aprilsecret Meme Estetiği ameliyatı

Özel olarak yaparsan sadece arkadaşların görebilir. Bir hatırlatayım, istedim. Yine de sen bilirsin canım. Tekrar geçmiş olsun, hayırlı olsun canım.

selam doktor adı vermiyim kızlar pek memnun kalmadım,o yüzdn özelden atarım çok merak ederseniz. fotoğrafları da ekliycem çeker çekmez.

güle güle kullan canım geçmiş olsun. tüh ben nasıl kaçırdım açık resimleri :) neden memnun kalmadın. inşallah önemli bir sorun yoktur.

selam doktor adı vermiyim kızlar pek memnun kalmadım,o yüzdn özelden atarım çok merak ederseniz. fotoğrafları da ekliycem çeker çekmez.

Canım üzüldüm memnun kalmamana hepimiz mutlu olmak için yaptırıyoruz sonuçta hem maddi açıdan bir yük hemde o kadar acı çekiyoruz sorun nedir sende ki merak ettim

Fotoğraf koyabilirsin tecrübeli arkadaşlar mutlaka yorum yapacaklardır. Belkide çok güzel olmuştur.. Sıkma canını lütfen.. Sevgiler..

arzu beni arkadaşlık listenden silmişsin yanlış bi hareketim yada konuşmammı oldu çok şaşrıdım ve üzüldüm

Canım...Hayırdır yaa,ne oldu...Neden memnun kalmadınki.İlk yorumunda sadece ameliyat sonrası yaşanan birkaç komplikasyondan bahsetmiştin,onlar olabilecek küçük komplikasyonlar bebegim..Allahım büyük komplikasyonlardn korusun bizleri..Ankarada ameliyat olmuştun sen,doktorunu merak ettim,özelden yazarsan sevinirim..Hadi,güzel mutlu haberlerle gel aramıza.Fotolarınıda bekliyoruz,unutma sakın...

arzu beni arkadaş listenden silmişsin yanlış biharetim konuşmammı oldu çok şaşırdım ve üzüldüm

canım iremx'e katılıyorum, resimlerini koyarsan listendeki bu konuda daha bilgili deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler sana diye düşünüyorum.

bu tarz operasyonlardan sonra aslında bazı küçük şeyleri de büyütebiliyoruz, hassasiyetimizden ötürü. umarım sağlığını etkileyecek birşey değildir, umarım çok da önemli birşey değildir. üzüldüm memnun kalmamana çünkü.

cok gecmıs olsun, ne guzel atlatmissin zor zamanlari..iyi gunlerde kullan dilerim.
dikis atti demissin, bununla ilgili bir sorun yasadin mi sonra? dikis atan yer iyilesti mi?

geçmiş olsun. biraz zor geçmiş ama kavuştun nihayet sen de.

Özel mesajınızı aldım, ama kota sınırı nedeni ile cevap yazamadım. Hiç önemli değil, siz nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun. Sizi anlıyorum. Sevgiler..

ameliyat olana kadar arkadaş listem kapalıdır. sinirim o zaman geçer çünkü... anlayışın için teşekkür ederim. biliyorsun ne senle ne de beni yeni ekleyen arkadaşlarla alakalı değil konu..

ameliyat olana kadar arkadaş listem kapalıdır. sinirim o zaman geçer çünkü... anlayışın için teşekkür ederim. biliyorsun ne senle ne de beni yeni ekleyen arkadaşlarla alakalı değil konu..

Biliyorum, dediğim gibi hiç önemli değil. Sizi anlıyorum. Rica ederim tabi ki her zaman birbirimize karşı anlayışlı olacağız. Her şey gönlünüzce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…