- 19 Haziran 2012
- 3.720
- 163
-
- Konu Sahibi Butterfly9020
- #1.441
İznimiz bitti ve geri geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne ara gelip gidiyonuz ya ben niye yakalayamıyom siziii:84::84::84::84::84::84:
amin sibelim Allah yardım etsin bana da hepimize de
ya ben size bişey sorcam ama inşAllah yanlış anlaşılmam
şimdi ben yeni bi iş arıyorum ya gitceğim yerde başvurular falan yapıyorum ama
maaş konusu takılıyo aklıma o sebepten sizden fikir almak istiyorum muhasebe departmanlarında nası maaşlar:26:
ortalama bişeyler söyleseniz
ne ara gelip gidiyonuz ya ben niye yakalayamıyom siziii:84::84::84::84::84::84:
amin sibelim Allah yardım etsin bana da hepimize de
ya ben size bişey sorcam ama inşAllah yanlış anlaşılmam
şimdi ben yeni bi iş arıyorum ya gitceğim yerde başvurular falan yapıyorum ama
maaş konusu takılıyo aklıma o sebepten sizden fikir almak istiyorum muhasebe departmanlarında nası maaşlar:26:
ortalama bişeyler söyleseniz
pinarım şuan senın nasıl ki * orda ?
bide bu bence şehire göre,şirket mi yada bi mali müşavirin yanındamı yada yaptıgı yapcagı işlere göre değişiyo..:26:
yada snin beklentin ne kuzum gittiğin yerden ?
canım hiç bi fikrim yok benim inanki o sektör hakkında,
şuanki maaşın gibi bi iş bulursun sonuçta deneyimlisin bu çok önemli, kafanda isteyeceğin bir ücret vardır aslında.
tabi haklısın herkesin beklentisine göre iyilik kötülük değişir dimi?
ben şu an daha çok insan kaynaklarına bakığım için burda muhasebe maaşları nasıldır bilmiyorum
gitceğim yer küçük bi yer insan kaynakları ile ilgili ilan bile yok muhasebe bakıyorum bende az çok burdan tecrübem de olduğu için
o yüzden sordum muhasebeciler genel olarak ne kadar alıyolardır diye:26:
5 diiyyyiiii yaaaölek biz
ya bak sende muhasebeciyim diyon sorana ama içinden alt departmanlar çıkıyo
bende öyle sorana muhasebeciyim diyorum ama..2 şubeye bakıyorum (bolu-çorum) 2 şubeden sorumluyum muhasebenin ötesinde işlerede bakıyorum muhasebeyle alakası olmayan şeyleredeamaaaan ekmek parası napceeen yaa
Pınarr, baklavayı sormuşsun ben çok istiyodum yapmak mutfağa merakıım var benim baya baya ama bi türlü cesaret edemiyodum
Geçen sene bayramda dedim yapıcam uleyynnnve sonuç öyle oldu işte iyi de oldu güzelde oldu
Sibelimm, canım benim kızlar söylemiş zaten hemen karar verme bence de. Belki senin için hayırlıdır PrensÇok ama çok istiyorum senin mutlu olmanı ve en doğru kararı vereceğine eminim miniimm !
Kızlar bide ne diiceem benim iş yerinden arkadaşında var ödemeleri. 6 aydır falan sadece 2 taksit ödedi. ama ona öyle faiz falan ödetmedilerTabi en iyisi zamanında ödemek ama bilmiyorum kafam karıştııı :26:
Pınarr, baklavayı sormuşsun ben çok istiyodum yapmak mutfağa merakıım var benim baya baya ama bi türlü cesaret edemiyodum
Geçen sene bayramda dedim yapıcam uleyynnnve sonuç öyle oldu işte iyi de oldu güzelde oldu
Sibelimm, canım benim kızlar söylemiş zaten hemen karar verme bence de. Belki senin için hayırlıdır PrensÇok ama çok istiyorum senin mutlu olmanı ve en doğru kararı vereceğine eminim miniimm !
Kızlar bide ne diiceem benim iş yerinden arkadaşında var ödemeleri. 6 aydır falan sadece 2 taksit ödedi. ama ona öyle faiz falan ödetmedilerTabi en iyisi zamanında ödemek ama bilmiyorum kafam karıştııı :26:
yap yap baklavalar böreklerr yaapp bissürüü şeyler öğren yemekler yap tatlılar dolmalar sarmalar yemeye gelceemmm benn
ezgi nuraya gitmiş bugün meselabunun gibii annadınn minikk
kuzum bilmiorum işte ben böle oldu dün işte bakalım evdekiler ne dicek akşama
kıızzz ne 5 iiiii
onun yarısı hatta yarısının da yarısını bulsam gitceğim yerde sevincem sanırım
küçük bi yer ahım şahım bişey vermezler gibi :26:
ekmek parası da bu işin yarın var be sibelim 40 yaşına gelince napacaz:44:
Ben yapıyom kii hepiciğiniiii accık hamaratımdırrr daaa
Sana ne güzel mamalar hazırlıcaam beeennnn
Hakkında hayırlısı olsun meleğimmm hiiççç üzülme seennn