

ben de öğretmen olarak dikkat çekmeyecek şeyler arıyorum.

bir de kepekli değil ama bugün denedim ve çok memnun kaldım. ülker susamlı çubuk kraker. oldukça gevrekti, ince ince, ara öğün olarak çok iyi geldi bugün. ama benim sorunum her zaman susamlı şeyler yiyemiyorum midem bulanıyor bazen :çok üzgünüm:

ben başta lıght bisküvi yiyordum.çantamdan bi çıkraıyorum herkes aaa sen lıght mı yiyorsun diyor üzülüyorum yahh:çok üzgünüm:

kızlar mesela şu dilimi 30 kalori olan wasa ekmekler varya onların arasına light labne sürüpte yiyebiliriz bu wasa ekmekleri acayip tok tutuyo bir diliminde 2.5 gr lif var daha ne olsun

Şeniz çok sağ ol canım! dün aldım sonunda ve sabah kalvaltı olarak yedim cokacimcoook harikaydı. benim sorunum geç kalkınca kahvaltı edemiyorum bir türlü. erken kalkınca ediyorum ama geç kalkınca canım hiç istemiyor. kavanoza koydum bayatlamasın diye delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…