Aptal yerine konulmak mi daha agir aptal olmak mi?

belki su ilk bir haftayi gecirsem biraz rahatlarim

Bundan sonra elimden hic bisey gelmez sadece beklemek gelir

Ay canim benim senin ki daha fenaymis. Oh iyi oldu iyi ki kurtulduk ya evlenseydik ya evlendikten sonra ogrenseydik? Allah korumus bizi. Allah utandirmasin,sasirtmasin.

Tek istedigim bana yasattigi soku kendisinin de yasamasi baska hic bi istegim yok. Dilerim allahtan beterin beterini gorur..

Aglamayi hic istemiyorum boyle bi it icin ama kendimi tutamiyorum iste

Ben olsam böyle birinden kurtulduğum için göbek atardım valla ,Allah sizi korumuş ya verilmiş sadakanız varmış..
Bence hiç üzülmeyin,adamın nasıl pislik çıktığı ortada,şok oldum ben .Hani iyi biri olsaydı öyle ayrılsaydınız zor olurdu ama böyle bir insana nefret bile duymam ben ..

boşverin 5 ayı hayatınıza mal olabilirdi
verilmiş sadakanız varmış çok ucuz kurtulmuşsunuz
Allah korusun ya o fotoğrafları sizle de çekip sağa sola dağıtsaydı kime anlatacaksınız derdinizi

Benim kizginligim ofkem acim hep kendime. Hep ona inandigim icin toparlanamiyorum surekli ruyalarima giriyo nasil yapabilir bunu nasil dusebilir bu kadar nasil seviyomus gibi gorunebilir

boşverin 5 ayı hayatınıza mal olabilirdi
verilmiş sadakanız varmış çok ucuz kurtulmuşsunuz
Allah korusun ya o fotoğrafları sizle de çekip sağa sola dağıtsaydı kime anlatacaksınız derdinizi
Kurtuldum kurtulmasina da bogazimda bisey var yutkunamiyorum sanki.

yerinde olsam hiç hayatıma girmemiş gibi devam ederim....bisüre acısını çekip sonra alışırsın...önemli olan kendine ders çıkarmak...KAÇ YAŞINDASIN OKUYORMUSUN

yerinde olsam hiç hayatıma girmemiş gibi devam ederim....bisüre acısını çekip sonra alışırsın...önemli olan kendine ders çıkarmak...KAÇ YAŞINDASIN OKUYORMUSUN
Evet okuyorum universite ogrencisiyim 19 yasindayim.

Evet okuyorum universite ogrencisiyim 19 yasindayim.
bu senin için ders olmalı kimler gelir geçer canım inan üzülmeye değmez.mutlu olmalısın Allah seni kötüye düşürmediği için...senin önüne bak hiçç tasalanma Allah doğrularla beraberdir...

Allah hepimizin yardimcisi olsun
bu senin için ders olmalı kimler gelir geçer canım inan üzülmeye değmez.mutlu olmalısın Allah seni kötüye düşürmediği için...senin önüne bak hiçç tasalanma Allah doğrularla beraberdir...

Allah hepimizin yardimcisi olsun
bir erkek bir kadını oyalamaya kendi isteklerini ön plana çıkarmaya başladımı orda çıkarı devreye girer hemennnn pırrrrrrr etmelisin o meclisten tabiri caizse....

bir erkek bir kadını oyalamaya kendi isteklerini ön plana çıkarmaya başladımı orda çıkarı devreye girer hemennnn pırrrrrrr etmelisin o meclisten tabiri caizse....
İste sorun orda zaten bu iliskide hep.benim isteklerim on plandaydi herseyi alttan alan iliskimiz icin cabalayan oydu 5 ay boyunca ilk mesaji bi kez bile ben atmadim ben aramadim. Hep ondan geldi herseyi o yapti. bende hep ya beni sevmese aylarca cabamaz diye dusundum durdum. Kim olsa boyle dusunmez mi

Gecmis olsun verilmis sadakan varmis resmeb. Erkekler cikarlari soz konusu oldugunda rol yapmayi cok iyi becerirler ve aptallik diye düşünme herkesin basina gelebilecek bir durum önemli olan bu tuzaga dusmemissin allah korumus...
O cocugun yaptığına gelirsek polise soylesen sapik diye hapise atarlar durum cok ciddi kisinin rizasi olmadan video kaydediyo ! Bi düşün derim..

İnan yuzunu gormeye degil adini duymaya tahammulum yok hic ugrasmak istemiyorum. Allahindan bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…