Kontakt Lens AQ colors renkli lens kullanan var mı?

Gözde optik die bir site var bu kutunun resmini koymuş CNM tabi bi arayıp sormak lazım sipariş vermeden
netten mi alcaksn canım ben freshlook griyi optikten gidip aldım 35 tl ye hem gittim direk aldım hem de internetten alıp kapıda ödeme icin ayrıca para ödememis oldum bir de iki gün kargo beklemedim fiyat değismediği zaman internetten almak hic mantıklı değilmis yani:)

CNM bende normalde öle yapmıom ama bu optıkçide yok yeni olan kutu var. Ama anlamadığım bile var acaba benim bu eski dediğim eski değilde numaralımı

inceledim canım numarasız da aynı mavili kutu ben de birsey anlamadm galiba burada eski seri satılıyor bizim konustuğımz cünkü yenisi mor kutulu olan fiyatı da uygunmus
evet sanki mavi eski seri gibi demi sende öyle anladın canım.yıllık natıral colors un aylık lensleri diyor.inşallah öyledir cnm ya .numaralı değildir umarım

evet sanki mavi eski seri gibi demi sende öyle anladın canım.yıllık natıral colors un aylık lensleri diyor.inşallah öyledir cnm ya .numaralı değildir umarım
canım bak sana ekran resmini atıyorum üstte yesil butonlardan renkli kozmetik lense tıklayaksın orada hemen cıkıyor numarasızı aynı mavili kutu numarasız senin gönderdiğin numaralı bak atıyorum resmini

evet cnm sıfır yazınca dioptri numarasız oluyor o zmn tamam cnm cok mutluyum ya inşallah bu lenstir .ameliyat olmam gerekiyor cumartesı olduktan sonra bunu hemen sipariş vercemmm:)çok özledim eski lensimi

evet cnm sıfır yazınca dioptri numarasız oluyor o zmn tamam cnm cok mutluyum ya inşallah bu lenstir .ameliyat olmam gerekiyor cumartesı olduktan sonra bunu hemen sipariş vercemmm:)çok özledim eski lensimi
canım yine de sen dediğim gibi yap ikinci attığım resimde üstte yesil butonlar var orada renkli kozmetik lense tıklayınca b&l numarasız cıkıyor aynı sekilde mavili kutu bi değisiklik yok yinede oradan siparis ver bence.insallah istediğin gibi cıkar rengi.gecmis olsun bıarada canım göz icin mi ameliyat olcaksn lazer mi?yanlıs mı anladım?

YOK CNM burnumdan ameliyat olmuştum ben nefes alamıyodum tekrar alamıyorum ve deforme durumu olışmuş burnumda buyuk ihtimal cumartesi tekrar ameliyat olmam lazım .lenside ameliyat olduktan elim yüzüm geçince sipariş vercem ve dediğin gibi senn linkindeki siteden vercem siparişi:)

anladım canım cok gecmis olursun lens gelince resmini koyarsın artk:)gerci ben uzun bi süre freshlook hareli griden vazgecemicem heralde:):):)cok sevdim

anladım canım cok gecmis olursun lens gelince resmini koyarsın artk:)gerci ben uzun bi süre freshlook hareli griden vazgecemicem heralde:):):)cok sevdim
ben bu lensi ararken kullanmadığım grey kalmadı büyük ıhtimal ben onuda kullandım die hatırlıyorum elegant grey felanda kullandım bana yakışmadı cnm heralde .sana cok güzel olmuş . benım beğendiğim bunun haricinde freslook hareli yeşil .freslook rahat bir lens gözde ağırlık yapmıyor .ve çok ince gözde olup olmadığı bellı değil o yönü çok güzel

tesekkür ederim canım solotica da kullandım memnun kalmadım yine freshlooklara geri döndüm:):):)fiyatı da cok uygun cok da rahat cok memnunım:):)

solotica gercekten berbat canım ya tam bir yılan gözü bir kere bile kullanamadım yani param bosa gitti 200 lira az mı.35 liraya freahlook aldım sonra kat kat memnun kaldım hem daha ince hem de cok daha güzel:):)sen de b&l gray den memnun kalırsın insallah:)

İş
inşallah CNM benim inşallag

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…