DüzelttimNoktalama işaretleri kullanıp yazınızı tekrar düzenleseniz, anlaşılmıyor yazdıklarınız.
Bende kızla asla görüşmedm o günden beri görüşmem de artık.Kızla bir daha görüşmeyin. Sevgilinizi de affetmeyin, size sorup dinlemeden bağırıp çağırmış ve böyle birşey yapabileceğinize ihtimal vermiş sadece bir başkasından duyarak.
Bende kızla asla görüşmedm o günden beri görüşmem de artık.
Sevgilimlede ayrıldım ama hala aklım ondaama bi türlü affedemiyorum
Bizide o tanıştırmıştı. O şuan ilişkisine mutlu mesut devam ediyor bide benm düştügüm duruma bakBu kızlar ne kadar fena ya aman mutlu bir ilişki görmesinler hemen arayı bozsunlar. Bence hiç kimse arkadaş grubuyla samimi olmamalı böylelerini hatta evlenince evine bile sokmamalı
Konuyu açan kişi evet.Onları tanıştıran kişi yapmış bi deOnla bunla yatıyor denilen sizmisiniz sevgiliniz mi anlamadım
Yuh ya dosta bakKonuyu açan kişi evet.Onları tanıştıran kişi yapmış bi de
Evet ben onla bunla yatıyormuşum. Bizi tanıştıran arkdaşım sevgilime öle sölemişKonuyu açan kişi evet.Onları tanıştıran kişi yapmış bi de
Ya inatagramından 10 kişi kadar çıkarmşSon görülme tarihini açınca yeni bir sevgilisi mi olmuş oluyor?
Ya yapsam zoruma gitmicek. Bunu söleyem kızda 35-40 yaşında adamlarla her haltı yer bana da sölerdi. Ben genede oda böle demedim onun kadar alçalamadım.Yuh ya dosta bak
Bosuna dememişler bi kadının en karanlık sırlarını ögrenmek istiyorsanız onu en yakın arkadasına övün diye
Hayır degilim işte sorun ordaÖyle birisi misiniz peki?
Bu olayı yaşayanlar hepimiz üniversite mezunuyuz arkadşm ve ben 22 yaşında erkek arkadaşm 26. Saçma bişey oldugunu biliyorum ama fikir almak içinnyazdımBuram buram ergence bir bdd konusu olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?