Bebek Beslenmesi Aptamil 1 aldim bebegime gecmi kaldim acaba??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hausfrau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
1.395
8
0
Diğer
merhaba
benim kisim 3 ay 1 haftalik daha bugun basladim aptamil 1 e..cokmu gec kaldim? bana söyleyen olmadi kizim doymuyordu doktor 1 e gecsin dedi ama ben düsündüm baktim nette 1 numara insanlar daha erken geciyormus..moralim bozuldu..gercekten cokmu gec kaldim..birde aptamil 2 ye ne zaman gectiniz? nolur bana bilgi verin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum..kizim 3 ay 1 haftalik ..bugun aptamil 1 icmeye basladi...

birde birsey daha sormak istiyorum cevap veren hanimlara simdiden tesekkür ederim..kac saatte bir beslemem uygun olur su ana kadar 3 saatte bir mama verdim..devammi edeyim yoksa 4 saatemi cikmam lazim?

neden aptamil kullanıyorsun???

golden doat anne sütüne en yakın mama keçi sütünden dolayı...

aptamilden pahalı ama doktoruna bir sor istersen...

benm bebeğimde 3 aylık doymuyormuş gibi geliyor bana sütüm azaldı galiba mamada kullanmak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum.

kilosu normalse gelişimi iyiyse,geç mi kaldım diye düşünme.kilosu düşükse de,eğer mamayı sevdiyse kısa sürede kilo artışını fark edersin
aptamil 2 ye 6 aydan sonra geçeceksin daha var yani...mama saatleri konusunda da 3 saat ara iyidir;ama ilerleyen aylarda daha sık acıkabilir.acıktığını hissettiğinde mama vermen daha iyi olur, yani saate çok takılı kalmadan.kolay gelsin

evet doktor kilosu normal iyi dedi hatta :) o konuda sorun yok sükür:) tamam 2 ye 6 aydan sonra diyorsunuz cok tesekkür ederim:) biz bilmiyoruz yaa esimde masallah gamsiz ilgilenmez bende yurt disinda yasiyorum ilk bebek :) böyle yani ..
tesekkür ederim yorumunuz icin ..cevaplarimi aldim :)

merhaba benim kizim 6ayina gircek ve 1 bucuk aydir mamaya basladik ve doktorumuz yeni dogan verceksiniz dedi ben bebivita pre kullaniyorum doktorumuz 6aya kadar yeni dogan verilmesi gerekiyo dedi marka onemli degil ama ustunde pre yazanlardan verin dedi

Hiç geç kalmadınız, merak etmeyin. Kilo, boy ve baş çevresi kontrolleri iyi olduğu sürece bebeklerde, hiç problem yok, telaşlanmayın. Aptamil 2'ye bebek 6 aylık olunca geçiyorsunuz. Güle güle büyütün.

tesekkür ederim :) kizim bu 1 numaranin tadinida sevdi insallah guzel yarar :)

tesekkür ederim :) kizim bu 1 numaranin tadinida sevdi insallah guzel yarar :)

yarar canım.ben 35 günlükten beri aptamil 1 kullandım.cokta güzel besledi.tavsiye ederim.fakat arkadaslarında dediği gibi saate takılma..acıktığında ver.güle güle büyüt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…