aprilsecret Meme Estetiği ameliyatı

aprilsecret

aman be!
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
197
4
96
Kocaeli
evett arkadaşlar herkese selam..
ameliyatımın üzerinden 2 ay geçti. meme altı kesisi ile asimetrisini düzeltmek amacıyla birine 325 diğerine 375cc mentor (moderate) marka silikon konuldu. Sonuç: asimetri kayboldu 80 beden destekli sütyen kullananırken 85 c- 90 a cup ölçülerinde göğüslere sahip oldum. giydiklerim yakışlıyor, zaten kendime güvenirdim ama bu konuda da kendime güvenim geldi. ilk bir hafta iptal'dim resmen ama sonra iyileşmeye başladım 10 günden sonra belirgin gelişmeler oldu. şişliklerim indi, silikonlarım oturmaya başladı.
ama bu dönemde komplikasyonlar da yaşadım, iç dikişim dışarı çıktı. ayrıca drenlerin dikişi kalmış geçenlerde çıkardım( -iyileşmiyordu bir türlü yara kabuğu sanıyordum- ben İzmitte yaşıyorum doktorumsa Ankara'da. ayrı şehirlerde olmanın zorluğunu yaşadım.ama eşim hep yanımdaydı destekçimdi. bu yüzden çok şanslıyım gerçekten.
düşünenlere kesinlikle değer diyorum.
bu arada paylaşımlarıyla destek olan ve cesaret veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum, sizin sayenizde cicişlerime kavuştum..
darısı tüm isteyen arkadaşlarıma...sevgiyle kalın...

canım cok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin sende maşallah diyim öncelikle mutlu olmana sevindim ..allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

Selam canımm..Konun hayırlı ugurlu olsun inşallah.Bilgilendirici,seviyeli muhabbetler diliyorum konunda
Daha önce gögsüne asimetri varmış,ne güzelki operasyonla düzeltilmiş.Kendine güvenin gelmiş artık yaza hazır bomba gibi bir hatun olmuşsun Bir bayanın özgüveni tam olunca inanki yaşadıgı her olaydan mutluluk çıkarıyor.Herşey gönlünce olsun arkadaşım...Zamanla dahada güzelleşecekler,dogallaşacaklar emin ol
Ameliyat sonrası tabiki bazı komplikasyonlar yaşanıyor.Burada bazen sadece yaşanan güzel olaylar,durumlar yazılıyor çiziliyor.Ama her ameliyatın oldugu gibi bu ameliyatında bazı komplikasyonları var.Bazısı büyük,bazısı küçük.Allahım büyük komplikasyonlardan korusu bizi..Amin...Çıkan sonuç istedigimiz gibiyse herşeye deger diyorum.Yaşanan acılar,korkular geride kalıyor sonuçta.İlerisinde yaşanacak o kadar güzel ve mutlu günler getiriyorki.Bir bayanı en çok mutlu edebilecek estetik operasyon meme büyütme operasyonu kesinlikle
Sana destek olan,cesaret veren arkadaşlarınla beraber sende artık bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara yol gösterecek,bilgilendirecek belkide ışık olacaksın..Senin bilgilerinle,yorumlarınla doktorunu seçecekler onlarda bu ameliyatı olup bizim kadar mutlu olacaklar inşallah..Hadi bakalım,güzel paylaşımlar diliyorum tekrardan....Sevgiler...

canım benım cok geçmiş olsun .saglıklı günlerde kullan cicişlerini darısı bizlere en kısa zamnda insallah

geçmiş olsun işte mutlu biri daha allahım herkesi böyle mutlu etsin inşallahhhhhhh
ama ben bişeyi anlamadım 85 c-90 a cup yanlışmı yazdın acaba çünkü a ve c cup arasında çok fark var :44:

geçmiş olsun işte mutlu biri daha allahım herkesi böyle mutlu etsin inşallahhhhhhh
ama ben bişeyi anlamadım 85 c-90 a cup yanlışmı yazdın acaba çünkü a ve c cup arasında çok fark var :44:

Canım sırt ölçüsü büyüdükçe cup küçülürya,ondan Yani arkadaşımız 80 bedendede D cup sütyen kullanır...

Canım sırt ölçüsü büyüdükçe cup küçülürya,ondan Yani arkadaşımız 80 bedendede D cup sütyen kullanır...

hımmm ben sırt ölçüsü ne olursa olsun cup aynı kalır sanıyordum mesela sırt ile meme altı ölçüsü arasında 20 cm varsa bu sırt ve meme altının kaç olduğu farketmez sanıyordum 75c,80c,90c
yani sırt ölçüsü değişsede kup değişmez sanıyordum :44:

Son düzenleme:

arkadaşım hayırlı olsun umarı sorunsuz bir şekilde kullanırsın. biran önce bende memişli hatunlar kulubune katılmak istiyorum..

İyi olmana sevindim canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı günler diliyorum.

tatlım hoşgeldinnnn başlarda sıkıntı yaşamışsın bundan sonra her şey hep çok güzel olur inşallaaaah

çok geçmiş olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...

hepinize çoooook teşekkürler arkadaşlar.. kadınlar kulübü ve siz olmasaydınız ben hala eski halimle dolaşıyor olurdum beden konusuna gelince o ölçüler var ya verilen onlarla ölçüp yapınca 85 c çıkıyo ama evde bi sütyenim var marka vermiyim 90 beden :) o yüzden öyle yazdım.

canım fotolarıda biran önce bekliyoruz ama unutma..

Çok geşmiş olsun güle güle kullanın sağlıkla :) bende 1 ay önce ameliyat oldum benimde 375 cc (moderate) mentor marka şekli ve büyüklüğünden çok memnunum sizinde mutlu olmanıza çok sevindim:)))

ya kızlar fotoğraf yüklemiştim ama herkes görebiliyomuş. hem de sağolsun arkadaşın biri uyarana kadar kaldı öyle belki de görmüşsünüzdür. albümler bölümünde sansürsüz yayınladım 3 gün
sonra da cesaret edip ekleyemedim başka fotoğraf

Ama ben görmedim... Canım albüm hazırlarken ayarını özel yaparsan sadece arkadaş listendekiler görebilir Hadi cesaret,eklede bizde görelim ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…