aprilsecret Meme Estetiği ameliyatı

cok gecmıs olsun, ne guzel atlatmissin zor zamanlari..iyi gunlerde kullan dilerim.
dikis atti demissin, bununla ilgili bir sorun yasadin mi sonra? dikis atan yer iyilesti mi?

teşekkürler...iç dikişim dışarı çıktı şimdi gülüyorum ama görünce şoka girdim. dıştaki dikiş kalmış sandım önce, ama yaralarım iyileşmişti napıcaz diye düşündüm.azıcık çekiyim dedim 1.5 cm kadar uzadı dışarı ama içe bağlı,gelmiyo.deli oldum,doktoru aradım, yanındaki görevli çıktı sakinleştirdi beni. sen kes onu dedi çok iyi di mi ben de kestim.dren dikişim de ayrı. onu da geçen gün kestim 2 aylıkken. ha ama bunların ötesinde sevgili doktorum taklalar atıyo telefona çıkmamak için.en büyük sorun bu.gerçi sabah kendisi aradı.hiç aramadı değil yani

Canım yaa yazdıklarını okurken öyle tatlı bir dille anlatmışsın ki güldürdün beni de canım benim ya..Allah yar ve yardımcın olsun aman dikkat et ya tekrar bir aksilik olursa çık git hastaneye ilgilenmek zorunda seninle, telefona çıkmamakta ne demek..

canım geçmiş olsun. yazdıklarını okuyunca gerçekten iyi doktorun önemi ortaya çıkıyor. ince eleyip sık dokumak lazım..

canım tekrar geçmiş olsun..
iyimser bir şekilde yazmışsın ki bu iyi bence:) burada tecrübeli arkadaşların yazdıklarından anlıyorum ki, operasyon sonrası ufak sıkıntılar oluyor, sakin olmak önemli çünkü zamanla hepsi geçiyor. çok panik olmk gereksiz sıkıntı yaratıyor ama zor tabii hiç umursamamak. doktorun tavrı da cabası.. herşeyin yoluna gireceğinden eminim:)
dikişin dışarı çıktığı yerde herhangi bir komplikasyon oluştu mu tekrar?

cnm geçmiş olsun bir ömür sorunsuz kullan inşallah,,arkadaşlık isteği yolladım kabul edermisin.??:44:

nasıl oldun canım? memeler nasıl? yazmamışsın epeydir, yeni resim de yok, merak ettim

April merhaba.ben ameliyat olali iki ay oldu.izlerim kabarik degil,ama hala kirmizilar .
Sanirim sendd skar olusmus.yara iyiles,e surecinde izlerin belirgin olmasi.istersen bir cildiye uzmanina gorun.cok bekleme beni eklw gor izlerimi

hiç cildiye uzmanına göründün mü?mutlaka tedavisi vardır.internetten skar fotolarına bak ,seninkine benziyormu ona göre bir yol izlersin.

Ne demek canim ,Aprilcim daha önce detayli okumumasim.ameliyattan sonra iç dikisinin cikmasi ,onu senin kesmen de sebep olmuş olabilir.doktora bunu söylemeyi unutma.

ah canım yaaa... sorma. bu ikisi farklı dikişler yalnız.:)) dış dikişi kestiğim yer ve iç dikişin dışa çıktığı yerle ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…