• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

apart mı ev mi?

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
kafam çok karışık fikir verin:14:
ben 2 yıldır özel yurtta kalıyorum her sene değiştirdim ve yurt ortamında yapamadığımı farkettim çok stres yapıyorum kalabalık yerleri sevmiyorum daha doğrusu yurtta kalan insanlar ve yurt yönetimleri beni deli ediyor insanlarla çok iletişim kuramamam yalnızlığı seviyorum zor bela annemi ikna ettim eve çıkıcam 2 yıllık oda arkadaşımla yan çizdi erasmusa gideceğim diyor o yüzden annemler de tek başına bırakmaz apart düşündüm giriş çıkışlara karışmayan özellikle arkadaşların giriş çıkışına karışmayan. (çünkü ben makine mühendisliği okuyorum ve sınıfta kız yok projelerimiz oluyor kızlı erkekli çalışmak zorunda kalıyoruz gerektiğinde gelebilmeleri lazım.) bir yer buldum bu şekilde bayağı da lüks bir yer aylık 450 tl dedi orda kalan arkadaşım oo tamam uygunmuş dedim sonra 1 yıllık anlaşması var dedi yani kalmayacağım aylarla beraber 5400e denk geliyor 8 aya böldüğümde 675 tl çıkıyor sormak istediğim bu kadar para 2 kişi eve çıktığında yeterli bir miktar mıdır aynı parayla eve çıkmak mı aparta çıkmak mı? doğalgaz faturası hiç ödemedik hayatımda evimiz öyle olmadığı için nasıl geliyor bilmiyorum o korkutuyor gözümü aslında:1: (yer:sakarya)

Merhaba,

Sakaryada ev kiraları ne durumdadır bilmiyorum ama ev sahipleri 8-9 aylığına ev kiraya vermiyor çoğunlukla. Yani yine 1 yıllık sözleşme imzalamak zorunda kalacaksın. Yurt olunca parası 12 ay, ev olursa 8 ay ödeyeceğim diye düşünme.

kesinlikle apart derim yakacak derdin yok internet derdin yok eve çıkınca hepsiyle sen uğraşmak zorunda kalıcaksın eve çıkarsan tek başına altından kalkamazsın

selamlar.. ben de sakarya da ev veya yurt veya apart derdindeyim. sakarya da 7 sene kaldım bir sene yutta 6 sene de evde. şimdi tam memleketime dönmüştüm bahtıma yine sakarya çıktı. sakarya ptt ye atandım öğrenciyken daha kolay ev yurt bulmak inanın. bir de ben 1 sene kalamam zaten seneye mayıs gibi düğünüm olacak. 6 ay için iki katı ödemem gerekecek. acaba yazan arkadaş ne yaptı buldu mu kendine apart :(

öğrencilik hayatımda yurt ev apart tecrübelerim oldu kesinlikle apart derim

selamlar.. ben de sakarya da ev veya yurt veya apart derdindeyim. sakarya da 7 sene kaldım bir sene yutta 6 sene de evde. şimdi tam memleketime dönmüştüm bahtıma yine sakarya çıktı. sakarya ptt ye atandım öğrenciyken daha kolay ev yurt bulmak inanın. bir de ben 1 sene kalamam zaten seneye mayıs gibi düğünüm olacak. 6 ay için iki katı ödemem gerekecek. acaba yazan arkadaş ne yaptı buldu mu kendine apart :(

okulu bıraktım :D

apartın evden artıları nedir ?

apartta taşınma derdi yok valizini ve özel eşyalarını alıp yerleşiyosun

öğrenci için lüks sayılacak bulaşık makinası klima fırın kombi gibi eşyalar apartlarda oluyo

internet için ekstra ücret ödemiyosun kiranın içinde oluyo

mezun olunca eşyaları satma derdiyle uğraşmıyosun alıp valizini çıkıyosun

apartta komşular genellikle öğrenci oluyo buda bir artı

apartta taşınma derdi yok valizini ve özel eşyalarını alıp yerleşiyosun

öğrenci için lüks sayılacak bulaşık makinası klima fırın kombi gibi eşyalar apartlarda oluyo

internet için ekstra ücret ödemiyosun kiranın içinde oluyo

mezun olunca eşyaları satma derdiyle uğraşmıyosun alıp valizini çıkıyosun

apartta komşular genellikle öğrenci oluyo buda bir artı

evet bu bakımdan bakılınca haklısınız peki birşeyi merak ediyorum apartta kalmadığımdan soruyorum yurtlar gibi sabah şu saatte çıkabilirsin akşam en geç şu saatte gelebilirsin gibi bir olay var mı apartlarda

Back