aöf'de okuyan kaydını yenileyen kayıt olanlar...

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
aöf kitaplarını alan arkadaşlar
ders çalışmaya başladınız mı?
Allah hepimize zihin açıklığı versin a.sa.s.:1hug::enbuyukkk:

kitapları aldım ama henüz başlamadım tatil diye haftaya başlıcam ben 2. sınıfım büro yönetimi ve sekreterlik bölümü bu yıl hedefim dikey geçiş inşallah olur herkese başarılarrrr

aöf kitaplarını alan arkadaşlar
ders çalışmaya başladınız mı?
Allah hepimize zihin açıklığı versin a.sa.s.:1hug::enbuyukkk:

AMİN. Allah herkese zihin açıkılığı versin ders çalışmak zor iş başarabilene ne mutlu herkese başarılarr:CüvCüv: :lepi:

basladım ben ama sürekli ve düzenli çalışamıyorum
15 aylık oğlum var cok zor hem çalışıyorum da...
Alaah herkese yardımcı olsun..

bende işletme 3. sınıfım.kaydımı yenilicem bu hafta.harçla ne kadar biliyo musunuz??

arkadaşlar önlisans 2.üniv. okuyordum ama geçen sene kayıt yaptırmadım bu sene harç yatırıp yeniden devam edebiliyormuşum. 5 dersim kaldı. kayıt ücreti ne kadardır bilginiz var mı?
çok yüksekse bıraksam mı, yoksa devam etsem mi sizce? dış ticaret okuyordum

kızlar harç 1.taksiti 225 ytl
eğer son senenizse kaydınızı yaptırın
başarılar a.s.

bende işletme 4. sınıfa geçtim geçen yıl dikey geçiş yapmıştım Allah izin verirse cuma günü harç ücretini yatırıp kitaplarımı alıcam benimde alttan bir tane dersim kaldı türk vergi sistemi

bende kamu yönetimi 4. sınıfa geçtim.geçen sene dikey geçiş yapmıştım bende.unutmadan şu kaydı yapsaydım diye bakıyorum..böyle insanın hiç çalışası gelmiyo valla...geçen sene çok zorlandım.aöf basite alıyolar ama hiçte öyle değil..

arkadaşlar hepinize kolay gelsin, başarılar. başlığı görünce yazmadan edemedim.

ben üniversiteyi bitirdikten sonra açıköğretim'de 2 yıllık hakla ilişkiler okudum. ilk yıllar önemsemedim, zaten çalışıyordum ve keyfim için girmiştim. ancak sonra nereye kadar diye düşünmüştüm bir de harç yatırıyordum sonuçta.

ilk yıllar o kapılarda yardımcı kitap satanlara kulaklarımı tıkardım. ders kitapları da boğardı beni. sonra kimle konuşsam ders kitabından değil yardımcı kitaptan çalıştığını söyledi. ve ben de yardımcı kitaplarla bir senede hem o 2. sınıfın tüm derslerini hem de alttan diğer dersleri vermiştim sanırım çünkü son seneye bir tek ders kalmıştı. o deri de yine yardımcı kitapla vermiştim. bir de küçük olduğu için yolda yanımda taşıyabiliyordum. istanbul trafiği malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…