Kontakt Lens AQ colors renkli lens kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar :)
Aranızda AQ Colors lens kullanıp resim ekleyebilecek olan var mı?
Ben giallo rengini düşünüyorum eğer rainbow giallo gibiyse alacağım. Rainbow çok doğal bir lens açık kahve gözüme takınca kimse anlamıyordu lens olduğunu ama bende çok batma yaptı bir türlü rahat edemedim :KK43:
Aqcolors aylık olduğu için rahat olacağını düşünüyorum. Aranızda bu lensi kullanan var mı? :)

ben de merak iindeyim kullanan varsa fotoğraf paylaşabilir mi? ben magic green düşünüyorum kendi gözüm ela. markayı bilmiyorum doğal durur mu?

Merhaba arkadaşlar :)
Aranızda AQ Colors lens kullanıp resim ekleyebilecek olan var mı?
Ben giallo rengini düşünüyorum eğer rainbow giallo gibiyse alacağım. Rainbow çok doğal bir lens açık kahve gözüme takınca kimse anlamıyordu lens olduğunu ama bende çok batma yaptı bir türlü rahat edemedim :KK43:
Aqcolors aylık olduğu için rahat olacağını düşünüyorum. Aranızda bu lensi kullanan var mı? :)

ben de merak iindeyim kullanan varsa fotoğraf paylaşabilir mi? ben magic green düşünüyorum kendi gözüm ela. markayı bilmiyorum doğal durur mu?

Ben kullanıyorum kızlar çok da memnunum. 3 aylık olanlardan aldım 2.paketim bu yani yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. Ne batma ne başka bişey yapıyor. Gözlerim koyu kahve hazel rengini kullanıyorum öyle doğal duruyor ki. İlk zamanlar arkadaşlarıma bak lens aldım dedigimde bakıp bakıp 'şeffaf mı' diyorlardı o derece :KK70:

Fatcindrella aq colors lens aldiniz mi?Ben de rainbow ve solotica ile rahat edemedim o yuzden aq colors dusundum ama dogal durmasi onemli tabi.Niyeyse bu lense ait nette fotograf bulamadim.Nihalgibi kullaniyorsunuz memnunsunuz ama foto koymamissiniz.Mumkunse foto koyar misiniz?

Fatcindrella aq colors lens aldiniz mi?Ben de rainbow ve solotica ile rahat edemedim o yuzden aq colors dusundum ama dogal durmasi onemli tabi.Niyeyse bu lense ait nette fotograf bulamadim.Nihalgibi kullaniyorsunuz memnunsunuz ama foto koymamissiniz.Mumkunse foto koyar misiniz?
Tabii :)

Eklentiler

• IMG_20150923_003600.jpg
    IMG_20150923_003600.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 1.217
Ben de hazel aldim bugun.Gozumun rengini degistirmedi acikcasi bal rengi bir lens bekliyordum ben.Nihalgibi sizin goz renginizi acti mi? fotoda pek belli degil.Belki baska renklerine bakarim ama katalogda gercek fotolar olmadigi icin karar vermek cok zor.

Ben de hazel aldim bugun.Gozumun rengini degistirmedi acikcasi bal rengi bir lens bekliyordum ben.Nihalgibi sizin goz renginizi acti mi? fotoda pek belli degil.Belki baska renklerine bakarim ama katalogda gercek fotolar olmadigi icin karar vermek cok zor.
merhaba ben de aq colors lens almak istiyorum gözlerim çok koyu kahve ama yeşil ya da mavi alma taraftarı değilim pek doğal olması için bal rengi olsun istiyorum hazel düşünmüştüm ama yorumunuzdan sonra fikrim değişti gold mu almalıyım bal rengi olması için ?

AQ colors magic blue lenslerim. Flashlı çekim. Normalde bu kadar canlı mavi değil ancak solotica lenslerime göre çok daha doğal diyebilirim. Bombesiz duruyor ve pupil boşluğu dar olmadığı için bulanık görmüyorsunuz. Damarsız ama haresi var.

Aq colors magic blue lenslerim. Hareli ama damarsız lens isteyenlere, koyu mavi isteyenlere öneririm. Haresiz ve açık buz mavisi isteyenlere önermiyorum. Pupil boşluğu geniş sanırım o yüzden görmede bulanıklık yok. Solotica esmeralda lenslerime göre çok daha doğal durduğunu söyleyebilirim.
2016-09-22-13-42-03-669.jpg

Yeşili aldım. Griyi almştm çok bariz belliydi. Mutant gibiydim.batma yaptı götürdüm ve lens orada solüsyonda parçalandı. Hemen değiştirip yenisini verdiler. Yeşilini aldım ama gözlerm çok koyu. Belli olmadı. Güneşe bakarken biraz...

Eklentiler

• PhotoGrid_1487424196607.png
    PhotoGrid_1487424196607.png
    223,8 KB · Görüntüleme: 661
X