O da bir ihtimal tabi ki.Ama sen kurtulmussun ya onemli olan o.Ben o kizada uzulmuyorum cunku nedense bu kizda bunun icindeymis gibi geliyo bana sonucta bana kiz yanindayken fotograf atti hic mi demedi ver su telefonu bakicam yada kime atiyosun diye
Ne kaybi olur ki sonucta koskoca ailenin tek oglu tek torunu o yuzden bu simariklik bu ukalalik ahlaksizlik gercekten tahammul edemiyorum hatirladikca utancimdan ve uzuntumden yerle bir olmak istiyirumsende dıyemedın mı lan ad köpek sımdı senın bu fotolarını vıdeolarını anana babana yayayımda gör dıe götü tutussaydı malın
Kendimi toplayamiyorum korkuyorum babama gitmesinden herseyden onemlisi kendimi aptal gibi hissediyorum hatta hissetmiyorum kocaman bi aptalim ben. Ya bu adam 22 yasinda 16 yasinda ergen degil ki nasil yapabilir ya nasil? cok ofkeliyim cok kirginim cok . İnsanlara zor guvenen biriyim zaten. Oyle sayilidir erkek arkadasim falan . Buna gercekten guvenmistim. Bi daha uzunca bi sure kimseye guvenemem sanirimO da bir ihtimal tabi ki.Ama sen kurtulmussun ya onemli olan o.
Sorma arkadasim cekiyorum ben boyle manyaklari ayikla ayikla bitmiyolarSöylesin babana ne olacak .
İftira atıyor babacım , peşim de dolandı durdu , yüz vermeyince iftira attı , bu kadar.
Ayrıca o nasıl bi çocuk öyle.
Manyağa bak,allah korumuş seni.
Tecrübe oldu sana bu , ayrıca o yaşlar da bu tür durumlarla karşılaşılıyor .Sorma arkadasim cekiyorum ben boyle manyaklari ayikla ayikla bitmiyolar
Allahindan bulsun.Tecrübe oldu sana bu , ayrıca o yaşlar da bu tür durumlarla karşılaşılıyor .
Erkekler geç olgunlaşıyor biliyorsun .İlerde o bu yaptıklarını düşünüp ben ne salak ne gerizekalıymışım diyecektir.
Amacına ulaşana kadarmis her şey... Ben de 2 kere aldatılmayı tattım ve aynen o kadar el üstünde tutuyorlardı ki aldatildigimi öğrenince bir anda dipte buldum kendimiBu adam her kavgamizda alttan.alan her istedigimi yapan melek gibi bi adamdi. 5 ayda.neler yapmis boyle nasil yapmis? ve en onemlisi.ben nerdeymisim.bunca zaman
insanda biraz utanma olur. bu nasıl iş böyle ayrılıcaksan efendi efendi ayrıl ne hakkı var seni böyle yıpratmaya. lütfen arkana bakma sorci giden 5 ayın olsun buna yıllarını da verebilirdin. ayrıca sen aptal falan degılsın o arsız
Bu cok agir bi travma resmen. Aci cekmenin iskencenin diger bi adi. O kadar kotu ki o adamla bu adam ayni mi diyosun. İnanamiyorum beni sevdigini dusunmustum cok sevdigini. Sevmeyen bu kadar katlanamazdi bana. Ama farkli seyler varmis demek ki kafasindaAmacına ulaşana kadarmis her şey... Ben de 2 kere aldatılmayı tattım ve aynen o kadar el üstünde tutuyorlardı ki aldatildigimi öğrenince bir anda dipte buldum kendimiama Allahtan o zzamanlar akıllı davranmışım kendimi kullandırmamışım... Bunun için sukret sen de... Sahteligin alasını gormussun umarım bu ilk ve son olur...
Hiiiiiiiiic üzme güzel yüreğinibundan sonra onun için uzulup durduğunu zamana yazık asıl... 5 ay sana çok güzel bi tecrübe yaşatmış.. Öyle degil mi? Tecrübe=hayattan yediğimiz kazıkların toplamı
Keske oylece sussaydi ve bitseydi. Ama o 5 gun disinda hep yazdi hep aradi her kavgamizda dondu dondu durdu. Yetmedi tatilden dondu barismak icin. Ama iste hepsi yalanmis meger o 3 yillik sevgilisi icin donmus ben de salak gibi ustume alinmisim.
Yok yok kesinlikleaman ne için döndüyse döndü baksana bir suru kızdan bahsedıyosun tek kişi degıl. bi de onların resımlerını de sana atıyor, senin resmin vs yok dimi onda?
Yok yok kesinlikle
Onceki konulardan bazi arkadaslarim tanirlar. Eski erkek arkadasimla ilgili bi cok sey yazdim. 5 aydir suren tartisma kavga ve genelde alttan alan tarafin sakin kalan tarafin o oldugu bi 5 ay. Hersey acikti aslinda ama oynayan iyi oynamis demek ki. Hala 'yok ya yapmamistir yapmaz' diyebilcek kadar guveniyodum cunku. Bilen arkadaslar vardir dun dogum gunumdu ve beni 5 gun aramayip dogum gunu gecemde bulusmak istedigini soyledi. Once reddettim sona kabul ettim. Ertesi gun apar topar gittim yanina. Konusmalari da az cok biliyosunuz. Yanimdayken aradigi kizla buluscagini dusunmek beni yeterince yipratmisti zaten. eve geldigimde mesaj atmisti . Bende ona bana mesaj atmamasini artik gorusmek istemedigimi bugun kimi aradiysa onunla konusmasini soyledim. Oda ben seni sinirlendirmek icin yaptim yok oyle bisey dedi. Tabi inanmadim cunku kizi yanimda aramisti. O an anlamaliydim aslinda bu kizin teklifi bu kadar cabuk kabul etmesinin altinda bisey oldugunu. Neyse. Ardindan bulusmicam dedim dedi ve ben artik beni ilgilendirmez istediginle bulusabilirsin bugunki konusmandan anladim zaten kim bilir kac kez bu sekilde kizlarla telefonda sozlestin de haberim yok dedim. Allah bu ya soyletti iste. O anda hic beklemedigim bisey oldu. Bi anda telefonuma dunya kadar fotograf video yigilmaya basladi oyle ki whats app bi an dondu. Fotograflari gorunce ayakta durmakta ne kadar zorlandigimi tahmin etmissiniz cunku fotograflarin her birinde degisik kizlar var ve igrenc haldeler fotograflarda tek bi kisi ayni "sevgilim". Ardindan bi video geldi bi kizla ustu ciplak dans ediyolar daha fazlasini izleyemedim. Ben 5 aydir bu adamla birlikteyim daha benim onunla bi tane bile onu operken fotografim yok. Fotograflardaki pozlari ve kizlari anlatamam size. Hepsini o an sildim zaten. Sonra gelen mesajla kendime geldim '5 aydir neler yaptigimi merak ediyosan iste sana kanitlari hee yok bunlar kesmediyse konusma donemimize ait olanlarda var. Bu arada benim 3 yillik bi sevgilim.var hala birlikteyiz seni de o fotograflardaki kizlardan yapacaktim iste iyi kurtuldun guzelim verilmis sadakan varmis hadi simdi yol al" o anda o.mesaji kac kez okudum kac dakika oylece kaldim bilmiyorum. Sonra coktum yere saatlerce agladim hickira hickira bagira bgira. Neden bilmiyorum ama beni hep evine cagirirdi bi aksilik cikardi yada ben gitmek istemezdim hep bisey tutardi beni. Ona guveniyodum ama gitmek gelmiyodu icimden. Meger ben gitmedigim.her gun icin bi kiz gitmis zaten. Suan hala olayin sokundayim hic bisey diyemedim sadece igrenc bi herifsin sen yazip engelledim. Sonrada hep.agladim saatlerce agladim bagira bagira icimdekileri kusarcasina agladim ihaneti boyle tattigim icin agladim cok erken tattigim icin agladim . Hala agliyorum. Kendime gelemiyorum. Bi yandan o kizlardan olmadigim icin seviyorum diger yandan 5 ayima ve aptalligima uzuluyorum. Hatta uzulmuyorum dogum gunumu mahvettigi icin ondan ve ona ait herseyden nefret ediyorum. Asil onemli olan ona inanip guvendigim icin kendimden nefret ediyorum
Ben üç yılımı verdim ne uğruna koskoca bi hiç uğruna!
evlilik planları yapıyoduk ki ben evlenmeyi düşünmediğim halde kendisi baskı kurdu üzerimde
bende havalara uçuyorum tabi normalde erkekler sevmez evlilik muhabbettini bana değer veriyo diye coşuyorum
ailelere açılıyoruz annesiyle tanışıyorum
ailem de bi gün gelecekler diye eli kapıda bekliyolar..
sonuç her şey güllük güllüstanlıkken hayatım bi anda kabusa döndü
Beni kendinden soğutmak için elinden geleni yaptı beni suçladı hatanın bende olduğuna inandırmaya çalıştı
psikolojik baskı kurdu üzerimde
bende aptal gibi olmayan hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum :) tabi hiç bi şekilde tatmin edemiyorum çünkü beyefendiyi tatmin eden birileri varmış zaten..
ben bunu bana tekmeyi bastıktan 2 ay sonra nişan gününde öğreniyorum!(hemen snra nikahı oldu)
nişanlandığı insan bana " 'arkadaşım' uzun yıllardır birlikte olduğu biri var evleneceklermiş " diye takdim ettiği insandı!
yaptığım fedakarlıkları anlatsam ömrüm yetmez uzaktan uzağa yürüttüğümüz bi ilişkiydi..yılda bi kere gelirdi ve ben asla diretmezdim gelmesi için sırf onu zor durumda bırakmamak maddi imkanını kısıtlamamak için ;(
olayın üzerinden bir ayı aşkın bi süre geçti hala içim acıyo hala hazmedemiyorum hala ağlama krizlerine giriyorum
insan unutuyo ama sindiremiyo affedemiyo
en çok da kendimi affedemiyorum
keşke şüphelerimin üzerine gitseydim keşke o kadar yılımı öyle bi pislik için heba etmeseydim diye..
ama anladım da keşkelerin sonu yok
aklımdan neler neler geçti ne senaryolar ne intikam fikirleri
ama elime ne geçecekti ? onu haklı çıkarmaktan başka ne diyecekti bu kız böyle aşağılık bi kızdı işte iyi ki kurtulmuşum!
ki yakınlarına böyle tasvir ettiğine de eminim..
hiç bir sosyal paylaşım sitesinde evli olmayı bırak hayatında biri olduğuna dair bi ibare yok..neden?
aylardır hesabı aktif değildi hatta dün rastgeldim aktifleştirdiğine
bi gün olsun aklından geçirir mi acaba keşke der mi o da çok merak ediyorum
vicdanı biraz olsun sızladı mı acaba
ama Allah tan her gün diliyorum karşıma geçip feryad ı figan etsin ve ben sadece aşağılayan bakışlarla geçip gideyim önünden diye..nolur Allah ım bana yaşattığı kadarını ödesin bu ağla ağla bitmez zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?