Bebek Beslenmesi aptamil milumil bulabilen var mı lütfen cvp bekliyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
aptamil milumil bulabilen var mı lütfen cvp bekliyorum...kızlar nette stokta yok diyo aradığım yerler çok lezzetli olduğu ve anne sütünden uzaklaştırdığı için artık getirilmiyomuş türkiyeye nolur bulunduğunuz yerde var mı varsa iletişime geçeyim nolur yazın...depoda falan kaldıysa..:16:

arkadaşım bulabileceğini zannetmiyorum ben de aramıştım bulamayınca milupanın danışma hattını aradım artık bu mamanın türkiyeye gelmediğini söylediler.benim bebeğim şu an 1 yaşına girmek üzere ben de bu araştırmayı bebeğim sever mi acaba diye 5 aylıkken falan yapmıştım yani sanırım milumil bayağıdır türkiyeye girmiyor.
diğer konunu da gördüm benim bebeğim için de sırayla aptamil,sma,hipp,golden goat denedik...çok seçiciydi zor zar öyle böyle büyüttük.ek gıdaya geçince rahatladık,çünkü halen mamayı sevmeyen bir bebek ek gıdalarda daha iyi.içine mama karıştırdığım pirinçli,7 tahıllı vs. mamaları dahi zor yer.mamaları sevmiyor naapalım.
doktoruna danış ek gıdaya erken başatır belki,rahatlarsın İnşaallah yoğurt vs. yedirirsin.

Back