Kontakt Lens AQ colors renkli lens kullanan var mı?

ONUN RESMİ VARMI CNM HARELİ GRİNİN GRİ LENSLERE MERAK SALDIM AMA BOYLE ACIK MAVİ GBİ DURMASINI İSTİYORUM
acık mavi durmuyor canım orta koyulukta ben zaten acık renkli lensleri sevmiyorum doğal olanı yok malesef ama bu griye bayıldm ben orta koyılukta
image.jpg

acık mavi durmuyor canım orta koyulukta ben zaten acık renkli lensleri sevmiyorum doğal olanı yok malesef ama bu griye bayıldm ben orta koyılukta Eki Görüntüle 1450164
BU TAM BİR GRİ RENGİ SANIRIM CANIM MAVİLİK YOK GİBİ AMA SANA ÇOK YAKIŞMIŞ TATLIM VE GERCEKTEN DOĞAL DURMUŞ BAK BENİM İSTEDİĞİM RENK DE ŞÖYLE NETTEN BULDUĞUM BİR RESİM YÜKLEYİM BELKİ BİLEN OLUR HANGİ MARKADA BULCAGIMI

BU TAM BİR GRİ RENGİ SANIRIM CANIM MAVİLİK YOK GİBİ AMA SANA ÇOK YAKIŞMIŞ TATLIM VE GERCEKTEN DOĞAL DURMUŞ BAK BENİM İSTEDİĞİM RENK DE ŞÖYLE NETTEN BULDUĞUM BİR RESİM YÜKLEYİM BELKİ BİLEN OLUR HANGİ MARKADA BULCAGIMI

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 456
  • imagesJ9X0LS2N.jpg
    imagesJ9X0LS2N.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 641
ay cok tesekkür ederim canım:):)evet tam gri hatta yesile bakıyor mavilik hic yok ela sanıyorlar ama cok tatlı renk ya bayıldm ben soloticadan hic memnun kalmamıstm

acık mavi solotica da ice buna benziyor:)
GERCEKTENMİ CNM ARKADASIN ALDIGI SOLITICA DEĞİLDİ AMA OLSUN ONUDA BI ARASTIRYIM COK UCUZ ALMIŞTI YA BEN FİYATINI DUYUNCA AGZIM ACIK KALMISTI 2009 DA YADA 2010 DA 25 LİRA KAMPANYADAN ALMIŞ AMA FRESHLOOK DEĞİLMİŞ BULAMADIM:KK43:BİRDAHA DENEMEDİĞİM KALMADI

GERCEKTENMİ CNM ARKADASIN ALDIGI SOLITICA DEĞİLDİ AMA OLSUN ONUDA BI ARASTIRYIM COK UCUZ ALMIŞTI YA BEN FİYATINI DUYUNCA AGZIM ACIK KALMISTI 2009 DA YADA 2010 DA 25 LİRA KAMPANYADAN ALMIŞ AMA FRESHLOOK DEĞİLMİŞ BULAMADIM:KK43:BİRDAHA DENEMEDİĞİM KALMADI
canım ben zaten megan fox un resmini koymussun ya onun icin dedim solotica ice böyle durabilir diye:)kendi lensini koyduğun resmi sonradan gördüm 25 liraya satılan iki lens var zaten biri freshlook diğeri de b&l.seninkiler b&l grey e benziyor canım hatta büyük ihtimal o freshlook da böyle bir ren yok zaten.

b&l ozaman canım kesin freshlook değilse.cünkü iki marka var zaten optiklerde bukadar uygun fiyatlı.bende b&l ligth green kullanmıstım buna cok benziyordu ama cok eskidendi resmim yok oyüzden benziyordu buna fazlasıyla.ama grey olma olma olasılığı daha yüksek

b&l ozaman canım kesin freshlook değilse.cünkü iki marka var zaten optiklerde bukadar uygun fiyatlı.bende b&l ligth green kullanmıstım buna cok benziyordu ama cok eskidendi resmim yok oyüzden benziyordu buna fazlasıyla.ama grey olma olma olasılığı daha yüksek
SON KOYDUGUM RESIMDE NETTEN CNM BANA AİT DEĞİL AMA EN ÇOK SON KOYDUGUMA BENZIYORDU LENSLER.LİGHT GREEN DE KULLANDIM BEN OMU ACABA DİYE O DEĞİLDİ:)EVET O KDR UCUZ LENS YOK ZTN FRESHLOOK VAR.BAUCH LOMB VAR.BİRDE UCUZ SOLITICA GOLD VAR AMA ONUNDAPLATINIUM GRİSİ VAR AMA ONUDA DENEDIM ODA DEĞİL:) TEK BAUSCH KALDI DENEMEDIGIM GRİ.

SON KOYDUGUM RESIMDE NETTEN CNM BANA AİT DEĞİL AMA EN ÇOK SON KOYDUGUMA BENZIYORDU LENSLER.LİGHT GREEN DE KULLANDIM BEN OMU ACABA DİYE O DEĞİLDİ:)EVET O KDR UCUZ LENS YOK ZTN FRESHLOOK VAR.BAUCH LOMB VAR.BİRDE UCUZ SOLITICA GOLD VAR AMA ONUNDAPLATINIUM GRİSİ VAR AMA ONUDA DENEDIM ODA DEĞİL:) TEK BAUSCH KALDI DENEMEDIGIM GRİ.
canım bence b&l starcolors greydi onlar bak böyle duruyormushttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sonunda-aradigim-lensi-buldum.357029/

bir de bu sayfadaki 2.yoruma bakar mısın canımb&l gray yine tam senin istediğim gibihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lensli-gozlerimizin-resimlerini-paylasalim-mi.243228/

bir de bu sayfadaki 2.yoruma bakar mısın canımb&l gray yine tam senin istediğim gibihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lensli-gozlerimizin-resimlerini-paylasalim-mi.243228/
cnm sana çok ama çok teşekkür ediyorum bana yardımcı olmaya calıştıgın için:)gercektende bu lens benim istediğim aynen bendede bu renk duruyordu .ama bir sorun var 2009 ve 2010 yılına ait fotolar aynımıdır hala bak birde ne buldum hangisi acaba kutusu mavi olan daha eskiye benziyo bumu acaba keşke bulsam ya:)insan aradığı bişeyi bulunca cok mutlu oluyor

Eklentiler

• dd.png
    dd.png
    68,5 KB · Görüntüleme: 106
  • imagesCPXRN9CE.jpg
    imagesCPXRN9CE.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 90
cnm sana çok ama çok teşekkür ediyorum bana yardımcı olmaya calıştıgın için:)gercektende bu lens benim istediğim aynen bendede bu renk duruyordu .ama bir sorun var 2009 ve 2010 yılına ait fotolar aynımıdır hala bak birde ne buldum hangisi acaba kutusu mavi olan daha eskiye benziyo bumu acaba keşke bulsam ya:)insan aradığı bişeyi bulunca cok mutlu oluyor
yenisi zaten eski grey kadar acık ve güzel bir renk değilmis canım öyle yorumlar okumustum değismis eskiden daha güzeldi diyorlar sen de zaten eskiden kullanmıssın ama yine de denemelisin bence nekadar değisebilir ki aynı marka buarada üstteki kutu yeni sanırım

rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu:)

CNM mavi kutu eski sanırım çünkü bütün siteler üstesini satıyor sadece bir site var mavi olanı satan . Mor kutu yeni olan büyük ihtimal in şöyledir maviyi denicem bakalım çok teşekkür ederm:-)
mavi kutuyu satan yer bulabilecek misin canım eski kutu olduğu icin hala satılmıyordur siye düsündüm

X