- Konu Sahibi aprilsecret
-
kugatsu şaşırdım aynı boyu aynı marka?sen de iyi günlerde kullan canım. ohhh yaz gelsinnnnn!!!
ya kızlar fotoğraf yüklemiştim ama herkes görebiliyomuş. hem de sağolsun arkadaşın biri uyarana kadar kaldı öylebelki de görmüşsünüzdür. albümler bölümünde sansürsüz yayınladım 3 gün
sonra da cesaret edip ekleyemedim başka fotoğraf
tekrar deniycem ben de görün istiyorum kızlar.
tekrar deniycem ben de görün istiyorum kızlar.
selam doktor adı vermiyim kızlar pek memnun kalmadım,o yüzdn özelden atarım çok merak ederseniz. fotoğrafları da ekliycem çeker çekmez.
selam doktor adı vermiyim kızlar pek memnun kalmadım,o yüzdn özelden atarım çok merak ederseniz. fotoğrafları da ekliycem çeker çekmez.
Selam canımm..Konun hayırlı ugurlu olsun inşallah.Bilgilendirici,seviyeli muhabbetler diliyorum konunda
Daha önce gögsüne asimetri varmış,ne güzelki operasyonla düzeltilmiş.Kendine güvenin gelmiş artık yaza hazır bomba gibi bir hatun olmuşsunBir bayanın özgüveni tam olunca inanki yaşadıgı her olaydan mutluluk çıkarıyor.Herşey gönlünce olsun arkadaşım... Zamanla dahada güzelleşecekler,dogallaşacaklar emin ol
Ameliyat sonrası tabiki bazı komplikasyonlar yaşanıyor.Burada bazen sadece yaşanan güzel olaylar,durumlar yazılıyor çiziliyor.Ama her ameliyatın oldugu gibi bu ameliyatında bazı komplikasyonları var.Bazısı büyük,bazısı küçük.Allahım büyük komplikasyonlardan korusu bizi..Amin...Çıkan sonuç istedigimiz gibiyse herşeye deger diyorum.Yaşanan acılar,korkular geride kalıyor sonuçta.İlerisinde yaşanacak o kadar güzel ve mutlu günler getiriyorki.Bir bayanı en çok mutlu edebilecek estetik operasyon meme büyütme operasyonu kesinlikle
Sana destek olan,cesaret veren arkadaşlarınla beraber sende artık bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara yol gösterecek,bilgilendirecek belkide ışık olacaksın..Senin bilgilerinle,yorumlarınla doktorunu seçecekler onlarda bu ameliyatı olup bizim kadar mutlu olacaklar inşallah..Hadi bakalım,güzel paylaşımlar diliyorum tekrardan....Sevgiler...
Selam canımm..Konun hayırlı ugurlu olsun inşallah.Bilgilendirici,seviyeli muhabbetler diliyorum konunda
Daha önce gögsüne asimetri varmış,ne güzelki operasyonla düzeltilmiş.Kendine güvenin gelmiş artık yaza hazır bomba gibi bir hatun olmuşsunBir bayanın özgüveni tam olunca inanki yaşadıgı her olaydan mutluluk çıkarıyor.Herşey gönlünce olsun arkadaşım... Zamanla dahada güzelleşecekler,dogallaşacaklar emin ol
Ameliyat sonrası tabiki bazı komplikasyonlar yaşanıyor.Burada bazen sadece yaşanan güzel olaylar,durumlar yazılıyor çiziliyor.Ama her ameliyatın oldugu gibi bu ameliyatında bazı komplikasyonları var.Bazısı büyük,bazısı küçük.Allahım büyük komplikasyonlardan korusu bizi..Amin...Çıkan sonuç istedigimiz gibiyse herşeye deger diyorum.Yaşanan acılar,korkular geride kalıyor sonuçta.İlerisinde yaşanacak o kadar güzel ve mutlu günler getiriyorki.Bir bayanı en çok mutlu edebilecek estetik operasyon meme büyütme operasyonu kesinlikle
Sana destek olan,cesaret veren arkadaşlarınla beraber sende artık bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara yol gösterecek,bilgilendirecek belkide ışık olacaksın..Senin bilgilerinle,yorumlarınla doktorunu seçecekler onlarda bu ameliyatı olup bizim kadar mutlu olacaklar inşallah..Hadi bakalım,güzel paylaşımlar diliyorum tekrardan....Sevgiler...
arzu beni arkadaş listenden silmişsin yanlış biharetim konuşmammı oldu çok şaşırdım ve üzüldüm
evett arkadaşlar herkese selam..
ameliyatımın üzerinden 2 ay geçti. meme altı kesisi ile asimetrisini düzeltmek amacıyla birine 325 diğerine 375cc mentor (moderate) marka silikon konuldu. Sonuç: asimetri kayboldu 80 beden destekli sütyen kullananırken 85 c- 90 a cup ölçülerinde göğüslere sahip oldum. giydiklerim yakışlıyor, zaten kendime güvenirdim ama bu konuda da kendime güvenim geldi. ilk bir hafta iptal'dim resmen ama sonra iyileşmeye başladım 10 günden sonra belirgin gelişmeler oldu. şişliklerim indi, silikonlarım oturmaya başladı.
ama bu dönemde komplikasyonlar da yaşadım, iç dikişim dışarı çıktı. ayrıca drenlerin dikişi kalmış geçenlerde çıkardım( -iyileşmiyordu bir türlü yara kabuğu sanıyordum- ben İzmitte yaşıyorum doktorumsa Ankara'da. ayrı şehirlerde olmanın zorluğunu yaşadım.ama eşim hep yanımdaydı destekçimdi. bu yüzden çok şanslıyım gerçekten.
düşünenlere kesinlikle değer diyorum.
bu arada paylaşımlarıyla destek olan ve cesaret veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum, sizin sayenizde cicişlerime kavuştum..
darısı tüm isteyen arkadaşlarıma...sevgiyle kalın...
geçmiş olsun. biraz zor geçmiş ama kavuştun nihayet sen de.
Özel mesajınızı aldım, ama kota sınırı nedeni ile cevap yazamadım. Hiç önemli değil, siz nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun. Sizi anlıyorum. Sevgiler..
ameliyat olana kadar arkadaş listem kapalıdır. sinirim o zaman geçer çünkü... anlayışın için teşekkür ederim. biliyorsun ne senle ne de beni yeni ekleyen arkadaşlarla alakalı değil konu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?