- 25 Temmuz 2011
- 849
- 130
- Konu Sahibi minik-patiler
tamam canım olur ilk sana haber verırım:)gelince haberdar et canım beğenirsem ben de freshlookların süresi olunca b&l gray alırım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım olur ilk sana haber verırım:)gelince haberdar et canım beğenirsem ben de freshlookların süresi olunca b&l gray alırım:)
Merhaba arkadaşlar :)
Aranızda AQ Colors lens kullanıp resim ekleyebilecek olan var mı?
Ben giallo rengini düşünüyorum eğer rainbow giallo gibiyse alacağım. Rainbow çok doğal bir lens açık kahve gözüme takınca kimse anlamıyordu lens olduğunu ama bende çok batma yaptı bir türlü rahat edemedim
Aqcolors aylık olduğu için rahat olacağını düşünüyorum. Aranızda bu lensi kullanan var mı? :)
ben de merak iindeyim kullanan varsa fotoğraf paylaşabilir mi? ben magic green düşünüyorum kendi gözüm ela. markayı bilmiyorum doğal durur mu?
Tabii :)Fatcindrella aq colors lens aldiniz mi?Ben de rainbow ve solotica ile rahat edemedim o yuzden aq colors dusundum ama dogal durmasi onemli tabi.Niyeyse bu lense ait nette fotograf bulamadim.Nihalgibi kullaniyorsunuz memnunsunuz ama foto koymamissiniz.Mumkunse foto koyar misiniz?
merhaba ben de aq colors lens almak istiyorum gözlerim çok koyu kahve ama yeşil ya da mavi alma taraftarı değilim pek doğal olması için bal rengi olsun istiyorum hazel düşünmüştüm ama yorumunuzdan sonra fikrim değişti gold mu almalıyım bal rengi olması için ?Ben de hazel aldim bugun.Gozumun rengini degistirmedi acikcasi bal rengi bir lens bekliyordum ben.Nihalgibi sizin goz renginizi acti mi? fotoda pek belli degil.Belki baska renklerine bakarim ama katalogda gercek fotolar olmadigi icin karar vermek cok zor.