• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara bozan arkadaş

Maxilas

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
16
7
16
27
Ben ve sevgilim ayrılalı 1 aya yakın oldu bizi tanıştıran kız arkadşım ,aynı zamanda sevgilimin arkadşıyla sevgili. bu kız sevgilimi benden dolayı onla bunla yatıyor ,kalkıyor diye doldurmş .Benimki geldi benle kavga etti ,bende ayrıldım.O pişman olsu özür diledi ,benim hatam dedi.Ama çok sevmeme ragmen genede affedemedm.Ayrıldıgımzdan beri gözleirm şiş her gün aglıyorm ama barışamıyorum.Dün içime bişey dogdu engelini açtım, bi baktım son görülmesi açık normalde hiç açmazdı.
Bu kız da 3 yıllık arkdaşım aramızdan su sızmazdı
Ben ne yapıcam şimdi?

Son düzenleme:
Noktalama işaretleri kullanıp yazınızı tekrar düzenleseniz, anlaşılmıyor yazdıklarınız.

Kızla bir daha görüşmeyin. Sevgilinizi de affetmeyin, size sorup dinlemeden bağırıp çağırmış ve böyle birşey yapabileceğinize ihtimal vermiş sadece bir başkasından duyarak.

Kızla bir daha görüşmeyin. Sevgilinizi de affetmeyin, size sorup dinlemeden bağırıp çağırmış ve böyle birşey yapabileceğinize ihtimal vermiş sadece bir başkasından duyarak.
Bende kızla asla görüşmedm o günden beri görüşmem de artık.
Sevgilimlede ayrıldım ama hala aklım onda 😒 ama bi türlü affedemiyorum

Bende kızla asla görüşmedm o günden beri görüşmem de artık.
Sevgilimlede ayrıldım ama hala aklım onda 😒 ama bi türlü affedemiyorum

Bu kızlar ne kadar fena ya aman mutlu bir ilişki görmesinler hemen arayı bozsunlar. Bence hiç kimse arkadaş grubuyla samimi olmamalı böylelerini hatta evlenince evine bile sokmamalı

Bu kızlar ne kadar fena ya aman mutlu bir ilişki görmesinler hemen arayı bozsunlar. Bence hiç kimse arkadaş grubuyla samimi olmamalı böylelerini hatta evlenince evine bile sokmamalı
Bizide o tanıştırmıştı. O şuan ilişkisine mutlu mesut devam ediyor bide benm düştügüm duruma bak 😒 ama en büyük suç benm aptal sevgilimde, bana gelip sormadı bile direk bölesin dedi.

Son görülme tarihini açınca yeni bir sevgilisi mi olmuş oluyor?

Son görülme tarihini açınca yeni bir sevgilisi mi olmuş oluyor?
Ya inatagramından 10 kişi kadar çıkarmş
Son görülmesinide normalde hiç açmaz. Böle birden açması acabamı dedirtti. En son konuştugumuzdada biz sadece aurıldık abartma dedi .

Yuh ya dosta bak
Bosuna dememişler bi kadının en karanlık sırlarını ögrenmek istiyorsanız onu en yakın arkadasına övün diye 😳
Ya yapsam zoruma gitmicek. Bunu söleyem kızda 35-40 yaşında adamlarla her haltı yer bana da sölerdi. Ben genede oda böle demedim onun kadar alçalamadım.
Ama içim kan aglıyor ilişkimiz çok iyi gidiyordu birden nasıl bu hale geldik anlamadm .

Buram buram ergence bir bdd konusu olmuş..

Tatlım yaşla ergenlik zıt kalmış sizde. Yaş artmış ama ergenlik devam. Yani böyle igrenç bir arkadaşlık böyle iğrenç bir sevgili olma durumu tekrar özleme affetme isteme durumu vb çözüm bulamama çok saçma hepiniz ofsaytsınız. Hepsine Bi yol verir karakteri oturmuş olan insan ne ardından iş çeviren muhatap olur ne sevgili ile biter gider.

Back